Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucinka89 píše:
Tak to je kousek ja jsem z Kladna. Ty jo tak takovy zpestreni nakupuno a co jste jinak nakoupili dobreho?
My jsme z Prahy, a dostavujeme za Prahou baráček… už se nám to teda táhne, před 3měsíci jsme chtěli být přestěhovaní… ale nějak to pořád není všechno dotažené… ale tak bydlení máme, tak není zase tak šíleně kam spěchat… jediný termín je leden 2013
Ale já se už chci stěhovat do hotového, zařízeného, tak si tak pořád hrajeme, nakupujeme, zařizujeme, doděláváme. Kvůli práci není moc čas, tak se všechno protahuje… ![]()
@APuccelli píše:
Jooo, to bylo super zpestření… najednou vylétnout ze Zary, že prostě musím![]()
![]()
Holka, já i L. jsme potřebovali do práce novou kolekci, pak taky něco na sport… doplnili vinotéku a ledničku jelo se domů. Až tam jsem si uvědomila, že máme 15tis. fuč
![]()
Ale tak co, spokojenost v mém stavu musí být, ne?
![]()
Nooo hezka castka ![]()
@APuccelli píše:
My jsme z Prahy, a dostavujeme za Prahou baráček… už se nám to teda táhne, před 3měsíci jsme chtěli být přestěhovaní… ale nějak to pořád není všechno dotažené… ale tak bydlení máme, tak není zase tak šíleně kam spěchat… jediný termín je leden 2013![]()
Ale já se už chci stěhovat do hotového, zařízeného, tak si tak pořád hrajeme, nakupujeme, zařizujeme, doděláváme. Kvůli práci není moc čas, tak se všechno protahuje…
Tak snad to do ledna zvladnete.
Ahoj holky ve tředu jdu na UZ a jsem strašně nervózní,aby bylo
budu 7+3 moc se bojím
Ahoj ženy, tak vás zdravím…já šilim, už se svatba blíží a my doladujem zbytek. BLani držim palce na kontrole. Holky nevíte jestli se v těhu smí nopalování nástřikem? Když nemůžu solárko, tak bych chtěla ještě před svatbou, abych byla opálená ![]()
@Spikes00 : asi hloupý dotaz, ale v těhotenství se nemůže solárko? Díky za odpověď;)
@kaccenaa píše:
@Spikes00 : asi hloupý dotaz, ale v těhotenství se nemůže solárko? Díky za odpověď;)
@kaccenaa teoreticky smí, ale hrozí pigmentové skrvny, proto mi dr. raději řekla at se na to vyprdnu…prý plodu to neva…ale představa že se mi udělá skvrna na obličeji pod nosem jak kňour, tak to radši budu sejrák ![]()
@Spikes00 píše:
@kaccenaa teoreticky smí, ale hrozí pigmentové skrvny, proto mi dr. raději řekla at se na to vyprdnu…prý plodu to neva…ale představa že se mi udělá skvrna na obličeji pod nosem jak kňour, tak to radši budu sejrák
kamarádce se stalo něco podobného mněla skvrnu přes břicho
Holky tady snad nikdo nechodi…kde jste se presunuly vsechny?? ![]()
holky, nějaké novinky, tipy či prostě teď sháníte koupit, pořídit nebo objednáváte?
ahoj, já ted mám lítání a nervíčky trošku ze svatby, tak že tu jsem málo. Jinak jdu zejtra na kontrolu odpoledne a jsem zvědavá o kolik jsme vyrostli
já zatím nic nekoumám na netu…začnu po dovolené na kterou jedem za měsíc a už ted se šíleně teším ![]()
Tak i já naskakuji do role maminky v Lednu 2013
moc se těšíme.. ![]()