Poradna duly
Jana Čurdová
@Lola29 a taky ti přijdou ty dny delší a delší? Mě teda strašně… A navíc jsem čím dál tím víc líná… proto mi asi ty dny neutíkaj, že skoro nic nedělám
když si vzpomenu, jak jsem si ještě kolem 30tého týdne říkala, ať malej napořád zůstane v břiše, protože jsem se příšerně bála porodu, tak se musím sama sobě smát, teď už se nebojím téměř vůbec, spíš se nemůžu dočkat… ![]()
jj hlavně jak má muž celodenku tak se můžu v řiť uhryznout.
Já už ten porod taky neřeším, nejvíc se těším až dovezem malou domů ![]()
no tak ten můj je od pondělí do pátka v práci od 8 do 18hod… A dneska musel jít taky, tak furt sedím tady na emiminu a jsem jak závislačka… taky se těším, že až tu bude malej, tak budu v jednom kole a na nudu nebude čas ![]()
nápodobně, dělám si nehty, mám puštěnou tv jako kulisu a koukám co nového na emimi ![]()
@Lola29 no a co nehty na nohou? Ty mě dávají pořádně zabrat
vždycky funím jak blázen
já mám výjimečně puštěnou evropu2 přes télu ![]()
@paam nehty na nohou mě moc nebaví
vždy jen na rychlo střihnu a přelakuju do sandálků. celkově už mi otékají nohy i prsty, holt mám nahoře 12kg tak snad se to už zastaví ![]()
možná že až budu mít 17 dní před termínem tak budy mít taky už 15 ![]()
to asi těžko
za poslední týden jsem už nic nepřibrala, naštěstí… ![]()
Ahojda, můžu se přidat? Mám 24 dní do termínu naší holčičky a doma mám čerstvě ročního prcka. Porodu se bojím jak čert kříže, ale už se těším až tu malá bude, jsem teď strašně unavená, přes den mám pocit, že usnu i za chůze a v noci jak na potvoru nemůžu spát ![]()
@ajva Ahoj, no tak si přes den zdřímni
Já v noci taky nemůžu pořádně spát, ale přes den se mi nedaří usnout ani když se v klidu natánu…
@ajva ahojda, máme podobný termín ![]()
Já jsem se teď holky dodívala na film Navždy spolu a jsem naměkko jak tavený sýr
,normálně se mnou mávaj ty hormony
No já jsem taky furt ubulená, mě stačí i koukat na zprávy a brečím, a to předtím mě vidět brečet byl zázrak…
Paam ono se nejde právě vyspat přes den s ročním prckem ![]()
Lola29 já taky teď řvu u všeho, stačí když si tady přečtu nějaký deníček o porodu a jak mamča pak dostane mimčo a už to jede
@paam u mně do termínu ještě 15, ale za 4 dny bude venku . Nějak se s tím nemůžu srovnat.