Poradna duly
Jana Čurdová
že nějak klesne a je takové volnější nebo co, nevím já ho mám pořád stejné, ale možná se hlavička před porodem fakt posune níž a bříško klesne ![]()
ahoj holky ![]()
také mi zbývá zhruba měsíc do porodu a miminko je hlavičkou dolu
ale stejně mě čeká sekce a už mám trocu i obavy ![]()
a v noci jsem měla takovou šílenou křeč do lýtka že jsem začala řvát a manžel si myslel že už rodím ![]()
A taky jsem se chtěla zeptat, jestli už jste byli se nahlásit dětskýmu doktorovi ![]()
a co manželé a partneři, chtějí s váma k porodu, a chcete je tam vy ?
@KIKOLETEK píše:
ahoj holky
také mi zbývá zhruba měsíc do porodu a miminko je hlavičkou doluale stejně mě čeká sekce a už mám trocu i obavy
a v noci jsem měla takovou šílenou křeč do lýtka že jsem začala řvát a manžel si myslel že už rodím
No to jsem zažila v sobotu v noci
Nechtěla jsem ječet, tak jsem jen tak funěla jak nějakej divokej býk, a drahý vyskočil z postele a prej, UŽ JEDEM, JEN SE OBLÍKNU ![]()
A pročpak sekce?
@paam píše:
A taky jsem se chtěla zeptat, jestli už jste byli se nahlásit dětskýmu doktorovi
já jo ,byla jsem se synem na očkování a hned se mě ptala kdy mám termín…takže s náma počítá ![]()
No já řekla, že když nepůjde on, tak já taky ne
Ale samo, kdyby nechtěl, tak ho nenutím, ale on byl první, kdo mi řek že tam semnou bude a že mě podpoří..
@Lola29 píše:
a co manželé a partneři, chtějí s váma k porodu, a chcete je tam vy ?
A víš, že já vůbec nevím jestli ho tam chci?
![]()
@kometa32 píše:
A víš, že já vůbec nevím jestli ho tam chci?![]()
Fakt???
@paam píše:
Fakt???
Fakt
Možná na hekárnu ale k porodu asi nééé…vážně nevím…
paam ta křeč byla tak náhlá a bolestivá že to prostě jinak nešlo ![]()
no sekce protože mám uzkou pánev a taky kvuli kyčlím a ty mě taky v noci šíleně bolí…začínám mít obyvy když jdu spát ![]()
holky to klesnutí břicha je podle mě když to břicho jakoby leží na nohách…já to mám asi poslední 2 dny a nemohu si na to zvyknout ![]()
tak já už ze startu pochopila že tam být nechce, dokonce je zastáncem císaře a nechápe jak může mimi vylézt tak úzkým otvorem, nejradši by prý všechny ženy uspal a mimi jim vytáhl.
Na bolest je cíťa, dnes se znovu přeobjednal u zubaře
Tudíž už jsem se s tím smířila a k porodu ho neberu.
@Lola29 píše:
tak já už ze startu pochopila že tam být nechce, dokonce je zastáncem císaře a nechápe jak může mimi vylézt tak úzkým otvorem, nejradši by prý všechny ženy uspal a mimi jim vytáhl.Na bolest je cíťa, dnes se znovu přeobjednal u zubaře
Tudíž už jsem se s tím smířila a k porodu ho neberu.
tak ten by k porodu nemohl
![]()