Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kočkyy, mohla bych se přidat? Já jsem ve středu 9.5. objevila konečně po 13ti měsících snažení //, mám strašnou radost avůbec tomu ještě nevěřím. Ale dnes bych měla být 5+1 a na kontrolu si mě objednala až 23.5. to bude dlouhý…jen že moje dr. tam je jen ve středy…Zítra bych si chtěla ráno udělat ješě test jestli je vše ok a zesílilo to, i když ve středu jsem měla dost silnou čárku ![]()
Spikes gratuluji
to čekání na doktora je strašně dlouhýýýý já bych nejraději posunula čas ![]()
Ahoj, děkuju…a ty jsi jak na tom?…omluvám se,ale diskuzi jsem četla, jenže jak je to nové, tak si samo nepamutuju, teď která co psala
![]()
@XJANAy už to vidím 21.5. jdeš
tak to bude 2 dny přede mnou a kdy si testovala? Já to vydržela do 19dpo tedy 35DC, průměrně mám cyklus 30dní
no já jsem se konečně po 5 letech asi 6 IVF a 10 transferů dočkala těhotenství
včera mě to potvrdili z krve a 21.5 jdu na ultrazvuk takže doufám že všechno bude tak jak má už jsem prodělala jedno mimoděložní takže jsem taková ve strachu i když teď se cítím úplně jinak než u toho mimoděložního tak snad mě moje pocity nezklamou
já jsem to měla přes IVF takže jsem to vydržela do 8 dnu po transferu a čárka už tam byla a bylo to 28 dní od začátku poslední menstruace ![]()
Jééé, tak to ti moc přeju a budu držet pěsti, jako všem tady holky
a kolik ti je? Jeslti tady můžem nějaké info hodit
Mě je 28
5.4 PM, no my měli trošku
maraton v tomto měsíci
ptž, jsem 14 dc byla na uzt a dr nám pak na dalších 5 dní naordinovala
2× denně, ale bylo to fajn, až docela i vtipný a ty jdeš na ko až 4.6.?
Ty jo, taková mlaďoučká, to už ste chtěli brzo miminko, co? No my se teda teprv rozhodli před rokem, s tím,že to třeba hned nepůjde no a chvíli to trvalo teda…