Poradna duly
Jana Čurdová
no nejdřív tam mám něco jako 3ppp a až od 28tt tam mám jen čísla. mně například vůbec nepíše to CS .
Ahoj holky, tak jsme konečně doma
kontrola dopadla dobře, natočení ozev ukázkové
, stěry negativní, takže mi poprvé ani nedělali ultrazvuk, že stačí až příští týden. Těšila jsem se, že uvidím naše mimi, tak až za týden…stejně už je tak velký, že se v tom co doktor měří moc nevyznám. Hlavně že je mimčo v pořádku. Odpoledne jsme měli poslední lekci předporodních kurzů - bazén, cvičení a přednášku tentokrát o kojení - no bude to asi celkem věda, uvidíme. Jsem unavená, už si půjdu lehnout.. ![]()
tak my už jsme si s manžou vyměnili postele, jak furt běhám v noci na záchod, normálně i 6krát, venku jsem taky nepoužitelná ![]()
já spím s velkým kojícím polštářem, bez něj už si nedokážu spaní ani představit. Mi spíš trvá se uložit a najít tu správnou polohu, ale manžílka ve spaní neomezuju
A čůrání, to je děs, 6× nechodím, ale i 3× mi to teda stačí!!
@CokeLady to já musím jít hned jak mě to probudí, zkoušela jsem to zadržet, ale to mě akorát natolik probudí, že pak nemůžu usnout a stejně musím jít:) Nechci to vidět až budu mít bříško dole, to si asi ustelu na záchodě
Ty máš bříško taky ještě nahoře?
@CokeLady píše:
Já nevim![]()
tak když nevíš, tak je asi ještě nahoře
Prý je to pak mnohem větší tlak na močák
ale každá máme jiné bříško, tak těžko říct
A cítíš se dobře, Ty máš termín dřív než já, že? Já mám 23.-25. 6., už aby to bylo ![]()
@CokeLady Ty jo, tak snad to bude brzy a nebudeš přenášet
Jak se cítíš? Ještě se nic nechystá?
Včera jak jsem byla na kontrole tak se ptám té svojí doktorky jestli je normální taková ta velká vlhkost tam dole,že už to mám několik dní, a ona že jo, že hormony pracují a tělo se připravuje na porod, a že nemám plašit. Jenže ráno vstanu a kalhotky mokré
,přes den to taky ucvrkává, nestačím měnit intimky. Přitom mi dělala UTZ tak musela vidět i stav plodovky. Tady ty mokřiny mě děsně znervozňují, přitom jiné starosti s bolestma a poslíčky nemám ![]()
@Lola29 podle mě to může být plodová voda, dej si normální vložku a s tou pak zajdi k doktorce nebo do nemocnice, nějakým jednoduchým testem by měli zjistit, jestli to je nebo není plodovka. Podle mě to za klidnou dušičku stojí ![]()
@CokeLady hlavně, že je Ti dobře
Já jsem si ještě včera libovala, jak je všechno v pohodě a super a dneska jsem začala otékat, taktak jsem sundala snubák a otisk od ponožek mám na kotnících už přes hodinku…dal a jsem si nohy nahoru, tak snad to pomůže ![]()
@CokeLady no právě že ráno úplně mokrý kalhotky, přes den to zkoumám a taky to mám spíš nádech do hněda a vodově mírně hutnější, těžko popsat ale musím prostě nosit vložky, intimky jsou k ničemu. Volala jsem na sál a tam mi řekli že si mám dát v klidu sprchu a pozorovat to, no nevyznělo to na okamžitou návštěvu, spíš mi naznačili že kdybych dojela tak tam musím zůstat pač to z jednoho vyšetření nezjistí.
No kdyby to začlo nějak extrémně valit nebo bych chytla bolesti tak jedu.
@CokeLady Nooo asi už všechny rodí
A kdy že máš ten termín??? U mě to podle dr taky nevypadá, že bych to stihla v termínu.
No co, si to musím užít, je to poprvé a s největší pravděpodobností naposled, tak ať jen tak nezapomenu ![]()
@CokeLady Já až 11tého, takže mám ještě čas
No jo, on je partner o dost starší než já a už má 16tiletou dcerku, a do toho vztahu jsem šla s tím že bude ,jen' jedno dítko. A ve finále jsme rádi i za to jedno, dlouho nám to nešlo vůbec víš…
Ahoj holky. Jsem tu nová a jsem ráda, že jsem našla nějakou diskusi, která se drží tématu
Já mám termín 12. 6. což už je za pár dní a zatím se pořád nic neděje :-/ Žádní poslíčci, žádná zátka, na kontrole CS stále 0 a tak. Jediné co, tak že jsem dva dni po kontrole špinila, ale už zase nic. Břicho mám prý stále nahoře a dle odhadů má mimčo už kolem 4 kg, přičemž já jsem nabrala jen devět kilo. Je mi fajn, nic mě nebolí, nic nenatéká, hýbat se mi jde, normálně si stále dokážu zavázat boty
Za normálních okolností by mi ani nevadilo přenášet, ale ty odhady váhy miminka mě docela děsí :-/ Tak bych byla už ráda, kdyby se začalo něco dít a mimčo se přihlásilo, že už mu je uvnitř těsno. Vím, že ty odhady váhy jsou nepřesný, ale prorokovali mi větší mimčo už při druhém screeningu, tak si myslím, že na tom něco bude…
Ahoj petardo ,také jsem měla termín 12.6. a malému je už 14dní.