Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
4.6.12 21:08

@paam jojo :D zamačkávala jsem slzu, když mě moje doktorka předávala do nemocnice na rizikovku v 26.tt. V nemocnici mám skoro pokaždé jiného doktora, aspoň je poznám všechny a jsem tam už skoro jako doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:10

@Lennia no vidíš, aspoň budeš rodit skoro v domácím prostředí :-) To já půjdu úplně do cizího :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:17

@paam nebyla jsi se podívat na porodní boxy? Já jo a hodně mě to uklidnilo. Hlavně sebou budu mít manžela a ten mi domácí prostředí vytvoří nejlíp :srdce: A Ty nechodíš na monitory do nemocnice? Myslela jsem, že na konci těhotenství tam chodí všechny budoucí maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:23

@Lennia no to víš že jsem se byla mrknout. Ale já chodím k dr do nemocnice ve Frýdlantě v Čechách, kde mají i monitor a vše potřebné, ale zrušili jim tam porodnici, takže rodit musím jinde no, vybrala jsem si Jabloneckou porodnici, ne kterou jsem slyšela jen chválu a i když jsem se tam byla mrknout, tak se mi tam líbilo. Ale stejně, neznám to tam, nejradši bych rodila v tom Frýdlantě, kde znám doktory i sestřičky, ale bohužel no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:38

@paam zrušili porodnici?? Vždyť Jablonec je od Frýdlantu docela daleko 8o , okolo 40km. A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:45

@Lennia No já to do frýdlantu mám asi 18km a do Jablonce taky tak nějak. No jo už asi před 2 rokama jim vypověděla pojišťovna smlouvu, že prý nejsou dostatečně vytížení… je to bordel, byli tam i hodně vyhlášený :( a teď tam smějí rodit jen akutní případy co nestíhají dojet třeba tady do Liberce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:53

@paam no i 18 km je celkem dost, ale lepší než 40 :mrgreen: škoda že ruší porodnice a navíc dobré, ale já už se dneska nedivím ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 22:01

@Lennia no sama sobě se divím, že se vůbec něčemu divím :mrgreen: ono to stejně bylo průhledný, tenkrát v Liberci totiž zrekonstruovali porodnici za hoooodně velký peníze, tak asi potřebovali víc pacientek a stalo se jen to, že tam pak nestíhali a péče stála za nic, vlastně ani teď nestíhají a nepečují pořádně… co tak znám maminy co tam rodili teda. No prostě dobrá menší porodnice doplatila na špatnou velkou… jsme v čechách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petarda
5.6.12 09:36

@Lola29 Taky gratuluju :kytka:

@CokeLady No tak vidíš, alespoň nějaký pokrok u tebe je. A víš jak to s tebou bude když nic? Dali ti nějaké ultimátum? :) Jakože když do nějakého dne nic, tak půjdeš na vyvolávačku?

Já se každý den několikrát prohlížim v zrcadle a přijde mi, že břicho drží jak přišroubovaný a že by nějak šlo dolu, to asi nee. Včera jsem se byla ukázat v práci, holky záviděj, chlapi chválili jak mi to sluší :oops: že mam prý chodit častěji :lol: Tak mi to přišlo takový hezký. No už se těšim až se přijdu pochlubit Adámkem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
492
5.6.12 11:40
@Petarda píše:Já se každý den několikrát prohlížim v zrcadle a přijde mi, že břicho drží jak přišroubovaný a že by nějak šlo dolu, to asi nee. Včera jsem se byla ukázat v práci, holky záviděj, chlapi chválili jak mi to sluší :oops: že mam prý chodit častěji :lol: Tak mi to přišlo takový hezký. No už se těšim až se přijdu pochlubit Adámkem :srdce:

No to to máš asi úplně stejný jak já :-)
@CokeLady Já jsem takový lenoch už asi 10dní v kuse, furt se jen válím, což u mě nebývalo nikdy moc zvykem. Zítra by snad mělo být hezčí počasí, tak třeba to na tebe zapůsobí spíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
5.6.12 11:57

Holky, to je počasím, k válení se přímo vybízí :mrgreen: Navíc si musíme odpočinout na nějakou dobu dopředu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petarda
5.6.12 12:20

Holky, já jsem taky jak na houpačce s tou náladou. Dneska, ačkoliv je venku hnusně, tak jsem ale celkem pilná. Vyluxovala jsem, vytřela, ještě mě čeká úklid koupelny a teď se chystám opravit rozpáraný pelech psovi :) Někdy mám několik dní v kuse pocit, že se prostě musim válet a čumět na bednu nebo do compu, protože si musim přeci odpočinout než to všechno propukne. A pak když vidim, že se začíná dělat bordel, tak se na to vrhnu, protože to tu zase nechci nechat zaneřáděný, kdybych musela rychle do porodnice a je tu tak hezky útulno, když je uklizeno.

Je to jak na houpačce. Minulý týden se mi v jednom dni ozvalo několik kamarádek a všechny se vyptávaly jak mi je a jak to jde a že drží palečky, tak jsem z toho byla úplně na měko, najednou mi tekly slzy a manžel co mi je a já ani pořádně nevěděla :roll: no hned to přešlo, ale myslim, že ten porod pro mě bude tak šílený citový vypětí, až se bojim co to se mnou udělá. A potom i ty telefonáty a návštěvy to bude doják…

• Citovat
  • Upravit
492
5.6.12 12:22

@Lennia to máš pravdu :D Ale kdo bude vysávat, a kdo umyje to nádobí???? :D No nevím, třeba se to udělá samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.6.12 12:25

Petarda: No tak nějak. Nejdřív jsem si říkala že chci aby tam za mnou dojelo hodně návštěv, ale čím víc se to blíží, tím víc si říkám, že by jich ani tolik být nemuselo :nevim: Jsem Divná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.6.12 12:37

A svědí vás holky pokožka po celým těle? Mě teda ukrutně, je fakt, že já teda mám zvýšený jaterní testy a dali mi prášky, ale stejně to svědí, ale dr mi říkala, že to mírný svědění má téměř každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí