Poradna duly
Jana Čurdová
EL já se dnes cítím pod psa. Bolí mně od rána hlava a vše mi smrdí cítím takový divný smad v nose neumím to popsat. Jinak se těším na 30 na UZ
Holky, tak poslušně hlásím, jsem po kontrole. Cestou domů jsem si koupila meloun, nektarinky, jahody a lilek ![]()
Zatím bylo jen UZ, další kontrola 7.6., to se mnou půjde i L.
, na potvrzení srdeční akce, teďka vidět nebyla. Ale na UZ krásný černý flek, v tom bílá tečka a nás Plůdek
Pan doktor se tvářil spokojeně, všechno je, jak má být, jsem podle MS v 5+6tt. Fotku teda nemám, nějak jsem si v tom opojení UZ zapomněla říct a vzpomněla si, až když jsem byla z UZ pryč…
Udělal mi ještě cytologii. No a další všechny náběry atd. až za těch 14 dnů ![]()
Hooolky, já jsem taaak šťastná! Ještě aby tam srdíčko za 14 dnů bilo jako zvon
Ale to bude, pozitivní myšlení. Vitamíny nakoupené ![]()
Holky, kdybyste jen věděly… denně tak 30× zvracím, nedám do pusy nic, nic nemůžu cítit, děs… a pan doktor mi dneska kladl na srdce, že i přes odpor musím, jinak jako při první těhu skončím v nemocnici ![]()
@APuccelli píše:
Holky, tak poslušně hlásím, jsem po kontrole. Cestou domů jsem si koupila meloun, nektarinky, jahody a lilek![]()
Zatím bylo jen UZ, další kontrola 7.6., to se mnou půjde i L.
Hooolky, já jsem taaak šťastná! Ještě aby tam srdíčko za 14 dnů bilo jako zvon, na potvrzení srdeční akce, teďka vidět nebyla. Ale na UZ krásný černý flek, v tom bílá tečka a nás Plůdek
![]()
![]()
![]()
Pan doktor se tvářil spokojeně, všechno je, jak má být, jsem podle MS v 5+6tt. Fotku teda nemám, nějak jsem si v tom opojení UZ zapomněla říct a vzpomněla si, až když jsem byla z UZ pryč…
Udělal mi ještě cytologii. No a další všechny náběry atd. až za těch 14 dnů
Ale to bude, pozitivní myšlení. Vitamíny nakoupené
Paradicka parada..
Jsme vlastne na den stejne a ja si budu muset na utz jeste takovych 6 tydnu pockat,aach jooo ![]()
@Nelliss píše:
Paradicka parada..Jsme vlastne na den stejne a ja si budu muset na utz jeste takovych 6 tydnu pockat,aach jooo
@Lucinka89 píše:
Ahoj holky mohla bych se k vam pridat?
@APuccelli píše:Ahoj, už jsi těhotná nebo se snažíte? Z podpisu to nepoznám
V utery mi vysel prvni test jen tak lehce dusicek sotva viditelnej a dneska dalsi test kde uz je lepe videt. Takze patrim asi nekam leden/unor ale snad nevadi
dneska jsem teprv 3+6…
@Lucinka89 píše:
V utery mi vysel prvni test jen tak lehce dusicek sotva viditelnej a dneska dalsi test kde uz je lepe videt. Takze patrim asi nekam leden/unor ale snad nevadidneska jsem teprv 3+6…
To určo nevadí
Moc a moc gratuluju ![]()
@APuccelli píše:
To určo nevadíMoc a moc gratuluju
Moc dekuju za prijeti i za gratulaci
ja doufam a tak nejak se ridim heslem do tretice vseho dobreho......mam za sebou uz dve revize
loni v dubnu jsem otehotnela hned prvni mesic snazeni ale 1. cervna me cekala revize po ZT pak jsme meli pauzu po revizi a jeste se cekalo nez se mi srovna stitna zlaza kterou mi po te revizi odhalili no a v rijnu dalsi snazeni opet to vyslo na prvni pokus ale v listopadu samovolny potrat a dalsi revize ![]()
@Lucinka89 píše:
Moc dekuju za prijeti i za gratulacija doufam a tak nejak se ridim heslem do tretice vseho dobreho......mam za sebou uz dve revize
loni v dubnu jsem otehotnela hned prvni mesic snazeni ale 1. cervna me cekala revize po ZT pak jsme meli pauzu po revizi a jeste se cekalo nez se mi srovna stitna zlaza kterou mi po te revizi odhalili no a v rijnu dalsi snazeni opet to vyslo na prvni pokus ale v listopadu samovolny potrat a dalsi revize
Tentokrat nam to vyslo treti cyklus takze snazeni 3/3 ![]()
@Lucinka89 píše:
Moc dekuju za prijeti i za gratulacija doufam a tak nejak se ridim heslem do tretice vseho dobreho......mam za sebou uz dve revize
loni v dubnu jsem otehotnela hned prvni mesic snazeni ale 1. cervna me cekala revize po ZT pak jsme meli pauzu po revizi a jeste se cekalo nez se mi srovna stitna zlaza kterou mi po te revizi odhalili no a v rijnu dalsi snazeni opet to vyslo na prvni pokus ale v listopadu samovolny potrat a dalsi revize
Tak to mě mrzí, já mám za sebou samovolné potraty a zamlklé těhotenství z přelomu roku… snažili jsme se rok. A nakonec jsem // našla na přítelovi narozeniny
A teď už zvracím 30× denně a je mi fakt strašně a doufám, že to přejde po prvním trimestru, protože na konci srpna se bereme ![]()
Co Ty? Ty už jsi manželka nebo partnerka? ![]()
@APuccelli píše:
Tak to mě mrzí, já mám za sebou samovolné potraty a zamlklé těhotenství z přelomu roku… snažili jsme se rok. A nakonec jsem // našla na přítelovi narozeniny![]()
A teď už zvracím 30× denně a je mi fakt strašně a doufám, že to přejde po prvním trimestru, protože na konci srpna se bereme
Co Ty? Ty už jsi manželka nebo partnerka?
Takze taky blba zkusennost
kolik jich mas zasebou? Ja doufam ze ted uz to proste bude dobry a doklepeme to zdarne do cile. Tak to mel hezky darek narozeninam
No me zacina byt nejak soufl ode dneska. Mota se mi hlava a chce se mi zvracet. A hlavne furt zeru
Zatim partnerka ale v zari byla na programu svatba tak nevim co s tim
![]()
@Lucinka89 píše:
Takze taky blba zkusennost![]()
kolik jich mas zasebou? Ja doufam ze ted uz to proste bude dobry a doklepeme to zdarne do cile. Tak to mel hezky darek narozeninam
No me zacina byt nejak soufl ode dneska. Mota se mi hlava a chce se mi zvracet. A hlavne furt zeru
Zatim partnerka ale v zari byla na programu svatba tak nevim co s tim
![]()
Tak to máme fakt hodně podobné
No, dva SP a jedno ZT. Ale nějak prostě teď mám v sobě pocit, že všechno bude naprosto v pořádku a vyjde to ![]()
Jste tedy rozhodnutí, že to nikomu neřekneme… rádi bychom až na svatební hostině u přípitku… ale myslím, že to všichni poznají mnohem dříve… protože na angínu, močák a tak se nebudu moct vymlouvat pořád. A hlavně to zvracení a celkově malátnost, únava… ![]()
@APuccelli píše:
Tak to máme fakt hodně podobnéNo, dva SP a jedno ZT. Ale nějak prostě teď mám v sobě pocit, že všechno bude naprosto v pořádku a vyjde to
Jste tedy rozhodnutí, že to nikomu neřekneme… rádi bychom až na svatební hostině u přípitku… ale myslím, že to všichni poznají mnohem dříve… protože na angínu, močák a tak se nebudu moct vymlouvat pořád. A hlavně to zvracení a celkově malátnost, únava…
Ty jo tak toho mas taky dost zasebou
ja teda jedno ZT a jedn SP tak jsi na tom jeste o jeden SP hur
ale presne tak jak rikas ja mam v sobe taky takovy nejaky pocit ze tentokrat to bude vsechno dobry. tak jsem zvedava
Nn jako hrob a nikomu nic nerikat ![]()