Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak jsem tu toto téma ještě nenašla, bylo by fajn, kdybychom zde vytvořili nějakou skupinku maminek, co nás čeká porod v lednu 2013 ![]()
@PetulaPl píše:
ahoj holky, tak jsem tu toto téma ještě nenašla, bylo by fajn, kdybychom zde vytvořili nějakou skupinku maminek, co nás čeká porod v lednu 2013
už je založena
"Ledňátko 2013 - čekáte někdo?
Z části se můžu přidat
, pocházím z velký ohrady a mám tam i gynekologa. na kontrolu tam pojedu 23. za týden
a asi se stavím i na radnici kvůli informacím o mateřské a tak…( ale jinak teď sedím ve Vlašimi) ![]()
@zabickaxyz píše:
Z části se můžu přidat, pocházím z velký ohrady a mám tam i gynekologa. na kontrolu tam pojedu 23. za týden
a asi se stavím i na radnici kvůli informacím o mateřské a tak…( ale jinak teď sedím ve Vlašimi)
To vím že jsi z Vlašimi, už jsme si psali v jiné diskusi
chodím k Homolovi, je tam sice vždycky narváno, ale je to fajn doktor…
A jak to že si se dostala z Vlašimi až na Luka?(teda jestli se můžu zeptat…
@zabickaxyz píše:
To vím že jsi z Vlašimi, už jsme si psali v jiné diskusichodím k Homolovi, je tam sice vždycky narváno, ale je to fajn doktor…
A jak to že si se dostala z Vlašimi až na Luka?(teda jestli se můžu zeptat…
ja chodim k Mudr. Cernemu na Ohrade.
No prakticky jednoduse, v 15ti jsem sla na intr a uz jsem tu vlastne zustala, na Praze 13 prakticky bydlim uz od 18ti a asi bych v jine casti Prahy nebydlela
![]()
@PetulaPl To je vtipné
mám to přesně naopak
a jak se teď cítíš? já celkem zajímavě, protože jsem před těhotenstvím jedla hodně masa, maso mám hoodně ráda, ale teď když si jen čichnu tak se mi dělá zle nemůžu maso ani vidět, úplně se mi to obrátilo, jím teď víc ovovce a zeleniny…Možná to bude holčička, moc bych si jí přála:-) minulý týden jsem koupila v kik na ohradě pár hadříků (růžových) mají tam dobrý akce…
@zabickaxyz já se cítím zatím úplně výborně, zvracela jsem asi tak 3×, takže zatím nemám ani takového problémy. Bříško už mi teď roste, tak se pořád pozoruju, ať nejsem moc velká hrošice ![]()
a zatím jím prakticky všechno ![]()
v kik jsem se byla taky podívat, ale já ještě nevím, co to bude, takže nemůžu toho moc kupovat.
A ty budeš mít teda holčičku? A jméno máte?
@PetulaPl holčičku bych si přála, ale nevím zatím co to bude. V pondělí jdu na kontrolu tak se zeptám jestli to tam uvidí??? jména máme, ale ještě se to může změnit… Rodit jdeš do Motola?
@zabickaxyz aha, já myslela, že to víš, když máš růžové kousky :ú
jj, nakonec jdu do Motola, tak jsem na to zvědavá
a ty jdeš předpokládám do Bene?
Hlásit se budu do Bene, ale ještě přesně nevím na svátky budeme u našich (na ohradě), takže kdyby to náhodou přišlo tak předpokládám že mě vezmou v Motole
a nepovezou až do Bn.
No ale už jsem četla v pár diskusích že už ví co budou mít, že cítí pohyby… Bohužel k takovým zatím nepatřím. Mám doma domácí ultrazvuk tak si občas večer poslouchám mimi jak mu ťuká srdíčko (teda jestli to je jeho…)
Jinak začnu aktivně nakupovat až mi dr prozradí co máme ( což doufám že holku
)
Hi hi, já taky tajně doufám v holčičku
a pak taky rozjedu nákupy, ale ono je to jedno, hlavně ať je to zdravé!
Já také ještě nic vůbec nic necítím ![]()
tak vidíš, to se možná v Motole sejdeme ![]()