Ledňátko 2013 - čekáte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5052
24.5.12 14:25

EL já se dnes cítím pod psa. Bolí mně od rána hlava a vše mi smrdí cítím takový divný smad v nose neumím to popsat. Jinak se těším na 30 na UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
24.5.12 16:25

Holky, tak poslušně hlásím, jsem po kontrole. Cestou domů jsem si koupila meloun, nektarinky, jahody a lilek :pankac:

Zatím bylo jen UZ, další kontrola 7.6., to se mnou půjde i L. :dance: , na potvrzení srdeční akce, teďka vidět nebyla. Ale na UZ krásný černý flek, v tom bílá tečka a nás Plůdek :-) :srdce: :srdce: :dance: Pan doktor se tvářil spokojeně, všechno je, jak má být, jsem podle MS v 5+6tt. Fotku teda nemám, nějak jsem si v tom opojení UZ zapomněla říct a vzpomněla si, až když jsem byla z UZ pryč… :-) Udělal mi ještě cytologii. No a další všechny náběry atd. až za těch 14 dnů :dance:

Hooolky, já jsem taaak šťastná! Ještě aby tam srdíčko za 14 dnů bilo jako zvon ;-) Ale to bude, pozitivní myšlení. Vitamíny nakoupené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
24.5.12 16:27

Holky, kdybyste jen věděly… denně tak 30× zvracím, nedám do pusy nic, nic nemůžu cítit, děs… a pan doktor mi dneska kladl na srdce, že i přes odpor musím, jinak jako při první těhu skončím v nemocnici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
24.5.12 16:46
@APuccelli píše:
Holky, tak poslušně hlásím, jsem po kontrole. Cestou domů jsem si koupila meloun, nektarinky, jahody a lilek :pankac:

Zatím bylo jen UZ, další kontrola 7.6., to se mnou půjde i L. :dance: , na potvrzení srdeční akce, teďka vidět nebyla. Ale na UZ krásný černý flek, v tom bílá tečka a nás Plůdek :-) :srdce: :srdce: :dance: Pan doktor se tvářil spokojeně, všechno je, jak má být, jsem podle MS v 5+6tt. Fotku teda nemám, nějak jsem si v tom opojení UZ zapomněla říct a vzpomněla si, až když jsem byla z UZ pryč… :-) Udělal mi ještě cytologii. No a další všechny náběry atd. až za těch 14 dnů :dance:

Hooolky, já jsem taaak šťastná! Ještě aby tam srdíčko za 14 dnů bilo jako zvon ;-) Ale to bude, pozitivní myšlení. Vitamíny nakoupené ;-)

Paradicka parada.. :mrgreen: Jsme vlastne na den stejne a ja si budu muset na utz jeste takovych 6 tydnu pockat,aach jooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
24.5.12 16:52
@Nelliss píše:
Paradicka parada.. :mrgreen: Jsme vlastne na den stejne a ja si budu muset na utz jeste takovych 6 tydnu pockat,aach jooo :zed:
:-) Neboj, o to úžasnější to UZ bude, už uvidíš všechno… já fakt viděla černý flek…a ta bílá tečka v tom… no, kdyby mi to doktor neřekl, že je to embryo, tak si myslím, že je to součást dělohy, jak je na UZ šedo-bílo-černá ;-) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 14:33

Ahoj holky mohla bych se k vam pridat? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3447
25.5.12 14:36
@Lucinka89 píše:
Ahoj holky mohla bych se k vam pridat? :mavam:
:mavam: Ahoj, už jsi těhotná nebo se snažíte? Z podpisu to nepoznám :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 14:44
@APuccelli píše: :mavam: Ahoj, už jsi těhotná nebo se snažíte? Z podpisu to nepoznám :oops:

V utery mi vysel prvni test jen tak lehce dusicek sotva viditelnej a dneska dalsi test kde uz je lepe videt. Takze patrim asi nekam leden/unor ale snad nevadi :kytka: dneska jsem teprv 3+6…

• Citovat
  • Upravit
3447
25.5.12 14:47
@Lucinka89 píše:
V utery mi vysel prvni test jen tak lehce dusicek sotva viditelnej a dneska dalsi test kde uz je lepe videt. Takze patrim asi nekam leden/unor ale snad nevadi :kytka: dneska jsem teprv 3+6…

To určo nevadí :pankac: Moc a moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 14:50
@APuccelli píše:
To určo nevadí :pankac: Moc a moc gratuluju :kytka:

Moc dekuju za prijeti i za gratulaci :hug: ja doufam a tak nejak se ridim heslem do tretice vseho dobreho......mam za sebou uz dve revize :zed: loni v dubnu jsem otehotnela hned prvni mesic snazeni ale 1. cervna me cekala revize po ZT pak jsme meli pauzu po revizi a jeste se cekalo nez se mi srovna stitna zlaza kterou mi po te revizi odhalili no a v rijnu dalsi snazeni opet to vyslo na prvni pokus ale v listopadu samovolny potrat a dalsi revize :zed:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
25.5.12 14:50
@Lucinka89 píše:
Moc dekuju za prijeti i za gratulaci :hug: ja doufam a tak nejak se ridim heslem do tretice vseho dobreho......mam za sebou uz dve revize :zed: loni v dubnu jsem otehotnela hned prvni mesic snazeni ale 1. cervna me cekala revize po ZT pak jsme meli pauzu po revizi a jeste se cekalo nez se mi srovna stitna zlaza kterou mi po te revizi odhalili no a v rijnu dalsi snazeni opet to vyslo na prvni pokus ale v listopadu samovolny potrat a dalsi revize :zed:

Tentokrat nam to vyslo treti cyklus takze snazeni 3/3 :)

• Citovat
  • Upravit
3447
25.5.12 14:53
@Lucinka89 píše:
Moc dekuju za prijeti i za gratulaci :hug: ja doufam a tak nejak se ridim heslem do tretice vseho dobreho......mam za sebou uz dve revize :zed: loni v dubnu jsem otehotnela hned prvni mesic snazeni ale 1. cervna me cekala revize po ZT pak jsme meli pauzu po revizi a jeste se cekalo nez se mi srovna stitna zlaza kterou mi po te revizi odhalili no a v rijnu dalsi snazeni opet to vyslo na prvni pokus ale v listopadu samovolny potrat a dalsi revize :zed:

Tak to mě mrzí, já mám za sebou samovolné potraty a zamlklé těhotenství z přelomu roku… snažili jsme se rok. A nakonec jsem // našla na přítelovi narozeniny :pankac: :mrgreen: A teď už zvracím 30× denně a je mi fakt strašně a doufám, že to přejde po prvním trimestru, protože na konci srpna se bereme :-)

Co Ty? Ty už jsi manželka nebo partnerka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 14:56
@APuccelli píše:
Tak to mě mrzí, já mám za sebou samovolné potraty a zamlklé těhotenství z přelomu roku… snažili jsme se rok. A nakonec jsem // našla na přítelovi narozeniny :pankac: :mrgreen: A teď už zvracím 30× denně a je mi fakt strašně a doufám, že to přejde po prvním trimestru, protože na konci srpna se bereme :-)Co Ty? Ty už jsi manželka nebo partnerka? :-)

Takze taky blba zkusennost :( :( kolik jich mas zasebou? Ja doufam ze ted uz to proste bude dobry a doklepeme to zdarne do cile. Tak to mel hezky darek narozeninam :palec: No me zacina byt nejak soufl ode dneska. Mota se mi hlava a chce se mi zvracet. A hlavne furt zeru :lol: Zatim partnerka ale v zari byla na programu svatba tak nevim co s tim :lol: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3447
25.5.12 15:00
@Lucinka89 píše:
Takze taky blba zkusennost :( :( kolik jich mas zasebou? Ja doufam ze ted uz to proste bude dobry a doklepeme to zdarne do cile. Tak to mel hezky darek narozeninam :palec: No me zacina byt nejak soufl ode dneska. Mota se mi hlava a chce se mi zvracet. A hlavne furt zeru :lol: Zatim partnerka ale v zari byla na programu svatba tak nevim co s tim :lol: :nevim:

Tak to máme fakt hodně podobné :-) No, dva SP a jedno ZT. Ale nějak prostě teď mám v sobě pocit, že všechno bude naprosto v pořádku a vyjde to :-)

Jste tedy rozhodnutí, že to nikomu neřekneme… rádi bychom až na svatební hostině u přípitku… ale myslím, že to všichni poznají mnohem dříve… protože na angínu, močák a tak se nebudu moct vymlouvat pořád. A hlavně to zvracení a celkově malátnost, únava… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.5.12 15:07
@APuccelli píše:
Tak to máme fakt hodně podobné :-) No, dva SP a jedno ZT. Ale nějak prostě teď mám v sobě pocit, že všechno bude naprosto v pořádku a vyjde to :-)Jste tedy rozhodnutí, že to nikomu neřekneme… rádi bychom až na svatební hostině u přípitku… ale myslím, že to všichni poznají mnohem dříve… protože na angínu, močák a tak se nebudu moct vymlouvat pořád. A hlavně to zvracení a celkově malátnost, únava… :mrgreen:

Ty jo tak toho mas taky dost zasebou :( ja teda jedno ZT a jedn SP tak jsi na tom jeste o jeden SP hur :( ale presne tak jak rikas ja mam v sobe taky takovy nejaky pocit ze tentokrat to bude vsechno dobry. tak jsem zvedava :pankac: Nn jako hrob a nikomu nic nerikat :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex