Termín porodu 3.8.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pce
13873
22.5.12 09:22

@PetulkaKol tak já zatím žádné větší problémy nemám…akorát malá asi už zase začíná tlačit na močák, takže lítám v noci na záchod :roll:
Já mám termíny zatím dva…podle poslední MS 9.8. a podle utz ve 12tt 3.8. tak uvidím co mi řeknou příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.5.12 09:48

Ahojky :mavam:
můj termín porodu je 1.8., žádnej další nevím, ale už se na tu naší berušku moc těšíme a klidně by to mohlo být o tři týdny dříve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 09:49
@moky píše:
Ahojky :mavam:
můj termín porodu je 1.8., žádnej další nevím, ale už se na tu naší berušku moc těšíme a klidně by to mohlo být o tři týdny dříve :mrgreen:

jj to mě by taky nevadilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.5.12 09:53
@Pce píše:
jj to mě by taky nevadilo :mrgreen:

a komu jo, viď??? Když navíc kamarádka právě psala, že se dočetla o červnových hicech :poblion: :zed: :zed: a s tím pupíkem už to taky není ono, vedro je nepříjemný normálně natož v těhotenství, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
22.5.12 09:54

Třeba ta vedra vyženou mrňousky ven :) Já v to doufám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
22.5.12 09:56

Ahoj, já mám termín 1.8. a zatím žádný jiný. Taky bych chtěla , aby už to bylo za mnou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.5.12 09:58

No holky,v tech vedrech,kdyz jsem vloni malyho cekala,to bylo strasny..nohy otekly,vecne ufunena,blbe se dychalo,na koupalko jsem se stydela jit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 09:59
@moky píše:
a komu jo, viď??? Když navíc kamarádka právě psala, že se dočetla o červnových hicech :poblion: :zed: :zed: a s tím pupíkem už to taky není ono, vedro je nepříjemný normálně natož v těhotenství, že??

no taky mě to trošku vyděsilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.5.12 10:03

holky, normálně chodíte na koupálko??? Já se teda bojím vystrčit pupík ven a vlézt do vody - strach, že něco chytnu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 10:08
@moky píše:
holky, normálně chodíte na koupálko??? Já se teda bojím vystrčit pupík ven a vlézt do vody - strach, že něco chytnu :think: :think:

no na koupalko bych z tohodle důvodu taky nešla ale chodím k našim do bazénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.5.12 10:12

@Pce tak to jo, to je výhoda..jenže u nás doma bazének není a rodinu mám 300km daleko :lol: :zed: :zed: ..a koukám, že čekáš Barborku, to je krásný..já tohle jméno měla vybraný do té doby, než mi ho vzala ségra - a to chtěla mít Kristýnku :cert: :cert: :cert: tak my budeme mít Gabrielku..hlavně, ať jsou prckové v pořádku..a taky co nevidět zakulatíš metřík na 30tku :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a závidím utz, mě pozvali až na 7.6. takže nějakých 32+1 :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 10:24
@moky píše:
@Pce tak to jo, to je výhoda..jenže u nás doma bazének není a rodinu mám 300km daleko :lol: :zed: :zed: ..a koukám, že čekáš Barborku, to je krásný..já tohle jméno měla vybraný do té doby, než mi ho vzala ségra - a to chtěla mít Kristýnku :cert: :cert: :cert: tak my budeme mít Gabrielku..hlavně, ať jsou prckové v pořádku..a taky co nevidět zakulatíš metřík na 30tku :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a závidím utz, mě pozvali až na 7.6. takže nějakých 32+1 :cert: :cert:

no ona to nebude Barbora ale jenom Bára :) ale říkat se ji bude normálně jak kdyby byla Barbora ;)
jj třicítka už je nadosah…já se na ten utz taky už moc těším…ale bojím se aby bylo všechno v pořádku, jde semnou můj chlap…takhle jsem taky stresovala ve 20tt před velkým utz. Tak snad bude všechno v pořádku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.5.12 10:26

@Pce to víš, že bude :hug: :hug: taky přemýšlím o tom vzít chlapa :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.5.12 10:28
@moky píše:
@Pce to víš, že bude :hug: :hug: taky přemýšlím o tom vzít chlapa :pankac: :pankac:

můj chlap byl semnou ve 12tt ale too nebyl uvnitř a nekoukal se a pak byl v tom 20tt a to už koukal na utz a strašně ho všechno zajímalo a pořád se na něco doktora ptal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.5.12 10:35
@Pce píše:
můj chlap byl semnou ve 12tt ale too nebyl uvnitř a nekoukal se a pak byl v tom 20tt a to už koukal na utz a strašně ho všechno zajímalo a pořád se na něco doktora ptal :lol:
:lol: :lol: :lol:
to můj stál za dr a ten mu říká: to mi chcete koukat na záda?? Nechcete vidět prcka?? Tak mu ukázal, kam si stoupnout a pak jen mlčel, ale šlo vidět na očích, jak je neskutečně šťastnej a pak jsme oba šli k autu s přiblblým úsměvem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí