Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
8.6.12 12:28

tak já vynechávám jahody, květák, luštěniny, brokolici,vše co nadouvá a z čeho hrozí malé kopřivka,rajčata taky jen po trošce a opatrně.to tělo se asi něčím v těhu přesytí a po porodu se chce pročistit.Jo a před porodem 64kg, dnes ráno stoupnu na váhu a tam 55kg, za týden jsem skoro na původní váze 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 12:49

@Lola29 tak to máš super :D taky bych chtěla tak rychle zhubnout, já mám nahoře 15 kg!!!
Právě proto si dneska dávám květák, vím, že to může být na dost dlouho naposledy :mrgreen: miluju luštěniny a zelí, ale věřím, že hormony to zařídí a budou mi stačit brambory :mrgreen:
Prdíky vás teda netrápí? To se máte :hug: A už máte pravidelný režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 13:37

@CokeLady myslím že 5 kg je nic a že v porodnici možná necháš i víc :pankac: Já teď na konci zadržuju vodu, natékají mi ruce a nohy a přibírám tak 1kg týdně :cert: ale voda jde prý hned pryč, už se těším až zase navlíknu snubní prstýnek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 13:49

@CokeLady nezlepšily, spíš naopak :roll: začínalo to tak pozvolna a nenápadně a je to horší a horší hlavně večer a v noci…ještě že je léto můžu nosit takové ty boty ala crocs, ze všech ostatních mi totiž „vytékají“ nohy :D jojo, příroda to zařídila tak, aby jsme chtěly rodit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
8.6.12 15:04
@CokeLady píše:
@LenniaJá byla nateklá hlavně chodidla tak 2 týdny zpět. Teď už jsem tak zoufalá, že ani neotékám :D a nezlepšily se Ti otoky teď, když už venku není takové teplo jako právě ty 2-4 týdny zpět? :think:

Tak to já se přidám, 2-4 týdny před, jak byla pořád ta tepla, tak jsem měla nohy hrozně oteklé, i ruce, ale ted jak se zatáhlo, i když jsou dusna, tak se to docela zlepšilo. Hodně jsem také přibrala na váze, ale doktorka mě ujistila, že v mém případě to je opravdu hodně vody, kterou moje tělo zadržuje. A některé těhotné, co ve městě potkávám, mají nohy jako laňky, takže každého to netrápí, ale dá se to, stačí jen dobré volné boty. Na druhou stranu nevím, co bych dělala v zimě, protože, což nechápu, mi nohy začaly hodně otékat už v březnu, jakmile bylo těhotenství na těle více znát. Asi to bude hodně i genetika. :think:

• Citovat
  • Upravit
659
8.6.12 18:46

@Lennia prdíky nás zatím netrápí,malá spí 3-4 hodiny a nebrečí hned ale rozkoukává se a kuňká si.první noc v porodnici byl ale horor, neměla jsem mlíko a pořád plakala tak jsme museli dokrmovat, mlíko se začne tvořit až 30h po porodu, a te´d nevím co s ním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.6.12 21:28

Teda holky, vy jste si papkali dneska :-) Mě poslední dobou plně stačí ovoce a rajčátka a salátovky, vařený mi nevoní :-) takže jsem k véče udělala jen řízky s kaší, aby měl ten můj, ale na zítra vyhlásím asi lovecký den :-) jsem lííííná :D
Pěkně mě štvete, já už mám navrh 18kg!!! A to že se nepřejídám ani nepřejídala, jím úplně stejně jako před otěhotněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
11.6.12 10:01

Ahoj holky :mavam: jaký byl víkend? Já už mám za sebou dnešní kontrolu, všechno v pořádku - ozvy i doppler :srdce: a za týden další kontrola :mrgreen: Dneska jsem 38+0tt.
@CokeLady co Ty? Myslím na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.6.12 18:42

Ahoj. Tak já mám kontrolu taky za sebou. Paní dr mi udělala Hamiltonův hmat, a musím říct, že teda už ho nikdy nechci :-( mě celej den bolí spodek a hlavně záda v kříži :,( @CokeLady nám asi porodila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.6.12 19:01

sem novaček

ahoj můžu se přidat?sem tu nováček a potřebovala bych radu jednu.sem 37+3tt.dnes sem byla na natáčkách a udělalo se mi tam zle ale pak dobrý šla sem k doktorce a tam vše v pořádku ale když sem přijela domů asi za půl hodiny ze mě vyteklo trochu vody tak sem si dala vložku trochu ze mě ještě vyteklo ale pak to bylo dobrý už ze mě nic neteče teda zatim a bolesti nemám myslíte že to je plodová voda?mám raději zajed do porodnice?je to první a nechci něco zanedbat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
11.6.12 19:03

@sylv1 plodovka mi odtékala taky po kouskách, šla jsem do porodnice až když se přidaly kontrakce, sprdli mě ale že s odtokem plodovky hned, na nic nečekat kvůli hrozící infekci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.6.12 19:10

lola 29 tak moc děkuju já ještě chvíli počkám a uvidíme asi tam raději zajedem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.6.12 19:13

@sylv1 asi bych být tebou jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.6.12 19:17

nic za to nedám že?bud to tak bude nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.6.12 19:20

@sylv1 no jasný :-) lepší než aby ti pak vynadali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí