Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, čekáme miminko v lednu 2013. Je některá z Vás taky takhle na začátku? Ráda si popovídám… a vyměním aktuální zkušenosti s těhotnskými problémy
![]()
Ahoj, vypadá to, že já
. K doktorce jdu v úterý, tak se uvidí. zatím mám smíšené pocity. Loni jsem prodělala ZT, a teď to bylo neplánované. Mám docela strach,protože jsem byla na rentgenu a nevěděla o těhu, tak snad to nebudemít žádný vliv . A co Ty?
Vypadá to,že já taky na UZ jdu ve středu 16.5. moc se bojím,aby to dopadlo.
Ahoj holky! Toto téma je už založené v tématu stejných porodů - Leden 2013, tak se přidejte a dostanete pozvánku do uzavřené skupiny. Budeme se na vás těšit. ![]()
vypada to ze i ja, k doktoru se chystam nejdrive tak pristi tyden.Tak se k vam s dovolenim pridam ![]()
Hrozně mně bolí břicho vždy několikrát denně. Bojím se
Kéž bych usla a vzbudila se tek v 13tt. Dnes bych mněla být dle MS 4+4.
@Blanka S bolesti bricha jsou na zacatku normalni, ja jsem dle MS 4+5
Je to blbý,ale jak se počítají tt? 1tt je jako normální týden? ![]()
@Blanka S to bylo na koho? jestli na me, tak ja pujdu az kolem 20.5
Já jsem dnes 5+5 a dnes mě trochu pobolívá podbřišek. Spíš tak malinko tlačí… Snad to bude ok, k doktorce jdu v pondělí… Je to moje druhé těhu, mám doma už skoro tříletou breberku ![]()
@Surinka píše:
Je to blbý,ale jak se počítají tt? 1tt je jako normální týden?
Blbý to není
Počítej to od prvního dne poslední menstruace. Čili holka otěhotní někdy ve třetím nebo druhém týdnu cyklu a to už se počítá za těhotenství ![]()
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala pokud můžu mám po 5 letech potvrzený těhotenství z krve a k doktorovi se chystám 21.5 tak snad to bude dobrý po tom všem čím jsme si prošli mám akorát strach že se někde něco podělá, ale po včerejšku kdy jsem se přesvědčila že hcg roste mě to trošku uklidnilo a dokonce přišla i radost ![]()