Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
4.6.12 18:27

@CokeLady @paam hlavně že jste v pořádku :hug: tolik holek psalo, že na kontrole to na porod nevypadalo a třeba i ten večer najednou mimčo chtělo na svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 20:11

@CokeLady mě už se tam taky nic nevejde, dneska už mi v průkazce udělala dva řádky navíc… ale příště už mi to tam opravdu nemá kam napsat :-) a to jsem ještě v termínu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 20:13

@Lennia no to máš pravdu, ale u mě se asi splnilo, co jsem říkala na začátku, že mi špatně spočetli termín, ptž vím kdy jsme zadělali :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 20:45

já mám v průkazce vloženou a přicvaknutou celou novou stranu, tím že jsem na rizikovém, tak jsem chodila na kontroly co 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:03

@Lennia celý těhotenství co 14 dní??? To se ti pak bude po dr stýskat ne??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:08

@paam jojo :D zamačkávala jsem slzu, když mě moje doktorka předávala do nemocnice na rizikovku v 26.tt. V nemocnici mám skoro pokaždé jiného doktora, aspoň je poznám všechny a jsem tam už skoro jako doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:10

@Lennia no vidíš, aspoň budeš rodit skoro v domácím prostředí :-) To já půjdu úplně do cizího :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:17

@paam nebyla jsi se podívat na porodní boxy? Já jo a hodně mě to uklidnilo. Hlavně sebou budu mít manžela a ten mi domácí prostředí vytvoří nejlíp :srdce: A Ty nechodíš na monitory do nemocnice? Myslela jsem, že na konci těhotenství tam chodí všechny budoucí maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:23

@Lennia no to víš že jsem se byla mrknout. Ale já chodím k dr do nemocnice ve Frýdlantě v Čechách, kde mají i monitor a vše potřebné, ale zrušili jim tam porodnici, takže rodit musím jinde no, vybrala jsem si Jabloneckou porodnici, ne kterou jsem slyšela jen chválu a i když jsem se tam byla mrknout, tak se mi tam líbilo. Ale stejně, neznám to tam, nejradši bych rodila v tom Frýdlantě, kde znám doktory i sestřičky, ale bohužel no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:38

@paam zrušili porodnici?? Vždyť Jablonec je od Frýdlantu docela daleko 8o , okolo 40km. A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 21:45

@Lennia No já to do frýdlantu mám asi 18km a do Jablonce taky tak nějak. No jo už asi před 2 rokama jim vypověděla pojišťovna smlouvu, že prý nejsou dostatečně vytížení… je to bordel, byli tam i hodně vyhlášený :( a teď tam smějí rodit jen akutní případy co nestíhají dojet třeba tady do Liberce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
4.6.12 21:53

@paam no i 18 km je celkem dost, ale lepší než 40 :mrgreen: škoda že ruší porodnice a navíc dobré, ale já už se dneska nedivím ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.6.12 22:01

@Lennia no sama sobě se divím, že se vůbec něčemu divím :mrgreen: ono to stejně bylo průhledný, tenkrát v Liberci totiž zrekonstruovali porodnici za hoooodně velký peníze, tak asi potřebovali víc pacientek a stalo se jen to, že tam pak nestíhali a péče stála za nic, vlastně ani teď nestíhají a nepečují pořádně… co tak znám maminy co tam rodili teda. No prostě dobrá menší porodnice doplatila na špatnou velkou… jsme v čechách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petarda
5.6.12 09:36

@Lola29 Taky gratuluju :kytka:

@CokeLady No tak vidíš, alespoň nějaký pokrok u tebe je. A víš jak to s tebou bude když nic? Dali ti nějaké ultimátum? :) Jakože když do nějakého dne nic, tak půjdeš na vyvolávačku?

Já se každý den několikrát prohlížim v zrcadle a přijde mi, že břicho drží jak přišroubovaný a že by nějak šlo dolu, to asi nee. Včera jsem se byla ukázat v práci, holky záviděj, chlapi chválili jak mi to sluší :oops: že mam prý chodit častěji :lol: Tak mi to přišlo takový hezký. No už se těšim až se přijdu pochlubit Adámkem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
492
5.6.12 11:40
@Petarda píše:Já se každý den několikrát prohlížim v zrcadle a přijde mi, že břicho drží jak přišroubovaný a že by nějak šlo dolu, to asi nee. Včera jsem se byla ukázat v práci, holky záviděj, chlapi chválili jak mi to sluší :oops: že mam prý chodit častěji :lol: Tak mi to přišlo takový hezký. No už se těšim až se přijdu pochlubit Adámkem :srdce:

No to to máš asi úplně stejný jak já :-)
@CokeLady Já jsem takový lenoch už asi 10dní v kuse, furt se jen válím, což u mě nebývalo nikdy moc zvykem. Zítra by snad mělo být hezčí počasí, tak třeba to na tebe zapůsobí spíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí