Druhotrimestrální screening

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
28.2.08 18:06

druhotrimestrální screening

ahoj chci se zeptat v kolikatem týdnu se dela druhotrimestrální scerenning??? Nebot dnes me dr. překvapila že v 17tt ale gyn. me na nic takového neobjednala a nechce se me veřit že na to zapomnela. Ja prostě mam zařité že se chodí ve 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
28.2.08 19:47

Ahoj,
nevim teda, co presne mas na mysli, ale UTZ se dela obvykle v 18-22 tt, takovy ten vetsi UTZ srdicka od 20tt a test na cukrovku od 24tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.2.08 19:50

myslim odbery. Ja taky porád operovala s UZ, ale ona z toho byla cela na vetvi, že moje gyn. me neobjednala na odbery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
28.2.08 19:56

Ahoj,
ja se na to kdysi doktora ptala a on je tam nejaky rozptyl, me brali krev v 15 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.2.08 20:02
kristynab píše:
Ahoj,
ja se na to kdysi doktora ptala a on je tam nejaky rozptyl, me brali krev v 15 tydnu.

no to jsem jí rikala taky že je učo rozptyl a ona se hrdlila že se to dela v 17tt. ani dřív ani pozdeji a me se to zda prostě divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
29.2.08 08:30

krev na tzv. triple testy (= screening ve 2. trimestru) se odebira priblizne v 16. tydnu, ale pokud jsi byla na screeningu v 1. trimestru ve 12. tydnu, tak te s timhle uz treba doktorka nechce zatezovat
a u nas v cervenci je takovych holek vic

• Citovat
  • Upravit
260
29.2.08 15:46

ahojky já jsem na tenhle screening objednaná na 4.3. a to budu necelý 16tt. A ve 20tt jedu na velký UZ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
29.2.08 22:10

Tak jsem se ptala na to gyn a ona ho opravdu nedela. Jenže ta moje dr. co me lecí pro mou nemoc je z toho cela paf že tam nejdu, takže mi ho udela
No jsme myslela že jednoho naberu se zbavim tak neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
25.3.08 14:11

ahoj holky, prosim, mam dotaz. jsem ted 15+4 a nekdy mezi 20. - 22. tt mam jit na druhotrimestrilani screening neboli velky utz. chci se vas zeptat, je sance, ze uz bude videt pohlavi?
diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.3.08 18:55
P. píše:
ahoj holky, prosim, mam dotaz. jsem ted 15+4 a nekdy mezi 20. - 22. tt mam jit na druhotrimestrilani screening neboli velky utz. chci se vas zeptat, je sance, ze uz bude videt pohlavi?
diky moc!

no pokud bude mimi spravně natočeno, nebude mít nožky u sebe, tak videt to bude. U syna to bylo videt už ve 14tt. Ovšem ten byl extremně rozcapenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.10.11 16:46

Ahojky všem, právě mám za sebou první screening a vše dopadlo na výbornou, ale dr. mi tam napsala jako doporučení screening v druhém trimestru, vím, že moje sestra na něm v těhotenství vůbec nebyla, ten první mě stál hrozných 1200Kč protože pitomý pojišťovny nechtějí proplácet, a tak mě zajímá jestli je ten druhý screning důležitý, nebo jestli se tam dělá něco podobného jako na prvním, sem nezaměstnaná a tak je to s penízkama těžké… no díky za jakokoliv odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.10.11 16:53

jestli myslím tripple testy, tak ty se dělaj 16-18. týden
ale jsou tak neprůkazné, že bych ti je nedoporučovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.10.11 16:54
malakajka píše:
Ahojky všem, právě mám za sebou první screening a vše dopadlo na výbornou, ale dr. mi tam napsala jako doporučení screening v druhém trimestru, vím, že moje sestra na něm v těhotenství vůbec nebyla, ten první mě stál hrozných 1200Kč protože pitomý pojišťovny nechtějí proplácet, a tak mě zajímá jestli je ten druhý screning důležitý, nebo jestli se tam dělá něco podobného jako na prvním, sem nezaměstnaná a tak je to s penízkama těžké… no díky za jakokoliv odpověď.

jestli byl prvotrimestrální ok, tak bych nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
6.10.11 17:06

no já si taky myslím, někde sem to četla že nejsou nic moc… díky ti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.10.11 17:32

vychází natolik falešně pozitivní, že pak zbytečně posílají na odběr plodové vody, který bývá sám o sobě rizikovější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí