Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucinka89 píše:
Ty jo tak toho mas taky dost zasebouja teda jedno ZT a jedn SP tak jsi na tom jeste o jeden SP hur
ale presne tak jak rikas ja mam v sobe taky takovy nejaky pocit ze tentokrat to bude vsechno dobry. tak jsem zvedava
Nn jako hrob a nikomu nic nerikat
Chce to nemyslet na to, co bylo, ale myslet pozitivně do budoucna. Vím, že je to klišé, ale fakt je to tak… mně to docela pomáhá. Dneska jsem 6+0, takže vlastně nikde není psáno, že to ok bude, ale prostě si to odmítám připouštět… a tím, jak zvracím, bolí mě prsa atd., tak prostě vím, že to mimčo je v pořádku.
Jsem trubka… ![]()
Včera jsem byla na první kontrole, gestační váček v děloze, v něm embryo… ale ještě nebylo srdíčko. Ale prostě vnitřně vím, že bylo brzy a srdíčko teprve bude a za 14 dnů ho uslyšíme a všechno bude, jak má být
Tak tak mysli taky, tím miminku prospěješ nejvíc
Kup si něco dobrého, a užívej si… já jediné, co v sobě udržím, je meloun a jahody, tak to cpu nahusto ![]()
@APuccelli píše:
Chce to nemyslet na to, co bylo, ale myslet pozitivně do budoucna. Vím, že je to klišé, ale fakt je to tak… mně to docela pomáhá. Dneska jsem 6+0, takže vlastně nikde není psáno, že to ok bude, ale prostě si to odmítám připouštět… a tím, jak zvracím, bolí mě prsa atd., tak prostě vím, že to mimčo je v pořádku.Jsem trubka…
Včera jsem byla na první kontrole, gestační váček v děloze, v něm embryo… ale ještě nebylo srdíčko. Ale prostě vnitřně vím, že bylo brzy a srdíčko teprve bude a za 14 dnů ho uslyšíme a všechno bude, jak má být
Tak tak mysli taky, tím miminku prospěješ nejvíc
Kup si něco dobrého, a užívej si… já jediné, co v sobě udržím, je meloun a jahody, tak to cpu nahusto
Jj je to tak psychika je taky hodne dulezita
Nejsi trubka ja si zase rikam ze me neboli prsa a pred tim vzdycky bolely tak je ted neco jinak a proto to bude ok
hlavne je to celkove proste takovy nejaky jiny. Na srdicko mate jeste cas a verim ze na pristi kontrole ho budete mit
Me je zatim tak nejak dobre ale uz taky zacina takovy to zvedani zaludku a zveda se mi kufr z nektrych jidel. No a jinak teda gratuluju k uspesne kontrole ![]()
Koukam ze mas dalsi KO 7.6. tak to pujdem kousek zasebou. Ja se chystam jit 5.6. to bych mela byt 5+3.....
@Lucinka89 píše:
Jj je to tak psychika je taky hodne dulezitaNejsi trubka ja si zase rikam ze me neboli prsa a pred tim vzdycky bolely tak je ted neco jinak a proto to bude ok
hlavne je to celkove proste takovy nejaky jiny. Na srdicko mate jeste cas a verim ze na pristi kontrole ho budete mit
Me je zatim tak nejak dobre ale uz taky zacina takovy to zvedani zaludku a zveda se mi kufr z nektrych jidel. No a jinak teda gratuluju k uspesne kontrole
No, mně se to právě naplno rozjelo 6. týden… takže teď si to fakt užívám, takže práci jsem si vzala domů a maximálně vycházím ven na jednání s klientem, nebo když je soud ![]()
@Lucinka89 píše:
Koukam ze mas dalsi KO 7.6. tak to pujdem kousek zasebou. Ja se chystam jit 5.6. to bych mela byt 5+3.....
Tak to budu držet pěsti ![]()
Jojo, 7.6. na potvrzení srdíčka a další kontroly, abych mohla dostat průkazku ![]()
No nic, já se teď loučím, jedeme do Letňan na víkendový nákup ![]()
@APuccelli píše:
No, mně se to právě naplno rozjelo 6. týden… takže teď si to fakt užívám, takže práci jsem si vzala domů a maximálně vycházím ven na jednání s klientem, nebo když je soud
No me se to pri tom prvnim taky rozjelo v 6tt
furt jsem si rikala jak mi neni zle ze je to krasny a prisel 6tt a bylo ![]()
@APuccelli píše:
Tak to budu držet pěstiJojo, 7.6. na potvrzení srdíčka a další kontroly, abych mohla dostat průkazku
Moc dekuji
taky drzim palce ![]()
@APuccelli píše:
No nic, já se teď loučím, jedeme do Letňan na víkendový nákup
Tak ten nakup ve zdravi prezij
Ty jsi z Prahy?
včera jsem našla dušíka na testu a dneska už je čárka pořádně vidět.. můžu se přidat?
@AmyLee píše:![]()
včera jsem našla dušíka na testu a dneska už je čárka pořádně vidět.. můžu se přidat?
Nazdar ![]()