Poradna duly
Jana Čurdová
@lucsta píše:
@Domcus1 mě teda trochu pobolívá podbřišek a večer mě hrozně bolí prsa, ale jinak jsem taky OK
jako to mě si taky dělá ěkný místečko a v noci, takže mě ta bolest kolikrát vzbudí ![]()
Ahoj všichni, včera jsem byla po pozitivním TT na gyndě a doktor mi našel v děloze uhnízděnou 5ti mm tečku, takže podle netu jsem asi v 5tt
Na záchyt jdu 20.6. a už teď jsem nervózní aby bylo vše v pořádku a abych to konečně mohla rozkřičet do světa… Můj první příznaky byly silná bolest v podbřišku, pak pozitivní test, pak se nedostavila MS a teď už mi bývá i zle a začínají mě bolet prsa.. Jinak všem nastávajícím maminkám GRATULUJU!!
![]()
tak dnes prvni kontrola u dr, byl videt vacek, ale uvnitr skoro nic, takze kolem 5.tt, za dva tydny na kontrolu, uz by melo byt videt i srdicko
ja se tak tesim az objednam kocarek ![]()
@lucsta píše:
bude některá z vás rodit v Pze a okolí?
ja asi neratovice, chtela jsem do vrchlabi, ale v pulce ledna si s porodem do hor netroufnu
no jeste uvidim
Mě by zajímalo, proč mě můj doktor objedna až za měsíc? Taky jsem podle všeho v 5tt a taky bych chtěla vidět už srdíčko… ach jo, holt to budu muset vydržet.. ![]()
@Krejzi píše:
Mě by zajímalo, proč mě můj doktor objedna až za měsíc? Taky jsem podle všeho v 5tt a taky bych chtěla vidět už srdíčko… ach jo, holt to budu muset vydržet..
to nevim a podle me docela risk, kdyby nedejboze bylo neco spatne a treba nebilo srdicko, tak se stihne jeste miniinterupce, za mesic uz ne..to je nejakej blb ![]()
Holky tak u mě první impuls, že to vyšlo byla strašná chuť na kafe, který jinak nepiju
no a pak testík(y) a 14.5. kontrola u dr. měla jsem nějaké problémy předchozí cykly tak raději dřívější návštěva a nasazení utroše jen pro jistotu. No a ve čt 24. mě čeká další utz už se nemůžu dočkat. Pomalu stříhám metr
. Poslední ms jsem měla 14.4.2012 a těhotenství mám druhé
. Jinak všem moc gratuluju ![]()
@cleaaa píše:
Holky tak u mě první impuls, že to vyšlo byla strašná chuť na kafe, který jinak nepijuno a pak testík(y) a 14.5. kontrola u dr. měla jsem nějaké problémy předchozí cykly tak raději dřívější návštěva a nasazení utroše jen pro jistotu. No a ve čt 24. mě čeká další utz už se nemůžu dočkat. Pomalu stříhám metr
. Poslední ms jsem měla 14.4.2012 a těhotenství mám druhé
. Jinak všem moc gratuluju
ja mam zase furt hlad
jen bych zrala, ale nemam chut vubec a sladky, jak jsem vzdy uzirala malymu susenky, tak ted vubec…MASOOOO ![]()
@Krejzi píše:
Mě by zajímalo, proč mě můj doktor objedna až za měsíc? Taky jsem podle všeho v 5tt a taky bych chtěla vidět už srdíčko… ach jo, holt to budu muset vydržet..
Já jsem srdíčko viděla v 5tt+5 a velikost byla 3 mm
![]()
@careynka píše:
ja mam zase furt hladjen bych zrala, ale nemam chut vubec a sladky, jak jsem vzdy uzirala malymu susenky, tak ted vubec…MASOOOO
to já naopak, jsem normálně děsně žravá a teď nemám chuť na nic, což ovšem u mě není vůbec na závadu ![]()
@cami.m píše:
to já naopak, jsem normálně děsně žravá a teď nemám chuť na nic, což ovšem u mě není vůbec na závadu
ja taky nejsem zrava, jako ze by me honila mlsna a tak, ale proste mam po dvou hodinach hlad
![]()
Ahojky, my máme předběžný termín 14.1.2013
Na kontrolu jdu 1.6. tak ten den dětí snad k něčemu bude a všechno bude v poho a já uvidím srdíčko!!!