Poradna duly
Jana Čurdová
@AmyLee píše:
@Lucinka89 bude..zítra nebo v neděli…
Kez bys mela pravdu Amy
je fakt ze tady kdyz to uschlo tak je uz naznak do ruzova tak doufam ze v nedeli bude o dost silnejsi. A zase je taky pravda ze muzu byt rada ze mi ten test tedka vysel nekomu se neukaze dlouho nic…ty budes testit i zitra vid?
@Lucinka89 mam ete 3testy
tak zkusim zítra ráno, pak v pondělí a než pojedu k dr.. (tedy 4tého) ![]()
@AmyLee píše:
@Lucinka89 mam ete 3testytak zkusim zítra ráno, pak v pondělí a než pojedu k dr.. (tedy 4tého)
Ty jsi testovaci maniak ![]()
@Lucinka89 musím to využít ..
chci mít nějakou památku, když mi to u Anet nevyšlo…
![]()
@AmyLee píše:
@Lucinka89 musím to využít ..chci mít nějakou památku, když mi to u Anet nevyšlo…
![]()
Jj to je jasny. Nebudes kupovat ClearBlue?
@Lucinka89 ne, to nemám v plánu.. podle mě to jsou zbytečně vyhozený peníze
@AmyLee píše:
@Lucinka89 ne, to nemám v plánu.. podle mě to jsou zbytečně vyhozený peníze
Jsem toho sameho nazoru ![]()
@Lucinka89 kdyby to nestalo tolik peněz tak jako jo, ale za 200,–-? ani náááhodou
![]()
@AmyLee píše:
@Lucinka89 kdyby to nestalo tolik peněz tak jako jo, ale za 200,–-? ani náááhodou![]()
![]()
Taky mi to prijde prehnany…
@Lucinka89 píše:
Tak ten nakup ve zdravi prezijTy jsi z Prahy?
Jojo, jsem z Prahy
Právě jsme se vrátili… dvakrát jsem si odběhla s hlavou do mísy, ale jinak dobrý, dokonce jsem obměnila i garderobu ![]()
@APuccelli píše:
Jojo, jsem z PrahyPrávě jsme se vrátili… dvakrát jsem si odběhla s hlavou do mísy, ale jinak dobrý, dokonce jsem obměnila i garderobu
Tak to je kousek ja jsem z Kladna. Ty jo tak takovy zpestreni nakupu
no a co jste jinak nakoupili dobreho?
@Lucinka89 píše:
Tak to je kousek ja jsem z Kladna. Ty jo tak takovy zpestreni nakupuno a co jste jinak nakoupili dobreho?
Jooo, to bylo super zpestření… najednou vylétnout ze Zary, že prostě musím
![]()
Holka, já i L. jsme potřebovali do práce novou kolekci, pak taky něco na sport… doplnili vinotéku a ledničku jelo se domů. Až tam jsem si uvědomila, že máme 15tis. fuč
Ale tak co, spokojenost v mém stavu musí být, ne?
![]()
@Lucinka89 bude..
zítra nebo v neděli…