Druhý císař bolí míň?

Anonymní
10.11.10 15:12

Druhý císař, bolí míň?

AHOJ
někde jsem četla, že druhý císař bolí méně, jelikož jsou v místě jizvy narušené nervy, zajímají mě vaše zkušenosti. Otěhotněla jsem krátce po porodu, takže mě čeká císař, kvůli možnosti roztrhnutí jizvy, která mimochodem bolí už teď. Jak se zvětšuje břicho, sílí i bolesti :/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.11.10 15:16

To jsem v životě neslyšela, že by bolel míň. Spíš bych řekla, že bolí stejně a je víc rizikovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.11.10 15:33

boli vic - ne jen samotny zakrok (mela jsem epidural), ale nasledne hojeni po nem.. :poblion: .

Navic mne se spatne hojila jizva uz poprve *-trvalo to cele sestinedeli, podruhe to bylo jeste horsi - nejmin pul roku mne to trapilo… :zed:

Doporucuju pred druhym zobat Wobenzym kvuli hojeni a vubec celkove rekonvalescenci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.10 15:42

holky dekuju za info
wobenzym koupim,
po prvnim jsem byla mrtvola dva mesice, nemohla jsem chodit, nemohla jsem se zvednout z postele, zvednout mimino z postylky, celkove jsem byla totalne vycerpana

zakl.

• Citovat
  • Upravit
9306
10.11.10 15:46

Zrovna včéra mi kámoška líčila svoje dva cisaře a druhý prý bolí míň jak první :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.11.10 16:00

císař

Ahoj já rodila první mimi 4325g císařem - epidurálně(umrtvení od pasu dolů) u porodu byl semnou i manžel a taky jsem první mimčo vyděla hned po narození.Po císaři jsem se rozchodila tak do 3 dnů ale bolestivé napínání a pohyb byl omezený dost.Druhý císař mimi 4300g jsem prodělala o rok a půl později v plné narkóze.Řekla bych,že oba císaře boleli stejně.Ani jeden míň a ani víc?Pohyb byl to samé jen jsem už věděla jak se pohybovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
10.11.10 16:26

Tak já to teda musím potvrdit- u prvního jsem nebyla schopná dojít si sama na záchod cca 3 metry, a to ani 4. den po sekci. A u druhého jsem ráno po císaři sama odešla přes celou chodbu na záchod, sama se osprchovala a od 3. dne jsem se starala i o prcka …Po týdnu už jsem běhala jako čiperka :dance: A to jsem druhého císaře měla akutního právě kvůli tomu, že hrozilo roztrhnutí předchozí jizvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
10.11.10 16:59

tak nevím..mám za sebou tři císaře,,,a druhý urč nebolel min jak první,,,..jen sem věděla co mě čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.11.10 18:51
1.Anndrea píše:
tak nevím..mám za sebou tři císaře,,,a druhý urč nebolel min jak první,,,..jen sem věděla co mě čeká..

jsem na tom stejně, jen s rozdílem, že mám za sebou čtyři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.11.10 19:47

Dobrý téma :kytka:

Holky a když jsem první šla císařem, druhé taky bude muset císařem?

(Já jsem dneska děsná vtěrka do diskusí s jinými dotazy…zakladatelce pardon :andel: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.11.10 19:51
prodigy222 píše:

(Já jsem dneska děsná vtěrka do diskusí s jinými dotazy…zakladatelce pardon :andel: )

Ahoj Prodigy, záleží na tom, proč jsi rodila císařem :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.11.10 20:16
Eva a Vašek píše:
prodigy222 píše:

(Já jsem dneska děsná vtěrka do diskusí s jinými dotazy…zakladatelce pardon :andel: )
Ahoj Prodigy, záleží na tom, proč jsi rodila císařem :-D .

No hlavička neprošla a malá se jim v porodních cestách začala dusit, takže nakonec fofr akutní císař… Ono na tom fakt záleží? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.11.10 20:21

Záleží. Pokud někdo rodí císařem, protože se třeba oddělila placenta, nebo kvůli ozvám dítěte, pak může podruhé rodit přirozeně. Horší je to u nepostupujících porodů, protože ty se často opakují :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
10.11.10 20:24

A platí i když jsem se u prvního porodu neotvírala, ale sílili mi kontrakce? Malá si přimáčkla šňůru a začala se dusit, jinak by mě asi nechali normálně.....myslíte, že se to bude opakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.11.10 20:30
Advise píše:
A platí i když jsem se u prvního porodu neotvírala, ale sílili mi kontrakce? Malá si přimáčkla šňůru a začala se dusit, jinak by mě asi nechali normálně.....myslíte, že se to bude opakovat?

A dali ti tabletu na otevření? Mě vyvolávali porod 2 dny, ale neotevřela jsem se a ani mimi nesestoupilo. Za 5 týdnů mám termín, tak jsem taky zvědavá, jak to proběhne tentokrát :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí