Poradna duly
Jana Čurdová
@vapet píše:
Ahojky, mám termín okolo Silvestra - je tu někdo z Brna a je na tom podobně? Doma mám osmiměsíční holčičku a ještě třináctiletouJe fajn, že výbavičku už chystat nemusím. Čekám zase holčičku, tak už mám všechno po těch dvou předchozích. Jen koupit malé plínky a je to
To se holky mají já být v tom věku tak se taky těším na sourozence
I když ted se mám taky na co těšit
Ahoj, taky se přidám, mám termín 7.ledna 2013
na mimčo se těším, ale jsem trochu vyděšená skrz všecky ty vyšetření a tak, je to čímdál nepříjemnější. Těhotenství je zatím bez větších komplikací, občas trochu krvácím, ale mám hematom. V pupečníku je jen jedna tepna, ale to prý taky nevadí. Prcka to v pohybech rozhodně neomezuje
Na posledním vyšetření 31+3 dělal gynekolog ultrazvuk a malej měl velikost odpovídající 32+5 (2050 gr). Doufám, že nebude moc velký. No s přítelem nejsme žádní mrňousové (já 180, on cca 190). Můj táta má přes 2 metry
takže se tomu asi nevyhnu…
@Eskarin ahojky,páni, tak to jste všichni velicí
ale myslím si, že to dítko neovlivňuje až tak moc co se týče velikosti mimina, můj brácha má taky tak kolem 1.80 a rodiče nejsou moc velcí, mamina 163,otec o něco málo větší a narodil se ve velikosti tak průměr, z toho bych neměla strach
termín mám 6.1. ![]()
Ahojky holky, mate nektera termin okolo 24 ledna a rodite v podoli? jinak co mimca? byla jsem na 3 screeningu a mala ma 1424 g takze mi hrabe.
Ahojky, termín máme 6.1.2013, čekáme Elišku a v 35 týdnu jsme měli 2,40 kg. akže to vypadá, že k narození budemem mít něco přes 3 kg.
Ahojky taky se přidám mám termín na 15.1. momentálně vážíme 2,35kg a já už se nemůžu dočkat už mě to čekání nebaví je to tak dlouhé ![]()
Nn jsem z vysočiny a budu rodit v novém městě… uz aby to bylo ![]()
Ahojky… termín mám 1 a 8 a už se nemůžu dočkat… Jak jste a tom z přípravama? Já býdně
nevím co dřív a bojím se, že nebudu mít vše včas připravené…
@linda3 píše:
mám termín buď na Nový rok nebo 8.ledna…a jméno nevím..myslím že jsem se to dozvěděla v 14 týdnu, že čekám chlapečka..šlo to vidět, trdy pokud to prý nebyla scvaknuta pupeční šňůra mezi nožkama..
jééé ty máš oba termíny jako já…
@VeraSuchova píše:
Ahojky holky, mate nektera termin okolo 24 ledna a rodite v podoli? jinak co mimca? byla jsem na 3 screeningu a mala ma 1424 g takze mi hrabe.
já mám termín 24. ledna, ale rodím na Bulovce
@Allizee.x Ahojky mám uplně stejný termín jako máš ty
… a taky klučíka ![]()
Ahojky holky, tak my jsme se dockali 22.12.2012
Do ledna nevydrzel ![]()
Ahojte holky ja sem ve 36 tydnu a mam termin porodu 27 ledna ale stejne mi doktor rekl ze porodim drive kvuli tvrdnuti briska uz se moc tesime s pritelem na miminko asi to bude holka a co vy uz vite pohlavi??napiste