Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,dneska jsem videla na internetu tohle video a nestacim se divit. Vazne me zarazi hloupost tech lidi kteri nejenom ze vykradaji cizi domy,ale take se pri tom natoci. Proste me tohle fakt zarazi jak jsou lidi v tyhle dobe drzi a nemaji zadne hranice… Musela jsem to nekam napsat,je to fakt hrozny. Co myslite?
sari67 píše:
Co myslite?
Nic. Jsem cynik, tak řeknu akorát to, že se kradlo, krade a krást bude. ![]()
to nemusis chodit na yout. vcera davali na Prime reportaz jak zlodeji vykradaji stany v kempech - hlavne vodakum, normalne ziletkou nebo britvou rozriznou stan a vytahaji ti vsechno i kdyz tam spis ![]()
kradou uplne vsechno od penez, mobilu po jidlo, obleceni, padla…
manza jede v sobotu na raft a malem ho trefilo, kdyz to videl
co nadelas… leda byt jak ostriz, mit doma zabezpeceni…
Příspěvek upraven 13.07.11 v 12:09
Koupil jsem si telefon v bazaru a našel v něm tohle video, jak dva týpci vykrádají někomu barák.
to je podla mna megakravina.........fejk jak vysity
ja nevim proc by nekdo natacel takovy veci jako fake. rozbijel si tim dum atd. tohle je podle me spis tvrda realita ![]()
beruska2× píše:
to nemusis chodit na yout. vcera davali na Prime reportaz jak zlodeji vykradaji stany v kempech - hlavne vodakum, normalne ziletkou nebo britvou rozriznou stan a vytahaji ti vsechno i kdyz tam spis![]()
Příspěvek upraven 13.07.11 v 12:09![]()
jenze ty lidi jimkolikrat nahravaji a nechaji si ty veci ukrast viz vcera ve zpravach byl na videu batoh u ktereho nikdo nebyl ![]()
sari67 píše:
ja nevim proc by nekdo natacel takovy veci jako fake. rozbijel si tim dum atd. tohle je podle me spis tvrda realita
A co rozbili? Prasátko?
barca.hrosik píše:beruska2× píše:jenze ty lidi jimkolikrat nahravaji a nechaji si ty veci ukrast viz vcera ve zpravach byl na videu batoh u ktereho nikdo nebyl
to nemusis chodit na yout. vcera davali na Prime reportaz jak zlodeji vykradaji stany v kempech - hlavne vodakum, normalne ziletkou nebo britvou rozriznou stan a vytahaji ti vsechno i kdyz tam spis![]()
Příspěvek upraven 13.07.11 v 12:09![]()
to jo, ale kdyz ti vykradou stan kdyz v nem zrovna spis
a jeste ti ho rozparou to uz je trochu dost ![]()
pikola píše:sari67 píše:A co rozbili? Prasátko?
ja nevim proc by nekdo natacel takovy veci jako fake. rozbijel si tim dum atd. tohle je podle me spis tvrda realita
tak to samozrejme to je drzost nehorazna ale jen jsem chtela rict ze nekdy jim ty lidi sami nahravaji viz kolikrat rikaji ze si mame hlidat v obchodu kabelky a pak jdes do obchodu a vidis jak na kosiku je kabelka u ktere nikdo neni a pak ty lidi hrozne breci
![]()
Ja uz se nedivim nicemu. Teta sedela v obyvaku u TV a za zady ji z kuchyne ukradli kabelku…A nam ten samy zlodej vlezl az do loznice, kde jsem s Mareckem spala.. ![]()
Že jsou zloději drzí jak vopice, to jo. ![]()
Ale tohle video mi přijde jako fake, taková srandička. Přesně ví, kam jít, kde co je, jak rozbijou to prasátko, se mi zdá, že z toho mají akorát prču, stejně jako když cokoliv kradou.
Navíc dělají docela kravál, ví, že tam nikdo nespí, já bych tomu nevěřila ani zanic. ![]()
U těch stanů mají třeba jistotu, že když by se majitel probudil, stačí zdrhnout, než se vyhrabe ze spacáku a stanu. Když by vykrádali dům, určitě by byli aspoň potichu. ![]()
Příspěvek upraven 13.07.11 v 12:28
Holky, já nevím, co se divíte. Krade se, vždycky se kradlo, jen občas najsou nějakou lepší fintu. ![]()
Já zas nevím, proč nováček zakládá zrovna takovouhle diskusi
a ještě trapně komentuje, že nejde o fake. Asi chceš ten svůj výtvor pěkně rozšířit mezi lidi, ale proč to děláš a co z toho máš
Njn, prázdniny, dětičky se nudí
![]()