Poradna duly
Jana Čurdová
no chtěli no protože jsem měla předpoklad že to může jít špatně v roce 2005 jsem měla dost ošklivou autonehodu a tam mě varovali no a ještě že jsme začli tak brzo protože se nakonec ukázal problém úplně jinde a opravdu se snažíme 5 let a doktoři už byli taky na pokraji sil
Mě dr od 15 let tvrdili,že nebudu moct mít děti.. no pak jsem poznala manžela a za 6 týdnů po seznámení jsme už čekali
sice to byla původně miminka dvě,ale nevadí..jsme šťastní že máme našeho kloučka a doufáme,že i to druhé se podaří ![]()
@XJANAy to je akorát, mně je 27
a mám kamarádku, co je vdaná, je jí 23 let a už čekají mimi ![]()
Peťulo já si taky myslím
chtěla jsem být vždycky mladá maminka a kdyby bylo jenom na mě tak jsem těhotná ve 20 ![]()
ale zase na druhou stranu buďme rádi za to co je a hlavně že to je ![]()
xjana,tak to budu drzet pesti.me je 28 a za mesic mame svatbu,tak ze pekny
Ahoj holky, tjn, za 14 dní mám rozlučku se svobodou no a tam to asi budu muset říct. ![]()
no tak tam se tomu asi nevyhneš
to nijak neukecáš
ale to už budeš mít po doktorovi ne??
xjana jojo to bude uz po dr,tak budu veft na cem jsem.zatim to nikdo nevi krom me nej kamosky co bude i muj svedek.jinak jse Td prisla z narozenin a taky moc nechteli verit,sem si vymyslela ze mam atb a ze nemuzu pit,tak pa
ahoj tak já jsem tady úplný nováček, ale musím se taky s někým podělit, test 9.5. 2// a na UT už je vidět tečka. Další kontrola teď v pátek 18. tak doufám, že to všechno nezakřiknu a bude to vše ok. Strašně se těším
@mykeš píše:ahoj tak já jsem tady úplný nováček, ale musím se taky s někým podělit, test 9.5. 2// a na UT už je vidět tečka. Další kontrola teď v pátek 18. tak doufám, že to všechno nezakřiknu a bude to vše ok. Strašně se těším
to je super gratuluju
v kolikátem jsi byla na UZ v 5tt?
jééé Mykeš tak to blahpřeji
tak snad to bude v pohodě když už na ultrazvuku byla vidět tečka
a kolik si měla hcg že už to bylo vidět na ultrazvuku???