Ledňátko 2013 - čekáte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
11.8.12 20:19

Ahojte, také čekám miminko v lednu..bude to chlapeček. Máte už vybrané jméno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.8.12 14:45

@linda3 Ahoj, kdy máš termín? Já zatím jmémo vybrané nemám a ani nevím jestli to bude chlapeček nebo holčička. V kolikátém tt ti to řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.8.12 19:35
@Ivana007 píše:
@linda3 Ahoj, kdy máš termín? Já zatím jmémo vybrané nemám a ani nevím jestli to bude chlapeček nebo holčička. V kolikátém tt ti to řekli?

mám termín buď na Nový rok nebo 8.ledna…a jméno nevím..myslím že jsem se to dozvěděla v 14 týdnu, že čekám chlapečka..šlo to vidět, trdy pokud to prý nebyla scvaknuta pupeční šňůra mezi nožkama.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
24.8.12 22:26

Ahojda holky, též čekám miminko v lednu, mám termín koncem, takže spíš přelom leden - únor :) necháváme se překvapit co to bude, mám doma už 2 letého Sebastianka. V pondělí se mám dozvědět výsledky triple tak jsem jak na trní se sebíkem mě poslali na plodovku :? tak pro jistotu počítám opět s touto variantou a jak vy? už máte triple za sebou? a jak máte termínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.12 17:54

No já jdu na screening ted v týdnu..také ještě nevím co to bude, možná se nechám překvapit..čekám to asi v první polovině ledna..no tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Přeji všem hezký den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
28.8.12 22:12

Přidejte se k bazárku, na kterém najdete spousty super a levných věcí. Všechny jsou bez flíčků a neponičené!!!
 http://www.facebook.com/…88644305435/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.12 18:41

Ahojky taky čekám lednáčka, TP 2.1.2013 jsem 23+3,mám asi nějaké lenivé miminko, pohyby ještě necítím, ale už víme, že to bude holčička, jméno máme vymyšlený Maruška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.12 18:42

Ahojky taky čekám lednáčka, TP 2.1.2013 jsem 23+3,mám asi nějaké lenivé miminko, pohyby ještě necítím, ale už víme, že to bude holčička, jméno máme vymyšlený Maruška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.12 07:46

@dannydanca Tak já ho cítím už aspoň 3 týdny, že kope..Chodíš ještě do práce? Já ano..možná se hemží hodně ve mně, jelikož mám přes den hodně práce a aktivit, a tak se hýbe, že nemůže potichoučku spinkat :-) no nevím..občas nemůžu večer usnout, jak kope :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.9.12 09:54

@linda3 Já do práce nesmím chodit od 13 týdne,2× jsem krvácela, píchali mi injekce, pak jsem stejně krvácela, prý mám placentu moc dole a ona se snadno natrhne, taky jsem měla před 3 roky trombozu v levé noze a kvůli tomu po celou dobu těhotenství si musím píchat injekce do břicha, tak mě hned doktor nechal doma a musím být v klidu.Kdy máš termín? A už víš co budete mít??Kde budeš rodit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
29.9.12 13:31

Ahoj holky, taky se přidávám, TP 11.1. 2013 Zatím nevím co to bude, ale prý to vypadá na holku… no, uvidíme.. naše první vypadalo na kluka. Je to Kristýnka :lol: :lol: :lol: Jsem lehce nervózní, páč budu mít dětičky rok a čtvrt od sebe, bude to záááhul!!! Je na tom někdo podobně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.12 18:04

Ahoj holky, taky mám termín porodu v lednu 8) Konkrétně mi to lékař spočítal na 27.01.2013. Dneska jsem byla na prohlídce u gynekologa na velkém ultrazvuku a lékař mi sdělil, že se mu nějak u maličkého - budeme mít kluka 8)) nezdá poloha nožiček. Že má nějak vytočená chodidla. To se ale zjistí až po porodu. Tak mě to celkem vyděsilo, ale trochu mě uklidnil, že takové vady se spraví rehabilitací, cvičením a jen v malém procentu je nutná operace. Tak snad bude všechno v pořádku. Jinak čekáme první miminko, tak se strašně s manželem těšíme. Budu ráda, když někdo pokecá. Mějte se pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 21:44

Ahoj tak mi budem mít slečnu a měla bý přijít na svět 13.1.2013 :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 21:51

Holky máte už vybrané všechny věci?? :lol: Já jsem dnes obědnala kočárek a babičky mě zásobují snad deně hračkami, věcičkami a vším možným…takže bych prakticky už mohla rodit :P :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
24.10.12 11:07

Ahojky, mám termín okolo Silvestra - je tu někdo z Brna a je na tom podobně? Doma mám osmiměsíční holčičku a ještě třináctiletou :-) Je fajn, že výbavičku už chystat nemusím. Čekám zase holčičku, tak už mám všechno po těch dvou předchozích. Jen koupit malé plínky a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí