Poradna duly
Jana Čurdová
tak já mám dnes takové MS bolesti ale nic velkého, dvakrát mě před dvěma týdny vzbudily takové křečové bolesti a toť asi vše. Malá mi v břichu škytá a někdy slyším lupkání když se hýbe asi klouby ![]()
Všechny zkušené maminy z okolí, mi říkali, jak teď už nebudou pohyby tak citelné, že jich bude ubývat, ale mě přijde, že naopak
Je živější a živější
Otoky nohou nemá žádné a zvracela jsem během těhotenství jen 1×.
@paam píše:
Všechny zkušené maminy z okolí, mi říkali, jak teď už nebudou pohyby tak citelné, že jich bude ubývat, ale mě přijde, že naopakJe živější a živější
Přesně, tak, u mě je to samé.
@paam mám to stejně, břicho se mi vlní snad ještě víc než předtím. ale mamka jak u nás byla říkala že porod ještě nehrozí, že mám břicho nahoře ![]()
@kometa32
a stále více si oblibuje moje žebra…
Aso si je plete s fotbalovým míčem
a máte už mimíska hlavičkou dolů ? Moje prý jo, prý by si to už neměla rozmyslet, říkala Mudr. ![]()
@paam píše:
Všechny zkušené maminy z okolí, mi říkali, jak teď už nebudou pohyby tak citelné, že jich bude ubývat, ale mě přijde, že naopakJe živější a živější
přesně tak, jen můžu souhlasit ![]()
@Lola29 píše:
@paam mám to stejně, břicho se mi vlní snad ještě víc než předtím. ale mamka jak u nás byla říkala že porod ještě nehrozí, že mám břicho nahoře
Jak se pozná, že máš bříško dole? ![]()
@Lola29
no já si furt břicho prohlížím, a přijde mi že každý den je jiný. Jednou níž, podruhý výš, pak zas víc vpravo. pak vlevo… tak nevím, jak by se to podle toho dalo poznat ![]()
No já ho ještě otočenýho nemám, a prý pokud se neotočí do 21.5. tak budem plánovat císařský řez … což nevím nevím, jestli bych chtěla
@paam
já taky nevím ale buď mám bouli nalevo nebo napravo, častěji teda vpravo i ty kopance. ![]()
@Lola29
No žejo, furt ta pravá strana, a někdy uplně cítím jak se celej úplně narve do pravýho boku po žebra a můžu ležet na levým boku jak chci, stejně z toho pravýho nevyleze
a ukrutně tlačí ![]()