Termín leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
22.5.12 18:00
@lucsta píše:
@Domcus1 mě teda trochu pobolívá podbřišek a večer mě hrozně bolí prsa, ale jinak jsem taky OK :lol:

jako to mě si taky dělá ěkný místečko a v noci, takže mě ta bolest kolikrát vzbudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.5.12 19:01

Ahoj všichni, včera jsem byla po pozitivním TT na gyndě a doktor mi našel v děloze uhnízděnou 5ti mm tečku, takže podle netu jsem asi v 5tt :) Na záchyt jdu 20.6. a už teď jsem nervózní aby bylo vše v pořádku a abych to konečně mohla rozkřičet do světa… Můj první příznaky byly silná bolest v podbřišku, pak pozitivní test, pak se nedostavila MS a teď už mi bývá i zle a začínají mě bolet prsa.. Jinak všem nastávajícím maminkám GRATULUJU!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
22.5.12 19:16

Taky se přidávám do klubu :D , termín mám 1.1.2013 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
22.5.12 19:40

u nás to vypadá předběžně na 18.1.2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.5.12 19:59

tak dnes prvni kontrola u dr, byl videt vacek, ale uvnitr skoro nic, takze kolem 5.tt, za dva tydny na kontrolu, uz by melo byt videt i srdicko :-) ja se tak tesim az objednam kocarek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.5.12 20:01

bude některá z vás rodit v Pze a okolí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.5.12 20:04
@lucsta píše:
bude některá z vás rodit v Pze a okolí? :-)

ja asi neratovice, chtela jsem do vrchlabi, ale v pulce ledna si s porodem do hor netroufnu :-D no jeste uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.5.12 20:06

Mě by zajímalo, proč mě můj doktor objedna až za měsíc? Taky jsem podle všeho v 5tt a taky bych chtěla vidět už srdíčko… ach jo, holt to budu muset vydržet.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.5.12 20:10
@Krejzi píše:
Mě by zajímalo, proč mě můj doktor objedna až za měsíc? Taky jsem podle všeho v 5tt a taky bych chtěla vidět už srdíčko… ach jo, holt to budu muset vydržet.. :(

to nevim a podle me docela risk, kdyby nedejboze bylo neco spatne a treba nebilo srdicko, tak se stihne jeste miniinterupce, za mesic uz ne..to je nejakej blb :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
22.5.12 20:17

Holky tak u mě první impuls, že to vyšlo byla strašná chuť na kafe, který jinak nepiju :D no a pak testík(y) a 14.5. kontrola u dr. měla jsem nějaké problémy předchozí cykly tak raději dřívější návštěva a nasazení utroše jen pro jistotu. No a ve čt 24. mě čeká další utz už se nemůžu dočkat. Pomalu stříhám metr :mrgreen:. Poslední ms jsem měla 14.4.2012 a těhotenství mám druhé :lol: . Jinak všem moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.5.12 20:21
@cleaaa píše:
Holky tak u mě první impuls, že to vyšlo byla strašná chuť na kafe, který jinak nepiju :D no a pak testík(y) a 14.5. kontrola u dr. měla jsem nějaké problémy předchozí cykly tak raději dřívější návštěva a nasazení utroše jen pro jistotu. No a ve čt 24. mě čeká další utz už se nemůžu dočkat. Pomalu stříhám metr :mrgreen:. Poslední ms jsem měla 14.4.2012 a těhotenství mám druhé :lol: . Jinak všem moc gratuluju :kytka:

ja mam zase furt hlad 8o jen bych zrala, ale nemam chut vubec a sladky, jak jsem vzdy uzirala malymu susenky, tak ted vubec…MASOOOO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.5.12 20:25
@Krejzi píše:
Mě by zajímalo, proč mě můj doktor objedna až za měsíc? Taky jsem podle všeho v 5tt a taky bych chtěla vidět už srdíčko… ach jo, holt to budu muset vydržet.. :(

Já jsem srdíčko viděla v 5tt+5 a velikost byla 3 mm :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
22.5.12 20:36
@careynka píše:
ja mam zase furt hlad 8o jen bych zrala, ale nemam chut vubec a sladky, jak jsem vzdy uzirala malymu susenky, tak ted vubec…MASOOOO :lol:

to já naopak, jsem normálně děsně žravá a teď nemám chuť na nic, což ovšem u mě není vůbec na závadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.5.12 21:27
@cami.m píše:
to já naopak, jsem normálně děsně žravá a teď nemám chuť na nic, což ovšem u mě není vůbec na závadu :D

ja taky nejsem zrava, jako ze by me honila mlsna a tak, ale proste mam po dvou hodinach hlad 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
23.5.12 09:32

Ahojky, my máme předběžný termín 14.1.2013 :) Na kontrolu jdu 1.6. tak ten den dětí snad k něčemu bude a všechno bude v poho a já uvidím srdíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí