Termín leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
983
23.5.12 09:51

Ahoj holky, přidávám se do party, předběžný termín dle MS 12.1.2013, ale po UT to bude nejspíše tak o týden dál, uvidíme…teď jsem cca 5tt, na UT byl zatím vidět jen váček, tak mám přijít za 3 týdny (11.6.), že už to snad bude lepší, dostanu průkazku a tak. Doufám, že bude vše ok..jen mě doktorka překvapila, když mi řekla, že nesmím nosit nic nad 5kg…to je nějak málo ne? Včera jsem si chovala osmiměsíční dcerku od známých, ta má 7,5kg, vůbec mi to nedošlo, ale to přeci nemůže ublížit…vždyť i kýbl s vodou na vytírání má víc :) Řekli vám něco podobného? Nechci riskovat, ale na druhou stranu to ani nějak zbytečně moc hrotit… Jinak blahopřeji všem, je fajn, že si tu můžeme poomáhat a popovídat si, když to třeba teď ještě ani naše rodiny nevědí (bylo mi doporučeno počkat aspoň do té příští kontroly, tak se držíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.5.12 10:40

@Tersuita U dr. jsem ještě nebyla, ale pokud by mi řekl, že nesmím tahat nic nad 5 kg, tak bych se na to asi musela vykašlat. Syn má určitě přes deset kilo a normálně ho nosím - z a do postýlky, jídelní židličky, na pračku při přebalování… Teď jsme byli plavat a natahala jsem se s ním pěkně. Dokonce ho na kratší vzdálenosti nosím v nosítku na břiše. Taky mě už napadlo, že to není úplně košer, ale pak jsem si říkala, že tahat kočárek do autobusu a tramvaje by asi bylo ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
23.5.12 11:00

@AliTad Díky, taky si myslím, že je to přehnané…zrovna před chvílí jsem brala krabici s katalogy a ta má přes 10kg určitě taky, ale to by člověk nemohl nic…navíc nevím, jak bych to vysvětlovala kolegům A pokud má někdo už jednoho caparta doma jako ty, tak to se přeci nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
23.5.12 11:01

@careynka já jsem na tom podobně, najím se dosyta, ale za dvě hodiny mi kručí v břiše a mám hrozný hlad. Snažím se jíst zdravě, ale když ona ta zelenina a ovoce moc nezasytí :mrgreen: A nehledě na to, že hlad mám i po obědě a nebo celozrnném rozhlíku s tvarohem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
23.5.12 11:02

@Tersuita přesně tak, denně zalévám plnou konví zahradu apod, i ten nákup něco váží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.5.12 11:03
@Tersuita píše:
@AliTad Díky, taky si myslím, že je to přehnané…zrovna před chvílí jsem brala krabici s katalogy a ta má přes 10kg určitě taky, ale to by člověk nemohl nic…navíc nevím, jak bych to vysvětlovala kolegům A pokud má někdo už jednoho caparta doma jako ty, tak to se přeci nedá…

ja dneska vencila dva rotviky, spolu maji asi 90kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
23.5.12 12:07

@careynka Jestli je nosíš, tak jsi teda vazoun :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.5.12 12:20
@Tersuita píše:
@careynka Jestli je nosíš, tak jsi teda vazoun :D

nenosim, ale tahnou jak dva bejci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
23.5.12 13:36

@careynka tomu rozumím, mě stačí 35kg labrador :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.5.12 07:32

ahoj holky muzu se pridat, vcera jsem byla u dr. jsem 6t+5 a mame uz videt i srdicko :) 19 cervna jdu na dalsi kontrolu a je to moje druhe tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
24.5.12 08:16

@lovelytelle Gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
24.5.12 12:37

Holky tak dnes jsem 5+5 na utz jasně mimouš a žloutkový váček, jen :srdce: ještě není, ale bude každým dnem. Poradnu mám za týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
24.5.12 14:33

Ahoj holky,hlasim se do klubu..podle ms termin 25.ledna,ale stoprp budu mit planovany CS o 14 dni driv,takze 11.1. :mrgreen:
Koukam,ze jsou tady 3 diskuze na lednovy termin,uz se v tom ztracim :lol:
Co udelat jednu a zamcenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.5.12 14:40

holky udelali jsme uzavrenou skupinu, potvrzene tehotenstvi 2012 tak se pridejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
24.5.12 15:23

@lovelytelle Aha a poradíš mi, jak se do té skupinky dostat? Netuším kde koho žádat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí