Poradna duly
Jana Čurdová
@Lola29 no právě, jako já vím že potřebují získávat praxi, ale ne na mě
jenže pak se nabízí otázka ‚a na kom?‘ no snad nebudu za blbce když jim řeknu že je tam nechci no.
@CokeLady
no to ti celkem závidím, já mám do porodu 23dní a už se nemůžu dočkat, až mi prcek přestane okopávat žebra a přestanou mě bolet záda a budu dýchat jako normální člověk a né jak lokomotiva
Ale zas mi bude chybět to bříško, furt se prohlížím v zrcadle a je to něco úžasnýho no ale obojí mít nemůžu ![]()
@slunicko100 jééé tak ať vše probíhá hladce a jste oba v pořádku!
Kdepak po kapkách. Je to jako když se hodně pocuras . Jen nechápu kde se tam bere tolik vody.
Od šesti a při každém pohybu odtéká. Doma několik mokrých ručníku a tady každou chvilku nová vložka.
@slunicko100 hodně sil přeji, zanedlouho budeš mít mimíska v náručí ![]()
Holky budete dávat mimi do zavinovačky ? Mám jednu prošívanou a nevím jestli v tom mimču nebude vedro.Uvažuju jestli nepořídit celofleecovou nebo to bude ještě horší..
Taky se říká že se v tom mimiskům lépe spí ze
začátku
Tak dávám info z jiné diskuze a doufám že @slunicko100 mně za to neukamenuje.
„Ahoj holky,tak Maxik do rána nečekal. Porod se rozjel sám. V jednu mě dali na pak s tím ze raději a ve 2.25 byl Maxik na světě. 49cm a 3030g.“
Sluni, posíláme velkou gratulaci k Maxíkovi. At vám dělá jen samou radost
![]()
@isand píše:
Sluni, posíláme velkou gratulaci k Maxíkovi. At vám dělá jen samou radost![]()
Přesně tak
![]()
Ahoj holky.
Isand to byl super nápad. Děkuji.
Mě se totiž bloku net a nemohla jsem už vůbec nikam
Maxik je skvělý a hodný. Užívám si ho,jen mi chybí ta moje cacora .
Ahoj děvčata tak venku je přímo ukázkově, já už bych tááák kočárkovala
, zítra prohlídka tak jsem zvědavá kolik malá přibrala, a jak je nízko. Jsem v polovině 36tt tak čas ještě mám, a co vy jak jste na tom, kdo má nejbližší termín ? ![]()
@slunicko100 omlouvám se a doufám, že se na mně nezlobíš, že jsem to tu zveřejnila.
Ještě jednou moc gratuluji a malej je nádherný. Vůbec nevypadá, že by se narodil dřív a malá je taky úžasná. Moc vám to na fotkách sluší.