Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
9.5.12 13:16

že nějak klesne a je takové volnější nebo co, nevím já ho mám pořád stejné, ale možná se hlavička před porodem fakt posune níž a bříško klesne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
9.5.12 13:18

ahoj holky :mavam:
také mi zbývá zhruba měsíc do porodu a miminko je hlavičkou dolu :) ale stejně mě čeká sekce a už mám trocu i obavy :roll:
a v noci jsem měla takovou šílenou křeč do lýtka že jsem začala řvát a manžel si myslel že už rodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:18

A taky jsem se chtěla zeptat, jestli už jste byli se nahlásit dětskýmu doktorovi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.5.12 13:19

@KIKOLETEK Ahojky, tak křeče v lýtkách mám taky!!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.12 13:19

a co manželé a partneři, chtějí s váma k porodu, a chcete je tam vy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:21
@KIKOLETEK píše:
ahoj holky :mavam:
také mi zbývá zhruba měsíc do porodu a miminko je hlavičkou dolu :) ale stejně mě čeká sekce a už mám trocu i obavy :roll:
a v noci jsem měla takovou šílenou křeč do lýtka že jsem začala řvát a manžel si myslel že už rodím :mrgreen:

No to jsem zažila v sobotu v noci :-D Nechtěla jsem ječet, tak jsem jen tak funěla jak nějakej divokej býk, a drahý vyskočil z postele a prej, UŽ JEDEM, JEN SE OBLÍKNU :mrgreen:
A pročpak sekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
9.5.12 13:22
@paam píše:
A taky jsem se chtěla zeptat, jestli už jste byli se nahlásit dětskýmu doktorovi :?:

já jo ,byla jsem se synem na očkování a hned se mě ptala kdy mám termín…takže s náma počítá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:23

No já řekla, že když nepůjde on, tak já taky ne :-) Ale samo, kdyby nechtěl, tak ho nenutím, ale on byl první, kdo mi řek že tam semnou bude a že mě podpoří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.5.12 13:24
@Lola29 píše:
a co manželé a partneři, chtějí s váma k porodu, a chcete je tam vy ?

A víš, že já vůbec nevím jestli ho tam chci? :nevim:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:26

@kometa32
tak jestli je máš hodně často, tak zkus magnésko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:26
@kometa32 píše:
A víš, že já vůbec nevím jestli ho tam chci? :nevim: :mrgreen:

Fakt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.5.12 13:27
@paam píše:
Fakt???

Fakt :lol: Možná na hekárnu ale k porodu asi nééé…vážně nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
9.5.12 13:28

paam ta křeč byla tak náhlá a bolestivá že to prostě jinak nešlo :roll:
no sekce protože mám uzkou pánev a taky kvuli kyčlím a ty mě taky v noci šíleně bolí…začínám mít obyvy když jdu spát :twisted:
holky to klesnutí břicha je podle mě když to břicho jakoby leží na nohách…já to mám asi poslední 2 dny a nemohu si na to zvyknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.12 13:29

tak já už ze startu pochopila že tam být nechce, dokonce je zastáncem císaře a nechápe jak může mimi vylézt tak úzkým otvorem, nejradši by prý všechny ženy uspal a mimi jim vytáhl. :D Na bolest je cíťa, dnes se znovu přeobjednal u zubaře :mrgreen: Tudíž už jsem se s tím smířila a k porodu ho neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
9.5.12 13:31
@Lola29 píše:
tak já už ze startu pochopila že tam být nechce, dokonce je zastáncem císaře a nechápe jak může mimi vylézt tak úzkým otvorem, nejradši by prý všechny ženy uspal a mimi jim vytáhl. :D Na bolest je cíťa, dnes se znovu přeobjednal u zubaře :mrgreen: Tudíž už jsem se s tím smířila a k porodu ho neberu.

tak ten by k porodu nemohl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital