Poradna duly
Jana Čurdová
tak mě to vychází na 31.12.2012, ale podle utz mi to doktor posunul o týden, tak jsem zvědavá, pro který rok se mimco rozhodne ![]()
tak mě to vychází na 31.12.2012, ale podle utz mi to doktor posunul o týden později, tak jsem zvědavá, pro který rok se mimco rozhodne ![]()
25.ledna,ale jsem po dvou cisarich,takze bude opet planovana sekce 14 dni dopredu,takze 11.1. ![]()
ja to zatím jen předpokládám
1.6. jdu na druhý ultrazvuk, asi tak 9 tt a snad už mi to řekne ![]()
Taky leden (někdy v půlce), ale k dr. jdu až příští úterý, tak uvidím, co mi řekne…
Ahojky, jestli se můžu přidat, tak termín 20.1. a určitě půjdu na císaře o cca 14 dní dřív. 24.5. jdu na 2 utz tak snad bude na místě a i se ![]()
Ahoj muzu se pridat , k dr. na potvrzeni jdu ve stredu ,ale mela bych mit termin zhruba 4 ledna, dle kalkulacky.
Já vůbec nevim, že jsem těhotná, nemám žádný příznaky, kromě bolesti prsou a toho, že to už dva měsíce nemám
Hlavně ať to tak vydrží ![]()
@Domcus1 mě teda trochu pobolívá podbřišek a večer mě hrozně bolí prsa, ale jinak jsem taky OK ![]()
Já jsem jenom děsně unavená (a přitom večer nemůžu usnout, ale zato si pravidelně zdřímnu, když dám spát syna, což se právě stalo
), obas mě bolí břicho, ale teď fakt jen výjimečně, spíš po námaze. Prsa nic, a to kojím (teda odsávávám). Během jednoho týdne mi děsně ubylo mlíka (tak o 1/3), takže jsem asi jediná těhotná na světě, které se v těhotenství zmenšily prsa
Tak doufám, že je vše ok, poslední testík jsem dělala v sobotu a čárka vyběhla dřív než kontrolní a je i trochu tmavší ![]()