Poradna duly
Jana Čurdová
Tak co holky jak vám je? Mě je dneska tak nějak divně, posledních pár dní sem se pořádně nevyspala, přes den neusnu a tak jsem tak nějak asi utavená. Do toho mi je strašný vedro, potím se jak k…a a připadám si jako kdyby mi vůbec neproudila krev. ![]()
tak mě už začíná odcházet hlenová zátka, sic jsem se dočetla že to nic moc neznamená, ale alespoň se něco děje
a postupuje se kupředu
@CokeLady no já to taky přisuzuji počasí. Tak to máš úplně naopak než já
Já se zas bojím, abych se po porodu nevrátila ke svému spánku, jelikož to mě nevzbudil ani buldozer, tak se zas bojím, abych vůbec k malýmu vstala ![]()
@Lola29 ty jo tak aspoň nějaký příznaky a kdy máš termín?
@paam 20. června, cs skore ale nemám v průkazce napsané žádné a výšku fundu 33, včera na kontrole mi gyndařka řekla akorát že mimi sestoupilo do malé pánve.
Holky mě nebylo nic ani ten den ráno a malej už si tu krasne spí.jinak radim rodit po ukončeným 37. Do tě doby se to moc řeší.
@Lola29 cs skore, tak tomu stejne nerozumim, ale mam super dr v tom ze mi vse rika laicky
ja mam termin 11.6., ale ani malej nesestoupil vubec nikam jeste
nakonec budes rodit driv nez ja ![]()
@CokeLady no to si taky rikam a pevne v to doufam
@slunicko100 no a jinak je u vas uplne vse v poradku?
tak já jak jsem bývala furt unavená, tak v noci nemůžu zabrat, a taky běhám z ložnice do obýváku.
Jinak mám teda výhodu v tom že nemusím na ozvy do porodnice, pze moje doktorka má ten přístroj svůj, takže do porodky půjdu už rovnou rodit. ![]()
Dnes mi začal 37tt
Malej je v pořádku. Dnes jdeme domů. Měl žloutenku,tak musel na noc na solárko. Jinak v pohodě. Krasne baští a je moc hodný.
@CokeLady tak já jsem dneska taky byla na kontrole. Termín mám 10.6. a CS mám taky 5. Ale to se může klidně z hodiny na hodinu změnit. Dr. mně už dneska předal do porodnice, protože po prvním císaři se prý předává v 38 tt. Jinak bych k němu chodila taky až do termínu, protože CTG má. Zkoušela jsem ho ukecat, jestli bych aspon na ten monitor nemohla chodit k němu, protože do porodnice to mám 50 km a budu se tam plahočit autobusem, ale neuspěla jsem. Takže se mám na co těšit. Zvlášt v těhle teplech.
Slunicko gratuluji, že už jdete domů. Zvládli jste to rychle.
tak mě se kolostrum tvoří už od 32tt, a ze začátku víc z levého, ted už se to vyrovnává
a máte už pediatra děvčata? já už se ohlásila, a mám to kousek od baráku tak jsem ráda, jen vemu kočárek a jdu. To je myslím poslední věc co by se měla před vyprcnutím zařídit ![]()
@Lola29 Jo pediatra taky máme asi 300m od baráku. Takže parádička, navíc ho znám, chodila jsem k němu taky, takže dobrý.
ahoj holky nevím jestli jsem se už na to ptala, ale co říkáte na epidurál, máte někdo zkušenost? Co čtu tak si většinou holky nemůžou vynachválit,jen mě trošku zarazilo že se zavádí 20 minut, co na tom tak trvá ![]()
Některé pojišťovny na něj i přispívají
no u nás v porodnici to vyjde na 1700 a to ještě toužím po nadstandartu, tak nevím jak nakonec vše dopadne ![]()
Tak já bych z epidurálu měla spíš strach. Co vím tak to píchaj do páteře a mnohdy než se jim to podaří napíchnout správně tak to trvá věčnost.