Ledňátko 2013 - čekáte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3447
25.5.12 22:17
@Lucinka89 píše:
Tak to je kousek ja jsem z Kladna. Ty jo tak takovy zpestreni nakupu :lol: no a co jste jinak nakoupili dobreho?

My jsme z Prahy, a dostavujeme za Prahou baráček… už se nám to teda táhne, před 3měsíci jsme chtěli být přestěhovaní… ale nějak to pořád není všechno dotažené… ale tak bydlení máme, tak není zase tak šíleně kam spěchat… jediný termín je leden 2013 :mrgreen: :mrgreen: Ale já se už chci stěhovat do hotového, zařízeného, tak si tak pořád hrajeme, nakupujeme, zařizujeme, doděláváme. Kvůli práci není moc čas, tak se všechno protahuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 22:21
@APuccelli píše:
Jooo, to bylo super zpestření… najednou vylétnout ze Zary, že prostě musím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Holka, já i L. jsme potřebovali do práce novou kolekci, pak taky něco na sport… doplnili vinotéku a ledničku jelo se domů. Až tam jsem si uvědomila, že máme 15tis. fuč 8o :mrgreen: Ale tak co, spokojenost v mém stavu musí být, ne? :P :P

Nooo hezka castka 8o

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 22:22
@APuccelli píše:
My jsme z Prahy, a dostavujeme za Prahou baráček… už se nám to teda táhne, před 3měsíci jsme chtěli být přestěhovaní… ale nějak to pořád není všechno dotažené… ale tak bydlení máme, tak není zase tak šíleně kam spěchat… jediný termín je leden 2013 :mrgreen: :mrgreen: Ale já se už chci stěhovat do hotového, zařízeného, tak si tak pořád hrajeme, nakupujeme, zařizujeme, doděláváme. Kvůli práci není moc čas, tak se všechno protahuje… :nevim:

Tak snad to do ledna zvladnete.

• Citovat
  • Upravit
5052
28.5.12 14:03

Ahoj holky ve tředu jdu na UZ a jsem strašně nervózní,aby bylo :srdce: budu 7+3 moc se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
29.5.12 18:41

Ahoj ženy, tak vás zdravím…já šilim, už se svatba blíží a my doladujem zbytek. BLani držim palce na kontrole. Holky nevíte jestli se v těhu smí nopalování nástřikem? Když nemůžu solárko, tak bych chtěla ještě před svatbou, abych byla opálená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.5.12 19:23

@Spikes00 : asi hloupý dotaz, ale v těhotenství se nemůže solárko? Díky za odpověď;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
30.5.12 22:06
@kaccenaa píše:
@Spikes00 : asi hloupý dotaz, ale v těhotenství se nemůže solárko? Díky za odpověď;)

@kaccenaa teoreticky smí, ale hrozí pigmentové skrvny, proto mi dr. raději řekla at se na to vyprdnu…prý plodu to neva…ale představa že se mi udělá skvrna na obličeji pod nosem jak kňour, tak to radši budu sejrák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.6.12 12:05

@Spikes00 : jasně, děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.6.12 15:46
@Spikes00 píše:
@kaccenaa teoreticky smí, ale hrozí pigmentové skrvny, proto mi dr. raději řekla at se na to vyprdnu…prý plodu to neva…ale představa že se mi udělá skvrna na obličeji pod nosem jak kňour, tak to radši budu sejrák :mrgreen:

kamarádce se stalo něco podobného mněla skvrnu přes břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
5.6.12 13:20

Holky tady snad nikdo nechodi…kde jste se presunuly vsechny?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
5.6.12 14:58

ale chodíme, chodíme :) jen občas nestíhám psát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
5.6.12 14:58

holky, co dál sháníte, pořizujete?

holky, nějaké novinky, tipy či prostě teď sháníte koupit, pořídit nebo objednáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
5.6.12 17:40

ahoj, já ted mám lítání a nervíčky trošku ze svatby, tak že tu jsem málo. Jinak jdu zejtra na kontrolu odpoledne a jsem zvědavá o kolik jsme vyrostli :) já zatím nic nekoumám na netu…začnu po dovolené na kterou jedem za měsíc a už ted se šíleně teším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1530
5.6.12 17:41
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.6.12 18:38

Tak i já naskakuji do role maminky v Lednu 2013 :potlesk: moc se těšíme.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí