Poradna duly
Jana Čurdová
Lízátka jsem zkoušela a bohužel nic
Asi mi nesvědčí to každodenní cestování do práce. Už se těším, až to přejde. Prý je ale občas někomu špatně celou dobu, tak snad nebudu mezi ně patřit…to bych nevydržela.
Já s dcerou nevím co je to těhotenství a teď je mi šoufl věčinou večer jako právě teď. Zatím jsem, ale
jen je mi šoufl.
@Eleanora1988
si piš
dlouhou dobu jsem hledala mimo farmaceutika…několik let jsem řešila problémy a dnes? jsem konečně v jakémsi klidovém režimu a spousta lidiček kolem mě..a taky něvěřili
chodili a jen se ptali..díky radě kamarádce přestala stoupat ručička na váze a já nevěděla kam se vrtnout s dotazy
je to o tom vyzkoušet
a potom si udělat svůj názerek
neříkám vyprazdňování na silu..ale kamarádka a kolegyňka je na konci šetého měsíce a až v pátem na ní něco poznali..a není to vrcholová sportovkyně
a měla tendence být plnější..neí a je nádherná maminka s pevným břůškem a zdravím mimčem a je nádherná… ![]()
Tak termín máme 20.1.2013… =D
krásný datum..a prcek na každém vyšetření sedí na turka
doktor se smál, že máme malého/malou Aladina/ Aladinku.
všechno máme tak jak má být…pocit klidu..to je paráda…jen ty nálady..z nuly na 100 jsem rychlejší než Ferari..
muž už je z toho taky nemocnej..spíš co mě mrzí, že mi vmete do očí, že se vymlouvám na hormony..nevím jak mu to mám vysvětlit..že mě vytočí cokoliv na max…ale za 5 minut je po všem..jenže on si nás asi neváží bo co, páč mi i řekl, že se snama nebude učit mluvit, že to nemá za potřebí… ![]()
@Kerisek To já jsem spíš nějak v klidu, jen tak mě něco nerozhází:) a špatně mi bývá i ted v 16tt
Ahojky,
náš termín je 06.01.2013!! Zdravím všechny těhulky!!!
Ahojky náš termín je 23.1.2013,ale je možné že to bud dřív, uvidíme.
Ahoj, tak se k Vám taky přidávám…
my máme termín 26.1.
tak uvidíme, jestli to výjde přesně.. zítra mě čeká,,velké vyšetření,, - teda to konečné v prvním trimestru.. vůbec nevím, co od toho očekávat.. snad jen to, že mě to příjde na 900,– a doufám, že vše dopadne tak jak má…
Já absolvobala screening před týdem a výsledky nic moc
Tak jsem byla dneska v Gennetu a tam mi udělali odběry choriových klků..tak teď mám nervy z toho čekání na výsledky..
@Lucinka79 píše:
Já absolvobala screening před týdem a výsledky nic mocTak jsem byla dneska v Gennetu a tam mi udělali odběry choriových klků..tak teď mám nervy z toho čekání na výsledky..
Ahoj, dneska mi řekli to samé.. taky mě čekají ty samé odběry.. jaké to je??? mám nervy už teď co bude dál, protože miminko jsme si moc přáli a takové zprávy jsem vůbec nečekala…
![]()
No, přežít se to dá..já mám mít výsledek zítra(teda ty první a další za 14 dní).My na mimčo čekali 6 let, takže…prostě strach. Člověk prostě nesmí přestat věřit. Ten odběr sám o sobě je takový, že ti dají do břicha umrtvovací injekci a pak do břicha píchnou dlouhou jehlu.Pak tam tou jehlou šťouraj a nasajou ty klky. Mě to bolelo, ale asi jsem vyjímka. Jaký ti vyšly hodnoty |PAPP-A a toho beta HCG?