Drzá mládež

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
7.3.26 11:47

Já tedy zažívám přesný opak.. pracuji ve službách. A staří lidé málokdy pozdraví..
A v hromadném prostředku? Nemají si co s mladými výrostky co vyčítat. Když pustím sednout, dostanu přednášku, že nepotřebují sedět, snad nejsou tak staří apod. A mladí ti většinou zadek nezvednou.

Kdyby byly telefony a ty internety i před 40 lety, bylo by to stejné, jako dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
7.3.26 11:53

Tak myslím, že staří i mladí si moc nemají co vyčítat. A co se týká drzé mládeže - co jsme si vychovali, to máme. Ono ani o těch svých zlatíčkách nevíme všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
7.3.26 13:24

Pár dní zpět jsem viděla video na fb. Někde tady se otevíral nový McDonald, KFC nebo co to bylo. Lidé šli dovnitř. Jen hrstka jich personál u dveří pozdravila. Takže těžko mládeži vyčítat. Když starší generace nejdou příkladem.
Někde přijdu, tak automaticky přece pozdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
7.3.26 13:38

:lol: mládež je vždy horší než ta z minulé generace :lol: Já je extra nesleduji, ale horší mne prostě nepřijdou ;). že mají jiné zájmy to ano a je to dobře ;) Ale co kdy vyřazuje to se mu taky vrací :palec: Když se někdo projevuje protivně tak se na něj nikdo usmívat nebude :palec: A tu mládež přece někdo vychovává. Ale je to koloběh a teď všichni puberťáci tak za 40 let budou říkat kam ten dnešní svět spěje a oni se takhle rozhodně nechovali :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
7.3.26 13:59
@Anonymní píše: Více

Ale prosimtěěěě :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
7.3.26 14:06
@Anonymní píše: Více
Šudinko…
Ajaj, vidím, že jsem reagovala na starý příspěvek.
Ale asi to nevadí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
7.3.26 15:36

Zrovna nedávno jsme se doma pobavili nad vzpomínkami. Vnučka přišla ze školy s tím že jim p. učitelka říkala že jsou nehorši třida co kdy učila. Muž se začal smát že přesně tohle poslouchali jako děcka ve škole taky, jak jsou nejhorší třida ve škole, nejhorší třida jakou kdy souškačelka učila, kupodivu jsem to ve škole taky zaslechla i na středni, co jsme za hajzIy, že jsme nejhorši co kdy ve školních lavicích zasedli. Přišla do toho dcera a po odpovědi čemu že se to smějeme, tak se smála taky, protože si to jak na základce, tak na ekonomce taky vyslechli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
7.3.26 15:45

Mladez mi prijde v pohode ale duchodci to je verbež. Mysli si ze jsou nedotknutelni ale nastesti v dnesni dobe si mladez nenecha srat na hlavu a je schopna duchodce i verejne poslat tam kam slunce nesviti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová