Ledňátko 2013 - čekáte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2638
18.7.12 18:30
@Lucinka79 píše:
No, přežít se to dá..já mám mít výsledek zítra(teda ty první a další za 14 dní).My na mimčo čekali 6 let, takže…prostě strach. Člověk prostě nesmí přestat věřit. Ten odběr sám o sobě je takový, že ti dají do břicha umrtvovací injekci a pak do břicha píchnou dlouhou jehlu.Pak tam tou jehlou šťouraj a nasajou ty klky. Mě to bolelo, ale asi jsem vyjímka. Jaký ti vyšly hodnoty |PAPP-A a toho beta HCG?

Právě ty z té krve mám v pořádku.. PAPP-A - 0,81MoM a beta HCG - 0,57MoM.. mám riziko 1/140 na downa, protože miminko má rozšířené šíjové projasnění.. obvykle bývá 1-2 cm, ale my máme 3,5cm, což je asi dost.. doktor mi řekl, že to jeden z nejdůležitějších ukazatelů pro určení downa.. ale že zase na druhou stranu má jinak vše v pořádku… tak fakt nevím… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.7.12 19:30

Tak to snad bude dobrý. Včera jsem pročítala diskuze a tam měl někdo projasnění přes 4 cm a miminko se narodilo úplně v pořádku…hlavně, že člověk má být v těhotenstvív klidu…a takle nás vystavujou stresu sami doktoři..dřív se žádný testy nedělali a lidi taky žili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
18.7.12 21:26
@Lucinka79 píše:
Tak to snad bude dobrý. Včera jsem pročítala diskuze a tam měl někdo projasnění přes 4 cm a miminko se narodilo úplně v pořádku…hlavně, že člověk má být v těhotenstvív klidu…a takle nás vystavujou stresu sami doktoři..dřív se žádný testy nedělali a lidi taky žili..

Jojo, přesně tak… Tak jak jsem nevěřící, asi se začnu modlit aby všechno dopadlo tak, jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.7.12 10:14

Tak jsem se právě dozvěděla první výsledky testů a vyšly, díky Bohu, negativně :D .Jsem hrozně šťastná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
19.7.12 10:40
@Lucinka79 píše:
Tak jsem se právě dozvěděla první výsledky testů a vyšly, díky Bohu, negativně :D .Jsem hrozně šťastná :)

Veeeeelká gratulace :hug: doufám, že mi to taky výjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.7.12 11:00
@Kamča09 píše:
Veeeeelká gratulace :hug: doufám, že mi to taky výjde…

Moc děkujuuu :lol:. Neboj, určitě ti to taky dobře dopadne..opravdu se člověk nesmí vzdát. Kdy na to jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
19.7.12 12:20
@Lucinka79 píše:
Moc děkujuuu :lol:. Neboj, určitě ti to taky dobře dopadne..opravdu se člověk nesmí vzdát. Kdy na to jdeš?

To mi právě dneska bude volat gynekolog. jede za tím doktorem co je přes tu genetiku, ukáže mu ty moje snímky ze včera a domluví mi termín.. tak uvidím.. pak dám vědět.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
25.7.12 18:05

Teda tak to je hezký, kdo dřív:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.12 13:53

Můžu se k Vám přidat, Taky čekám ledňáčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
27.7.12 14:03
@Janča640 píše:
Můžu se k Vám přidat, Taky čekám ledňáčka :D

Teeda, gratuluji… hlavně ať je vše v pořádku a miminko je zdravé a hezky roste… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.12 14:13

Děkuju :) Věřím, že vše bude OK. Jen mě mrzí, že jsem ho ještě neviděla :,( Jak tak pročítám diskuze, tak hodně maminek už má tolik foteček,…tak doufám, že si 8.8. taky nějakou vybojuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
27.7.12 14:20
@Janča640 píše:
Děkuju :) Věřím, že vše bude OK. Jen mě mrzí, že jsem ho ještě neviděla :,( Jak tak pročítám diskuze, tak hodně maminek už má tolik foteček,…tak doufám, že si 8.8. taky nějakou vybojuju ;)

Když řekneš panu doktorovi, určitě ti vyhoví.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.12 14:29

Chystám se na to :) A jak jsi na tom Ty? Né že bych diskuzi nepročítala, ale je tohot tolik a opakování je přece matka moudrosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
27.7.12 19:59

Já jsem teď ve 13tt a mám menší problémy.. ale snad všechno bude v pořádku.. měla jsem zvýšené hodnoty šíjového projasnění, tak jsem jela ke genetikovi, ten mi řekl uplně šílenosti, že má divný tvar hlavičky, nemá nosík, oči daleko od sebe… a odebírali mi choriovy klky.. dneska mi doktor volal, že kupodivu jsou výsledky v pořádku, tak jedu příští týden opět na genetiku a bude se znovu koukat na mimi.. já už byla smířená s tím, že půjdu na přerušení, ale opět svitla naděje… :dance: tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.7.12 14:38
@Lucinka79 píše:
Ahoj. Mám prosbu, nevíte náhodou někdo nějaký recept, jak se zbavit ranních nevolností? Už jsem z toho totálně vyčerpaná. Každé dopoledne prozvracím :-( Děkuju za rady :-D

Ahojky, poradila mi kamarádka pít colu nebo kofolu a od té doy je mi fajn… ale krkám jak o život :lol: a tím se mi nejspíš ulevuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí