Ledňátko 2013 - čekáte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3447
25.5.12 15:15
@Lucinka89 píše:
Ty jo tak toho mas taky dost zasebou :( ja teda jedno ZT a jedn SP tak jsi na tom jeste o jeden SP hur :( ale presne tak jak rikas ja mam v sobe taky takovy nejaky pocit ze tentokrat to bude vsechno dobry. tak jsem zvedava :pankac: Nn jako hrob a nikomu nic nerikat :lol:

Chce to nemyslet na to, co bylo, ale myslet pozitivně do budoucna. Vím, že je to klišé, ale fakt je to tak… mně to docela pomáhá. Dneska jsem 6+0, takže vlastně nikde není psáno, že to ok bude, ale prostě si to odmítám připouštět… a tím, jak zvracím, bolí mě prsa atd., tak prostě vím, že to mimčo je v pořádku. :mrgreen: Jsem trubka… :mrgreen:

Včera jsem byla na první kontrole, gestační váček v děloze, v něm embryo… ale ještě nebylo srdíčko. Ale prostě vnitřně vím, že bylo brzy a srdíčko teprve bude a za 14 dnů ho uslyšíme a všechno bude, jak má být ;-) Tak tak mysli taky, tím miminku prospěješ nejvíc ;-) Kup si něco dobrého, a užívej si… já jediné, co v sobě udržím, je meloun a jahody, tak to cpu nahusto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 15:28
@APuccelli píše:
Chce to nemyslet na to, co bylo, ale myslet pozitivně do budoucna. Vím, že je to klišé, ale fakt je to tak… mně to docela pomáhá. Dneska jsem 6+0, takže vlastně nikde není psáno, že to ok bude, ale prostě si to odmítám připouštět… a tím, jak zvracím, bolí mě prsa atd., tak prostě vím, že to mimčo je v pořádku. :mrgreen: Jsem trubka… :mrgreen:Včera jsem byla na první kontrole, gestační váček v děloze, v něm embryo… ale ještě nebylo srdíčko. Ale prostě vnitřně vím, že bylo brzy a srdíčko teprve bude a za 14 dnů ho uslyšíme a všechno bude, jak má být ;-) Tak tak mysli taky, tím miminku prospěješ nejvíc ;-) Kup si něco dobrého, a užívej si… já jediné, co v sobě udržím, je meloun a jahody, tak to cpu nahusto :mrgreen:

Jj je to tak psychika je taky hodne dulezita :pankac: Nejsi trubka ja si zase rikam ze me neboli prsa a pred tim vzdycky bolely tak je ted neco jinak a proto to bude ok :D hlavne je to celkove proste takovy nejaky jiny. Na srdicko mate jeste cas a verim ze na pristi kontrole ho budete mit :kytka: Me je zatim tak nejak dobre ale uz taky zacina takovy to zvedani zaludku a zveda se mi kufr z nektrych jidel. No a jinak teda gratuluju k uspesne kontrole :kytka:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 15:30

Koukam ze mas dalsi KO 7.6. tak to pujdem kousek zasebou. Ja se chystam jit 5.6. to bych mela byt 5+3.....

• Citovat
  • Upravit
3447
25.5.12 15:44
@Lucinka89 píše:
Jj je to tak psychika je taky hodne dulezita :pankac: Nejsi trubka ja si zase rikam ze me neboli prsa a pred tim vzdycky bolely tak je ted neco jinak a proto to bude ok :D hlavne je to celkove proste takovy nejaky jiny. Na srdicko mate jeste cas a verim ze na pristi kontrole ho budete mit :kytka: Me je zatim tak nejak dobre ale uz taky zacina takovy to zvedani zaludku a zveda se mi kufr z nektrych jidel. No a jinak teda gratuluju k uspesne kontrole :kytka:

No, mně se to právě naplno rozjelo 6. týden… takže teď si to fakt užívám, takže práci jsem si vzala domů a maximálně vycházím ven na jednání s klientem, nebo když je soud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.5.12 15:44
@Lucinka89 píše:
Koukam ze mas dalsi KO 7.6. tak to pujdem kousek zasebou. Ja se chystam jit 5.6. to bych mela byt 5+3.....

Tak to budu držet pěsti ;-)

Jojo, 7.6. na potvrzení srdíčka a další kontroly, abych mohla dostat průkazku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
25.5.12 15:45

No nic, já se teď loučím, jedeme do Letňan na víkendový nákup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 15:47
@APuccelli píše:
No, mně se to právě naplno rozjelo 6. týden… takže teď si to fakt užívám, takže práci jsem si vzala domů a maximálně vycházím ven na jednání s klientem, nebo když je soud :mrgreen:

No me se to pri tom prvnim taky rozjelo v 6tt :lol: furt jsem si rikala jak mi neni zle ze je to krasny a prisel 6tt a bylo :lol:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 15:47
@APuccelli píše:
Tak to budu držet pěsti ;-)Jojo, 7.6. na potvrzení srdíčka a další kontroly, abych mohla dostat průkazku :-)

Moc dekuji :hug: taky drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 15:48
@APuccelli píše:
No nic, já se teď loučím, jedeme do Letňan na víkendový nákup :mavam:

Tak ten nakup ve zdravi prezij :lol: Ty jsi z Prahy?

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
25.5.12 17:47

:mavam: :mavam: včera jsem našla dušíka na testu a dneska už je čárka pořádně vidět.. můžu se přidat?

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 18:02
@AmyLee píše: :mavam: :mavam: včera jsem našla dušíka na testu a dneska už je čárka pořádně vidět.. můžu se přidat?

Nazdar :lol:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
25.5.12 18:04

@Lucinka89 ahooj :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 18:05
@AmyLee píše:
@Lucinka89 ahooj :mavam: :mavam: