Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj kocky.blani tak drzim pesti na ko zitrejsi,at je vse v poho.vitam novou stastlivku,gratuluju,ja jdu na ko 23.5.a uz se moc tesim.
Tak jsem včera byla na 1UZ a vše vypadá jak má
na kontrolu jdu 30.5. tak snad ce nic nezvrtne a bude krásné ![]()
Už,abych mněla za sebou aspoň 12tt
@Blanka S píše:
Tak jsem včera byla na 1UZ a vše vypadá jak má![]()
na kontrolu jdu 30.5. tak snad ce nic nezvrtne a bude krásné
Už,abych mněla za sebou aspoň 12tt
Gratuluju
A závidím
Já se na první kontrolu teprve chystám… ![]()
@Blanka S taktez moc gratuluju. ja jdu na prvni kontrolu az pristi tyden
Díky moc ![]()
já bych šla taky až dýl jenže beru léky a ty mi došly. Ted se budu modlit za 14 dní,aby bylo ![]()
Ahoj Holky, byla jsem pracovně mimo, tak jsem se ani nehlásila. Já mám mamku v porodnici, tak mi dělali kontrolní ut jakmile jsem to zjistila a doktor říkal, že to je 5tt a ke své doktorce jdu zítra. Doufám, že už bude
. pořád se kontroluji, každé píchnutí atd. a to jsem nikdy takový plašan nebyla. ![]()
gratuluju ke kontrole.jaky tyden jsi vubec blani?ja jdu ve stredu pristi tyden a uz se moc tesim
@Spikes00 píše:
gratuluju ke kontrole.jaky tyden jsi vubec blani?ja jdu ve stredu pristi tyden a uz se moc tesim
na kontrole jsem byla 5+3 a další mám 7+3 to musí být
jinak je to v řiti. Počkala bych s kontrolou do 7tt,ale musela jsem pro léky.
to urco bude a bude to v poradku.ja jdu na kontrolu 6+6,taky doufam,ze srdicko uz uvidim
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Dnes jsem pravděpodobně 6+5tt. Jinak jdu dnes na gyndu, tak jsem zvědavá jestli bude vidět
..
@Jája83 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Dnes jsem pravděpodobně 6+5tt. Jinak jdu dnes na gyndu, tak jsem zvědavá jestli bude vidět..
Ahoj
gratuliju
a ať dnešní kontrola vyjde
@Jája83 Ahoj, gratuluju. myslim, ze dnes uz by srdicko mohlo byt videt
![]()
ahoj,jaja gratuluji,tak napis pak jestli bylo videt.ja jdu az ve str a jsem napnuta jak ksandy
ahoj holky, tak dnes po kontrole 5+6,
už bylo vidět v akci, je to spíš taková pulzující tečka. Ještě ani paní doktorka o tom nechtěla moc mluvit, další UZ za 3 týdny, to už bude snad vše krásně viděti slyšet. Tak snad to vše bude ok.
Blani uvidíš, bude to všechno ok. Je to ještě moc brzo 5+3 držím pěsti