Poradna duly
Jana Čurdová
@paam tak sem tam byla a byl to planý poplach haha tak ještě se nám nechce na svět asi hih ![]()
@sylv1 ahojky
aspoň se Ti bude dobře spát, s klidnou dušičkou
je moc dobře, že jste v pořádku ![]()
@sylv1 no to je dobře, a vždyť vy máte ještě nějaký čásek, abyste mohli být kindersurprise ![]()
@CokeLady Moooc gratuluji
Tomášek má ukázkové míry
Opatrujte se a těším se na foto ![]()
@Lennia jojo děkuju a spalo se dobře i přítel mi řekl že bych z toho nespala kdybych nejela ![]()
Holky tak mi dnes odešla hlenová zátka, myslíte, že to něco znamená??? Včera mi dělali toho hamiltona…
@Lola29 no to je hezký ![]()
Hloupá otázka
myslíte, že i po odchodu hlen. zátky můžeme mít sex? Já jen, že ta prý zabraňuje infekcím mimina, tak jestli ho sex, respektive sperma nemůže nějak ohrozit, když už tam ta zátka není…
@paam paam moje mimi vylezlo den po sexu, už věřím tomu že sperma opravdu obsahuje oxytocin který spouští kontrakce
, myslím že u nás to vliv mělo, i plodovka začala odtékat
@Lola29 tak fajn, jen jsem si nebyla abychom mu spíš neublížili. A co malá, je hodná?
@paam zlatíčko, jen bych všem doporučila spát do zásoby dokud to jde, po porodu už to bude mazec ![]()
@Lola29 no jo, jenže třeba teď tak deset dní vůbec spát nemůžu
ale kdybych mohla, tak si spánek nasáčkuju, se bojím, že malej bude ďáblík ![]()
Ahoj holky, tak se taky hlásíme. Adámek (3561g, 51cm) přišel na svět 7. 6. v 8. 36 hodin
Ty zmiňované poslíčky nebyly poslíčci, ale opravdu už porodní kontrakce. Akorát stále nic moc pravidelné. Ve středu v 11 večer jsme radši zajeli do porodnice, abychom měli klidnou noc. Tam mi naměřili nepravidelné kontrakce a čípek byl uzavřený, tam mě poslali domů, že to jsou poslíčci a že ať se připravim na to, že to bude mohem horší. Prý ať zkusim spát, ale to mi bylo jasný, že spát nebudu. Já oči v sloup. protože už teď mi to přišlo strašný… No nicméně jsem ale stačila ještě vyjít a sejít schody, které vedou na příjem. Tak to asi ještě tak hrozný nebylo. Doma se to rozjelo ale ještě víc a já šla oddychovat dolu na gauč, protože v posteli to nešlo. Do rána jsem nespala a když se vzbudil manžel, tak zavelel, že jedeme. No u auta mi prdla voda a za hodinu po příjezdu do porodky byl malý na světě
To jsem ještě cestou z parkoviště na oddělení musela rozdýchávat hnusnou kontrakci v telefonní budce ![]()
No, jinak ale musim říct, že po porodu se rozjela taková šílená hormonální smršť, až to je k nevíře
Občas mě překvapí co všechno mě dojme a pak jsem z toho celá mimo. Snad je to normální. Teď už jsme třetí den doma, s malým to celkem jde, jen je trošku problém ho občas po kojení uspat. Třeba dnes v noci jsem ho uspávala od čtyř do pěti.
No nic holky, užívejte klidu a spánku co to jde a rada pro všechny, neřiďte se tím co je psáno v knížkách, stejně je každý porod unikátní a kdybych se měla řídit podle toho jestli mám kontrakce pravidelné nebo ne, tak porodím doma. Měla jsem je totiž nepravidelné ještě při tlačení.
@CokeLady Gratulujeme moooc, to je super ![]()
@Lola29 Jak starou máš holčičku? Já se těším až ten pravidelný režim najedeme, ale vůbec neodhadnu kdy to bude. Teď jsme doma třetí den, kojím kdy si malý řekne a vzbudí se, pak ho uspím, ale někdy mu to trvá, k večeru koupeme.