Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se k Vám aky přidávám. Včera slaboulinká čárka v těhu testu.. trochu nám to v dubnu „ujelo“ a je to tu..
je to moje druhé těhu
synovi je 5 let. Dle PM to určit nejde neb jsem min.týden „domenstruovala“ ale měla jsem pocit „plného podbřišku“ tak jsem test udělala a je to
TP by měl být 11.1.
všem novo těhulím gratuluji ![]()
holky když jsme na tom tak plus mínus stejně, máte už někdo fotku miminka? Nebo jaká vyšetření máte za sebou? Trošku mě občas vyděsí, když někdo v 7tt dostane fotku a já nic nemám a prakticky nemám žádná vyšetření ani za sebou. To vše přijde?
vsechny vysetreni teprve prijdou. ja si v prvnim tehu pripadala jak darce krve
. kazdej mesic mi brali min. 3 ampule
já teda taky ještě nemám nic za sebou na to je prý ještě brzo na ultrazvuku by prý ještě nebylo nic vidět takže jsem objednaná až na 21.5 na první ultrazvuk a počítám s tím že pak už se to rozjede teda když bude všechno v pořádku
@XJANAy ja ted taky jeste nikam nejdu, pujdu az kolem toho 20. 5, na utz by byl videt max. vacek bez srdecni akce. Jit kolem toho 7-8tt je podle me neidealnejsi to uz je videt vsechno krasne ![]()
Já jdu příští týden budu 5+3 docházejí mi prášky takže snad už něco vidět bude.
Raději bych taky šla až kolem 7-8tt kvůli srdeční činnosti.
no mě doktor říkal že ani váček ne že to je vidět až když máš hcg 1000 jednotek a já jsem včera měla 258 takže by prý neviděl vůbec nic ale to hcg narůstá každej den jednou tolik takže toho 21 už by měl vidět jak to je
a srdíčko se prý dělá taky individuálně známá ho měla až kolem 8-9 týdne a jiná už ho měla kolem 6-7 takže fakt těžko říct u každýho je to asi jiný
tak vidím že nejsem sama tak netrpělivá
já už bych nejradši viděla úplně všechno a už bych nakupovala ![]()
jenomže vím že je fakt brzo
ale blázen jsem takže kdybych neměla takovej strach tak už nakupuju
kočárek už mám vyhlídlej a to jsem ještě z daleka nebyla těhotná ![]()
já mám vše po dceři
Jen doufám,že to bude zas holčička
pokud to bude kluk tak budu zatajovat pohlaví do vel 122
![]()
@Blanka S píše:
já mám vše po dceřiJen doufám,že to bude zas holčička
pokud to bude kluk tak budu zatajovat pohlaví do vel 122
![]()
![]()
Jak Cimmrman ![]()