Druhý porod po delší době

38
14.7.10 17:47

Druhý porod po delší době

Zdravím maminky,

vím, že se tu o druhém porodu psalo hodně, ale co druhý porod po delší době? Jsem ve čtvrtém měsíci a budu rodit po 6,5 letech. Zažila jste to některá? Měla jsem dost brutální první porod tak se docela obávám. Rodila jsem 24 hodin a celou dobu dost silné kontrakce a začala jsem se otevírat až na konci… Pomáhaly tomu oxytocinem, protrhly i vodu ale nic nepomáhalo. Tak se toho druhého fakt obávám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17124
14.7.10 17:59

marusenko:Jo mě ted čeká třetí porod po 7letech,tak mám podobné obavy a navíc bude nejspíš vyvolávaný :think: První dcerka-porod standartní,druhý porod po 4letech fofr a ted no -po 7letech a přenáším :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.7.10 18:18

můj třetí porod byl po 25letech.Byl vyvolaný ,a za 4 hodiny bylo po všem.Já bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
14.7.10 18:18

To zní dobře :wink: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.7.10 19:42

První porod 17h, křížové bolesti, skákání po břiše, 4h jsem tlačila do každýho stahu, abysme ho dostali dolů…fakt super. Vloni po 15-letech nebylo po 2,5h po příjezdu do porodnice( sice se stahama, ale nijak dramatickýma) co řešit. Byl to fofr a naprosto v pohodě.
Takže klíííd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.7.10 20:04

Já rodila po 9.letech a hodinově na chlup stejný jak ten první.Akorát u druhého porodu daleko větší bolesti :-( ale třeba to budeš mít HOP ŠUP.
Moje kámoška rodila po 12.letech a za 4 hod.měla po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.7.10 20:07

Ahojík

Moje ségra rodila po 9 letech. První měla cca 14hodin, a druhý měla takhle.. Odpoledne začala cítít podbřišek, nic šíleného. V půl 6 jí rupla voda, v půl 7 jí vezla sanitka a v půl 8 byl na světě. Ty první kontrakce říkala jako při ms, nic extra.

tak at to máš taky tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.7.10 20:24

První porod vyvolávaný, hodně bolesti a trápení.
Druhý porod po 10ti letech - sama praskla voda, 3 h bolestí ( né křížových) a o dost lepší pocit..
Takže za mě - i letitý rozdíl v porodech byl u mě pozitivum.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.7.10 22:59

Moc jste mi pomohly, myslela jsem si právě, že to holky mají lehčí protože rodí třeba po těch dvou, třech letech a 6,5 už je moc a zas ty cesty jsou jako předtím, tak doufejme, že nejsou protože to byl opravdu horor a pomalu doteď jsem se bála otěhotnět kvůli tomu porodu. Měla jsem právě bolesti jak křížové tak ty v břiše a čím víc toho oxitocinu do mě dávaly tak tím víc to bolelo. Nepřidávala tomu teda ani doktorka kterou jsem zřejmně v noci otravovala tak mě obkřikla ať tam neřvu. Jako kdybych přijela do lázní. Šila mě na tři krát. Po každém vytrhnutý nítě byl komentář do prdele. A i vlastně na potřetí mě sešila špatně protože se mi to hojilo 3 měsíce a i teď po šesti letech tu hráz citím. Ale to už jsem nepatří :) Jinak díky holky, pomohly jste mi a už se tolik nebojím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.7.10 23:01
Lizbeth píše:
První porod vyvolávaný, hodně bolesti a trápení.
Druhý porod po 10ti letech - sama praskla voda, 3 h bolestí ( né křížových) a o dost lepší pocit..
Takže za mě - i letitý rozdíl v porodech byl u mě pozitivum.. :palec:

a jaký jsi měla ten první porod? mě tu vodu protrhavala docela dlouho něčím hnusným a stejně nic nevyteklo tak byla naštvana a dostala jsem ještě nejaké čípky na vyvalávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.7.10 23:03

Šemo

tak to je snad ráj takový porod :)
Kamarádka rodila svou první dceru tak, že měla dohromady 4 kontrakce, pry to cítila jako silnější křeče při menstruacích, vesele si poskakovala ve sprše na míči a když vstala tak měla hlavičku mezi nohama. Jednou zatlačila a malá byla venku. Tomu říkám porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.7.10 10:30

Marusenko - první porod vyvolávaný byl špatný v tom, že od první bolesti šly kontrakce po minutě( až do konce porodu) a byly to křížové bolesti, takže jsem chtěla skočit z okna.
Takže zhruba 6 hodin bolestí po minutě, které se nedaly rozdýchat.
Jinak vodu mi protrhly bez problémů.

Druhý porod hladší průběh a měnší bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
16.7.10 12:30
marusenko píše:
tak to je snad ráj takový porod :)
Kamarádka rodila svou první dceru tak, že měla dohromady 4 kontrakce, pry to cítila jako silnější křeče při menstruacích, vesele si poskakovala ve sprše na míči a když vstala tak měla hlavičku mezi nohama. Jednou zatlačila a malá byla venku. Tomu říkám porod :mrgreen:

Kámoška známá byla přijata do porodky s tím, že má plku za sebou, necítíla nic!! Pask byla na pokoji a najednou nějaké píchnutí a jen přiletěla sestřička tak držela chlapečka v náručí-já chci takyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.7.10 15:16

Já teď rodila po osmi letech a porod stejně brutal jako první :-?

• Citovat
  • Upravit
9306
16.7.10 15:17

Měla si to dlouhý? My se teď snažíme o mimi a já se už teď děsím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat