Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
6.6.12 17:09

Epidural jsem si nahlásila hned pro jistotu, a jakmile mi pustili oxytocin tak jsem už o něj prosila, spustily se mi okamžitě fujtajbl bolesti a bez epi bych asi … :andel:
Ale je fakt že mi účinkoval jen hodinku a utlumil mi při tlačení kontrakce takže v tom byl záludný.
Asi záleží jak kdo snáší bolest, ale ten oxytocin je fakt svinstvo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.6.12 17:57

@CokeLady Ty jo, to je mazec, že pořád nic a i když se takhle snažíš :zed: Ale být tebou bych si nebyla takjistá, já včera taky nic a půl hodinky po lehnutí do postele najednou mokro, tak jdu na záchod, to byla ta zátka a pak se hned rozjeli ty poslíčci… Alespoň už vim jaký typ bolesti mám čekat :lol: Jinak já jsem se taky chystala na samosběr, ale teď už na to teda zvysoka a na úklid teda taky, když už vidim, že se něco děje a že se to blíží. Jinak teď zase cca po deseti minutách bolestivý kontrakce, ale je mi divný, že některá je krutá a některá se dá v pohodě zvládnout. No vidim to zase na sprchu… na noc se chystám si dát pod sebe nějakou podložku, protože co jsem četla, tak většinou voda praskne v noci v klídku v posteli. Tak to by byla pěkná spoušť, když máme novou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.6.12 21:09

@CokeLady No já taky bych furt spala, ale v noci jsem zas každou chvilku vzhůru, prostě jak se chci otočit, tak se vzbudím a nemůžu usnout :cert:
Jinak ty podložky jsem si dala taky po prostěradlo, kamarádka dělá v pečovateláku a nanosila mi jich hromadu, sice jsou to ty modrý obyč, ale splněj účel stejně jak ty barevný…

Ale myslím, že úklid trochu pomohl, ptž mám už asi pátýho poslíčka, jak říkáš, ten tlak na konečník, fuj… Ale alespoň něco se děje, i když mě teda začly brát kyčle, což do dneška mě neboleli, když pominu dlouhý procházky.

Neviděl jste někdo film RADOSTNÁ UDÁLOST? Jsem si to včera pustila a přišlo mi to fakt trefný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 06:06

No já si to půjdu asi hodit, schválně jsem šla chrupat až o půlnoci abych jako si pospala, a prd, od půl pátý nemůžu spát a to bych tak chtěla… A teď se tam tak krásně klube sluníčko, že určitě ani přes den spát nebudu…
@CokeLady to mě pobavilo, prý nemůže najít východ :D to je hustý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 12:43

@CokeLady no tak jsem usnula v deset a ve dvanáct jsem se probrala, tak dobrý.
No včera jsem právě převlíkala postele a dala jsem si ji tam, a dala jsem tam to nejsilnější froté prostěradlo, tak asi proto jsem nebyla tak opocená. To máme stejnou matračku pro prtě, ještě mě napadá, když třeba na ní hodíme tetra plínu, nebo ručník,a pak teprve prostěradýlko, tak by jim to nemuselo vadit? Ale taky si říkám, že ten igelit pod malýho nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 16:31

A to budeš kolik v pondělí??? Já mám v pondělí termín a jdu na kontrolu. A toho Hamiltona ti dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 16:50

No dneska za mnou byla kamarádka, co přenášela taky nějakou chvilku a právě když jí naplánovali vyvolání, tak druhý den šla sama rodit :D Takže šance tu je :D
Já si furt říkám ať neplaším, vždyť vlastně ještě ani nepřenáším, ale že mí nemohla ani nahmatat čípek a řekla, že to tam vypadá jak měsíc před termínem, tak se bojím bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 17:08

@CokeLady :lol: :mrgreen: :lol: Takže se tu pár dní neukážeš a pak napíšeš míry, je mi to jasný :mrgreen: A pila jsi ten čaj z maliníku, teď si o něm čtu tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.6.12 18:51

@CokeLady no asi se to má pít dýl, a cojsem četla tak prý má i připravit porodní cesty a ulehčit porod :nevim: ale taky to jde nějak mimo mě zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
7.6.12 20:20

Ahoj holky, @CokeLady držím pěsti ať se chce mimču na svět dříve než v pondělí, ať se vyhneš vyvolávačce :hug: hlavně že jste v pořádku!

Já čaj z maliníku piju už asi 14 dní, mám ráda čaje a chutná mi, ano, má prý lépe připravit porodní cesty, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 10:35

@CokeLady Držím pěsti ať se to rozjede :hug: Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 10:51

Chození na velkou je prý ale taky dobré znamení…no mimi si řekne až bude chtít ven, je mu prostě u Tebe dobře :srdce: Ale snad si to do pondělí rozmyslí!
U nás nic nového, končím 38. týden a je mi dobře, mimi sebou pořád mele, ale nebolí to, jen občas nakopne žebra :mrgreen: Včera jsem měla akční den, vysála jsem a vytřela celý náš 120m byt, pak jsem byla na procházce - asi 5km a večer ještě na kafíčko s kamarádkou. Chtěla jsem i sexík, ale manžel říkal, že radši ne, dneska by se z práce těžko omlouval a chce být u porodu se mnou :mrgreen: U nás v rodině ale všichni rodili na termín, tak si myslím, že to nebude dřív. Co dneska vaříš? já jsem už úplně bez nápadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 11:51

@CokeLady tý jo 3 týdny přenášet - jak byla sestra velká? Snad se Tvoje mimi umoudří a bude se mu chtít dřív.
Toto je moje 3. těhotenství za poslední rok a půl. Předchozí 2 zamlkly vždy ve 12. týdnu :,( . Bohužel až po této zkušenosti mi doktorka konečně napsala žádanky na hematologii a genetiku, kde mi zjistili trombofilní mutace, chtěla jsem už po 1. potratu, ale co už… Není to žádná hrůza, každý den si píchám (teda manžel mi píchá, já jsem měkoň :oops: ) injekce na ředění krve. Budu si je píchat do porodu a pak ještě v šestinedělí. Hlavně že to funguje, to je to nejmenší, co můžu pro mimi udělat :srdce:

Já mám manžela zase pořád v práci, tak se mi ani nechce vařit pro mě samotnou, ale asi si udělám květákové placičky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.6.12 12:16

holky jak tak čtu co budete papat tak se musím smát, do poslední chvíle se mě držely těhu chutě a po porodu jako když utne, maso nemůžu ani vidět, nasoukám do sebe max. meloun, banán,džusy, pečivo a brambory, je to šílené ty hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.12 12:23

@Lola29 chi :D takže si to máme ještě užít, že :pankac: Chtěla jsem si navařit dopředu a zamrazit to, ale těžko říct, co pak budu moct jíst. kamarádka má 3 měsíčního chlapečka a jí vlastně jen mrkev, brambory, rýži a suchary - ze všeho ostatního má malý bolení bříška :nevim: Snad budu moci mít trochu pestřejší jídelníček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí