Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petarda
3.6.12 20:04

Jee, tak to se mate :-) Uz bych taky chtela mit prcka venku a mit porod za sebou :-)

• Citovat
  • Upravit
Petarda
3.6.12 22:16

Doktorka mi dělá utz pokaždé,protože ho ma v ordinaci. A v tom 39.týdnu říkala,že je zvyklá měřit miminko. Ale že je to takhle pozdě už nepřesný. Tak uvidíme. Na ultrazvuku to vypočítalo 4.1 a doktorka ještě prohmatala bricho a říkala,že ji to přijde moc,že by tipovala 3.7 No tak hlavně abychom nepřenášely.

• Citovat
  • Upravit
Petarda
4.6.12 09:33

No a ty to teda máš taky každou chvilkou jasnou věc :-)Tak to asi jen čekáš kdy to přijde, ne? Já teda už ani nikam sama nechodím ani nejezdím, protože se bojím, že kdyby náhodou, tak mi ani nikdo nepomůže. Lidi jsou strašně neochotní a neohleduplní :-( A máš už alespoň nějaký příznaky, že se to blíží nebo nic? Já jsem tu četla, že akorát nějaký výtok, tak to bude asi hlenová zátka, co? Já to mám už dva týdny vždycky dva dny po kontrole, ale to je asi jen jak tam pošťourá ten prokrvený čípek a pak se to zase srovná.

• Citovat
  • Upravit
3047
4.6.12 12:04

Ahoj holky :kytka: právě jsem přišla z kontroly a všechno je v nejlepším pořádku :mrgreen: Ozvy ukázkové :mrgreen: , mimi má 2,75kg :srdce: , čípek mám polotuhý a jsem otevřená na špičku prstu. Pan doktor nás pochválil :pankac: Další kontrolu máme za týden na 7:00 :jazyk: to mě zabije, je to strašně brzy, jsem zvyklá vstávat nejdřív v 8 8o
@CokeLady myslím na Tebe, ať už to přijde, byla u vás bouřka? To prý taky pomáhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 12:10

@CokeLady tak pak napiš, jak to s vámi vypadá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petarda
4.6.12 12:31

@CokeLady No to jedině že bys spolkla meloun :-)Jako já si taky vůbec nepřipadám, že by se něco mělo v dohledné době dít. Nic mi není a jak mě všichni strašili, že poslední měsíc už to budu chtít mít za sebou a že se sotva někam pohnu, tak to vůbec nepřišlo a já se cítím pořád v pohodě, jak kdybych měla ještě minimálně měsíc nosit :-) Je teda fakt, že břicho mi třeba v zrcadle přijde obrovský, ale jinak když se podívám zvrchu, tak jsem si to vždycky představovala takhle na konci horší. Malý se tam pořád vrtí, občas mi přijde, že je tam tak narvaný, že nechápu kde bere prostor ještě se tam pohybovat.

Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak doufám, že se čípek začne alespoň trošku zkracovat nebo otevírat. Já mám pořád CS 0. Ale prý je měkký…

Jinak dneska jsem zase poklidila, máme doma šíleně línajícího psa co má 45 kg, tak si dovedete představit, jak to tu vypadá. Umyla jsem vchodové dveře a mírně i dveře na terasu, protože je to od čubiny vždycky strašně zašpiněný. A odpoledne jsem pozvaná do práce na grilovačku, tak se tam asi na chvilku zastavím. Nebyla jsem tam asi půl roku, protože mě potom co jsem zjistila že jsem těhule přeložili do kanclu.

• Citovat
  • Upravit
659
4.6.12 17:02

ahoj holky tak se nám 1.6. narodila Elinka, 3kg a 49cm, už máme doma pokládek. :dance: Odtékala mi plodovka takže vyvolávačka :jazyk: , všem moc držím palečky ať už máte mimíska taky u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 18:18

@Lola29 Ohromná gratulace :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 18:21

Jinak u já byla dneska na kontrole, ozvy dobrý, dokonce i nějaký slabý poslíčky to tam načmáralo, ale paní dr. mě nepotěšila, cs body by prý dala tak max 5, ale vůbec nemohla nahmatat, a oznámila, že by se musel stát skoro zázrak abych stihla porodit v termínu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 18:23

@Lola29 moooc gratuluji maminko, dej nám sem foto, ať se můžeme pokochat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 18:27

@CokeLady @paam hlavně že jste v pořádku :hug: tolik holek psalo, že na kontrole to na porod nevypadalo a třeba i ten večer najednou mimčo chtělo na svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 20:11

@CokeLady mě už se tam taky nic nevejde, dneska už mi v průkazce udělala dva řádky navíc… ale příště už mi to tam opravdu nemá kam napsat :-) a to jsem ještě v termínu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 20:13

@Lennia no to máš pravdu, ale u mě se asi splnilo, co jsem říkala na začátku, že mi špatně spočetli termín, ptž vím kdy jsme zadělali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 20:45

já mám v průkazce vloženou a přicvaknutou celou novou stranu, tím že jsem na rizikovém, tak jsem chodila na kontroly co 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:03

@Lennia celý těhotenství co 14 dní??? To se ti pak bude po dr stýskat ne??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie