Poradna duly
Jana Čurdová
@PetulkaKol tak já zatím žádné větší problémy nemám…akorát malá asi už zase začíná tlačit na močák, takže lítám v noci na záchod ![]()
Já mám termíny zatím dva…podle poslední MS 9.8. a podle utz ve 12tt 3.8. tak uvidím co mi řeknou příští týden
Ahojky ![]()
můj termín porodu je 1.8., žádnej další nevím, ale už se na tu naší berušku moc těšíme a klidně by to mohlo být o tři týdny dříve ![]()
@moky píše:
Ahojky
můj termín porodu je 1.8., žádnej další nevím, ale už se na tu naší berušku moc těšíme a klidně by to mohlo být o tři týdny dříve
jj to mě by taky nevadilo ![]()
@Pce píše:
jj to mě by taky nevadilo
a komu jo, viď??? Když navíc kamarádka právě psala, že se dočetla o červnových hicech
a s tím pupíkem už to taky není ono, vedro je nepříjemný normálně natož v těhotenství, že??
Ahoj, já mám termín 1.8. a zatím žádný jiný. Taky bych chtěla , aby už to bylo za mnou. ![]()
No holky,v tech vedrech,kdyz jsem vloni malyho cekala,to bylo strasny..nohy otekly,vecne ufunena,blbe se dychalo,na koupalko jsem se stydela jit.. ![]()
@moky píše:
a komu jo, viď??? Když navíc kamarádka právě psala, že se dočetla o červnových hicech![]()
![]()
a s tím pupíkem už to taky není ono, vedro je nepříjemný normálně natož v těhotenství, že??
no taky mě to trošku vyděsilo ![]()
holky, normálně chodíte na koupálko??? Já se teda bojím vystrčit pupík ven a vlézt do vody - strach, že něco chytnu
![]()
@moky píše:
holky, normálně chodíte na koupálko??? Já se teda bojím vystrčit pupík ven a vlézt do vody - strach, že něco chytnu![]()
no na koupalko bych z tohodle důvodu taky nešla ale chodím k našim do bazénu…
@Pce tak to jo, to je výhoda..jenže u nás doma bazének není a rodinu mám 300km daleko
..a koukám, že čekáš Barborku, to je krásný..já tohle jméno měla vybraný do té doby, než mi ho vzala ségra - a to chtěla mít Kristýnku
tak my budeme mít Gabrielku..hlavně, ať jsou prckové v pořádku..a taky co nevidět zakulatíš metřík na 30tku
a závidím utz, mě pozvali až na 7.6. takže nějakých 32+1
![]()
@moky píše:
@Pce tak to jo, to je výhoda..jenže u nás doma bazének není a rodinu mám 300km daleko![]()
![]()
..a koukám, že čekáš Barborku, to je krásný..já tohle jméno měla vybraný do té doby, než mi ho vzala ségra - a to chtěla mít Kristýnku
![]()
![]()
tak my budeme mít Gabrielku..hlavně, ať jsou prckové v pořádku..a taky co nevidět zakulatíš metřík na 30tku
![]()
![]()
![]()
a závidím utz, mě pozvali až na 7.6. takže nějakých 32+1
![]()
no ona to nebude Barbora ale jenom Bára
ale říkat se ji bude normálně jak kdyby byla Barbora ![]()
jj třicítka už je nadosah…já se na ten utz taky už moc těším…ale bojím se aby bylo všechno v pořádku, jde semnou můj chlap…takhle jsem taky stresovala ve 20tt před velkým utz. Tak snad bude všechno v pořádku ![]()
@moky píše:
@Pce to víš, že bude![]()
taky přemýšlím o tom vzít chlapa
![]()
můj chlap byl semnou ve 12tt ale too nebyl uvnitř a nekoukal se a pak byl v tom 20tt a to už koukal na utz a strašně ho všechno zajímalo a pořád se na něco doktora ptal ![]()
@Pce píše:
můj chlap byl semnou ve 12tt ale too nebyl uvnitř a nekoukal se a pak byl v tom 20tt a to už koukal na utz a strašně ho všechno zajímalo a pořád se na něco doktora ptal