Poradna duly
Jana Čurdová
Beru taky utroš a na poslední kontrole jsem DR říkala, že je mi špatně a dala mi lízátko
musím vydržet. Na genetický UZ jdu 4. 7. do Gennetu máme tam už odnich genetické testy s manželem.
Už se nemůžu dočkat zítřka
Tak jsem po UZ cvičíme v rytme brejk denc máme 3cm.
Dr mi řekla, že pojiš´tovna platí jen genetické UZ jinak nic a mám si rozmyslet těhotenský poplatek 12 000,– a prý mi udělá UZ při každé návštěvě cca to vychází na 5 UZ tak to teda fakt nedám.
Vyplnila mi těhu průkazku a tu mi dá až příští týden po odběrech krve prý kdybych jí mněla už těď tak bych na ty testy nemusela přijít tak, aby mněla jistotu, že přijdu
@Eleanora1988 píše:
@Blanka S 12tisíc? teeeda
no
nejsem cvok to nedám. DR nevědí co chtít a to jsem před měsícem platila roční poplatek 1 000,–
@Blanka S teeeeda, ti doktori uz nevi jak by si vydelali, to jsou sileny prachy. ![]()
chodím sem http://www.gynekologie-praha.cz/index.php
kam jdeš na tu genetiku? já jsem objednaná do Gennetu už,abych to mněla zasebou.
@Blanka S já jsem zatím u gynekologa neplatila nic a na screening v Motole bych prý měla donést kolem 1 000 Kč.
@PetulaPl píše:
@Blanka S já jsem zatím u gynekologa neplatila nic a na screening v Motole bych prý měla donést kolem 1 000 Kč.
já myslela,že screening hradí pojišťovna ![]()
@Blanka S Já chodím v Olomouci do Gcentra a i tam mi budou dělat tu genetiku.. platí se tam 1000,–
@Blanka S ten první určitě nehradí pojišťovna, proto ho třeba nějaký gynekolog vůbec pacientkám nedává. Je to v rozmezí 1 000 - 2000 Kč
@Blanka S tomu nerozumim, jak jako platit za UZ? ja jsem v 11tt, byla jsem 2× na UZ, mam fotecky, ted za 14 dni jdu na dalsi. Možná mi ušly souvislosti…
Já mám ten první screening placený od pojišťovny, u dr. jsem platila akorát 100,– za fotečku z UZ (prý je předtím dávali zadarmo, ale hrozně jim zdražili ten papír na který se tiskne), ale to mi nezabije, budeme mít krásnou vzpomínku ![]()
Jinak s tím screeningem každý dr. to má jinak, kamarádka za něj platila asi 250,– a dostala od dr. ceník vyšetření, že si má vybrat co bude chtít a co ne.