Drzá mládež

Anonymní
24.4.24 17:57

Drzá mládež

Chci vám tu sdělit můj pohled. Jako starší osoba vidím u dnešní mládeže strašné chování ke starším osobám. Neuvolní místo k sezení, nepozdraví, nepoděkují a jen mobilujou. Kam ta doba jde sakra. S takovoudle pěkně do kytek! Srší z nich nehorázná drzost, nerespekt a strašná verbalní i neverbální komunikace. Bojím se vůbec vyjít z domu…co by mě mohlo venku potkat. Teď už je to i samý cizinec, narkoman a bezdomovec. Za mojí doby to takové ani z daleka nebylo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
24.4.24 18:02

Možná nebylo tolik feťáků a nikdo nebyl na mobilu. Ale drzá a nevychovaná mládež byla vždycky. A místo mobilů měli na uších walkmana anebo rovnou šli po ulici se řvoucím magneťákem. Odjakživa mládež byli parchanti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
24.4.24 18:03

Slabý, trole, slabý. Pritlac!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
24.4.24 18:04
@Erinne píše: Více
Že jo! A ještě jsou líní, mluví podivnou hatmatilkou, oblikaj se jako blázni a ještě tvrdí, že mají psychické problémy. Řezat řemenem od rána do večera! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 18:06

@inkakřivák Moje slova.

• Citovat
  • Upravit
18653
24.4.24 18:07
@Anonymní píše: Více

Když byl kluk malý, tak mi důchodce co se v autobusu nedržel spadl přímo na kočár na ani ne půl roční mimino bez omluveni. Jedné paní jsem podekovala když mi dala přednost na cestě a ona na me začala bucet - poděkování neslysela což ale nebyl můj problem, jsem spis hlasitější osoba a fakt neseptam, takže došly baterky v naslouchatku. Kluka mi nedávno bouchnul starý chlap s taskou a ani se mu neomluvil… co tam mas dal :nevim: hele oni ani ty starší se nechovaji zrovna pekne plus to neustálý pindani na všechny okolo a nerudnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
24.4.24 18:10

A za mě je čím dál horší chování seniorů :lol: dneska jsem čekala v řadě na jídlo, paní s úsměvem, chvilinku je vyskládán co přišlo do lednice ať to není v teple. Dědek ve předu na no řval, pak na řadu za ním ať na něj nikdo blbě nečumi, na něj chudáka si každý dovolí, protože je starý. No jediný vulgární a sprostý byl on a pak do pultu praštil holý. Takže už se skoro bojím vyjít z domu, aby mě nějaký nevrlý a agresivní důchodce nenapadl :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
24.4.24 18:12

https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 24.04.24 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13213
24.4.24 18:13

Hele a to víš, že nejspíš tvoje generace vychovávala rodiče, té dnešní drzé mládeže? Kdepak asi soudruzi udělali chybu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 18:13

@thalasan souhlasím s vámi..Přijde mi, že už se podobně chová i vetšina čtyřicátníků:/

• Citovat
  • Upravit
40417
24.4.24 18:15

Mladí jsou v poho, ale důchodci jsou čímdál agresívnější, mi občas přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
24.4.24 18:16

Povazujes čtyřicátníka za seniora? :lol: :lol: :lol:
A jinak ne takhle se chovají i lidé 70+, za mě jsou důchodci mnohem horší než ta mládež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.24 18:16

@free333 Ještě aby ne když se s námi zachází jako s hadrem na podlahu😡

• Citovat
  • Upravit
80083
24.4.24 18:19

A mně přijdou všichni stejní - slušní i hulvati. Všude stejný podíl.
Ale mladý bych řezala, ať vědí, zač je toho loket. Co jako, že si budou mladý a já ne? Tak tady máš výprask, pazdrate. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.4.24 18:42

Drzá mládež byla vždy. Minulý týden jsem byla u lékaře a plná čekárna lidí. Důchodci stáli a ten, kdo seděl na zadku a nepustil je sednout byli páni kolem 40 a 50 let. Ženy pouštěly seniory sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová