Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
11.6.12 21:06

@paam tak sem tam byla a byl to planý poplach haha tak ještě se nám nechce na svět asi hih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
11.6.12 21:44

@sylv1 ahojky :kytka: aspoň se Ti bude dobře spát, s klidnou dušičkou :hug: je moc dobře, že jste v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.6.12 22:26

@sylv1 no to je dobře, a vždyť vy máte ještě nějaký čásek, abyste mohli být kindersurprise :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
12.6.12 08:14

@CokeLady Moooc gratuluji :srdce: :hug: :srdce: Tomášek má ukázkové míry :palec: Opatrujte se a těším se na foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.6.12 08:23

@Lennia jojo děkuju a spalo se dobře i přítel mi řekl že bych z toho nespala kdybych nejela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.6.12 09:00

@CokeLady gratuluji ! :srdce:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.6.12 10:55

@CokeLady Moooooc gratuluji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.6.12 13:01

Holky tak mi dnes odešla hlenová zátka, myslíte, že to něco znamená??? Včera mi dělali toho hamiltona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.6.12 14:38

@paam já po odtoku hlen. zátky do týdne porodila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.6.12 14:50

@Lola29 no to je hezký :-)
Hloupá otázka
myslíte, že i po odchodu hlen. zátky můžeme mít sex? Já jen, že ta prý zabraňuje infekcím mimina, tak jestli ho sex, respektive sperma nemůže nějak ohrozit, když už tam ta zátka není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.6.12 14:59

@paam paam moje mimi vylezlo den po sexu, už věřím tomu že sperma opravdu obsahuje oxytocin který spouští kontrakce 8o, myslím že u nás to vliv mělo, i plodovka začala odtékat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.6.12 15:02

@Lola29 tak fajn, jen jsem si nebyla abychom mu spíš neublížili. A co malá, je hodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
12.6.12 17:24

@paam zlatíčko, jen bych všem doporučila spát do zásoby dokud to jde, po porodu už to bude mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.6.12 10:32

@Lola29 no jo, jenže třeba teď tak deset dní vůbec spát nemůžu :nevim: ale kdybych mohla, tak si spánek nasáčkuju, se bojím, že malej bude ďáblík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
13.6.12 12:02

Ahoj holky, tak se taky hlásíme. Adámek (3561g, 51cm) přišel na svět 7. 6. v 8. 36 hodin :srdce: Ty zmiňované poslíčky nebyly poslíčci, ale opravdu už porodní kontrakce. Akorát stále nic moc pravidelné. Ve středu v 11 večer jsme radši zajeli do porodnice, abychom měli klidnou noc. Tam mi naměřili nepravidelné kontrakce a čípek byl uzavřený, tam mě poslali domů, že to jsou poslíčci a že ať se připravim na to, že to bude mohem horší. Prý ať zkusim spát, ale to mi bylo jasný, že spát nebudu. Já oči v sloup. protože už teď mi to přišlo strašný… No nicméně jsem ale stačila ještě vyjít a sejít schody, které vedou na příjem. Tak to asi ještě tak hrozný nebylo. Doma se to rozjelo ale ještě víc a já šla oddychovat dolu na gauč, protože v posteli to nešlo. Do rána jsem nespala a když se vzbudil manžel, tak zavelel, že jedeme. No u auta mi prdla voda a za hodinu po příjezdu do porodky byl malý na světě :) To jsem ještě cestou z parkoviště na oddělení musela rozdýchávat hnusnou kontrakci v telefonní budce :lol:
No, jinak ale musim říct, že po porodu se rozjela taková šílená hormonální smršť, až to je k nevíře :-) Občas mě překvapí co všechno mě dojme a pak jsem z toho celá mimo. Snad je to normální. Teď už jsme třetí den doma, s malým to celkem jde, jen je trošku problém ho občas po kojení uspat. Třeba dnes v noci jsem ho uspávala od čtyř do pěti.

No nic holky, užívejte klidu a spánku co to jde a rada pro všechny, neřiďte se tím co je psáno v knížkách, stejně je každý porod unikátní a kdybych se měla řídit podle toho jestli mám kontrakce pravidelné nebo ne, tak porodím doma. Měla jsem je totiž nepravidelné ještě při tlačení.

@CokeLady Gratulujeme moooc, to je super :-)

@Lola29 Jak starou máš holčičku? Já se těším až ten pravidelný režim najedeme, ale vůbec neodhadnu kdy to bude. Teď jsme doma třetí den, kojím kdy si malý řekne a vzbudí se, pak ho uspím, ale někdy mu to trvá, k večeru koupeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí