Drzost zlodějů

3
13.7.11 11:50

Drzost zlodějů

Ahoj,dneska jsem videla na internetu tohle video a nestacim se divit. Vazne me zarazi hloupost tech lidi kteri nejenom ze vykradaji cizi domy,ale take se pri tom natoci. Proste me tohle fakt zarazi jak jsou lidi v tyhle dobe drzi a nemaji zadne hranice… Musela jsem to nekam napsat,je to fakt hrozny. Co myslite?

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
13.7.11 12:00
sari67 píše:
Co myslite?

Nic. Jsem cynik, tak řeknu akorát to, že se kradlo, krade a krást bude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
13.7.11 12:00

že je to fake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.7.11 12:06

to nemusis chodit na yout. vcera davali na Prime reportaz jak zlodeji vykradaji stany v kempech - hlavne vodakum, normalne ziletkou nebo britvou rozriznou stan a vytahaji ti vsechno i kdyz tam spis :roll:

kradou uplne vsechno od penez, mobilu po jidlo, obleceni, padla…

manza jede v sobotu na raft a malem ho trefilo, kdyz to videl :lol: :nevim: co nadelas… leda byt jak ostriz, mit doma zabezpeceni…

Příspěvek upraven 13.07.11 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
13.7.11 12:06

Koupil jsem si telefon v bazaru a našel v něm tohle video, jak dva týpci vykrádají někomu barák.

to je podla mna megakravina.........fejk jak vysity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.7.11 12:07

ja nevim proc by nekdo natacel takovy veci jako fake. rozbijel si tim dum atd. tohle je podle me spis tvrda realita :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
13.7.11 12:13
beruska2× píše:
to nemusis chodit na yout. vcera davali na Prime reportaz jak zlodeji vykradaji stany v kempech - hlavne vodakum, normalne ziletkou nebo britvou rozriznou stan a vytahaji ti vsechno i kdyz tam spis :roll:

manza jede v sobotu na raft a malem ho trefilo, kdyz to videl :lol: :nevim: co nadelas… leda byt jak ostriz, mit doma zabezpeceni…

jenze ty lidi jimkolikrat nahravaji a nechaji si ty veci ukrast viz vcera ve zpravach byl na videu batoh u ktereho nikdo nebyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
13.7.11 12:14
sari67 píše:
ja nevim proc by nekdo natacel takovy veci jako fake. rozbijel si tim dum atd. tohle je podle me spis tvrda realita :(

A co rozbili? Prasátko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.7.11 12:17
barca.hrosik píše:
beruska2× píše:

jenze ty lidi jimkolikrat nahravaji a nechaji si ty veci ukrast viz vcera ve zpravach byl na videu batoh u ktereho nikdo nebyl :roll:

to jo, ale kdyz ti vykradou stan kdyz v nem zrovna spis :nevim: a jeste ti ho rozparou to uz je trochu dost :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.7.11 12:18
pikola píše:
sari67 píše:
ja nevim proc by nekdo natacel takovy veci jako fake. rozbijel si tim dum atd. tohle je podle me spis tvrda realita :(
A co rozbili? Prasátko?
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
13.7.11 12:20

tak to samozrejme to je drzost nehorazna ale jen jsem chtela rict ze nekdy jim ty lidi sami nahravaji viz kolikrat rikaji ze si mame hlidat v obchodu kabelky a pak jdes do obchodu a vidis jak na kosiku je kabelka u ktere nikdo neni a pak ty lidi hrozne breci :roll: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
13.7.11 12:24

Ja uz se nedivim nicemu. Teta sedela v obyvaku u TV a za zady ji z kuchyne ukradli kabelku…A nam ten samy zlodej vlezl az do loznice, kde jsem s Mareckem spala.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.7.11 12:26

Že jsou zloději drzí jak vopice, to jo. :evil:
Ale tohle video mi přijde jako fake, taková srandička. Přesně ví, kam jít, kde co je, jak rozbijou to prasátko, se mi zdá, že z toho mají akorát prču, stejně jako když cokoliv kradou.
Navíc dělají docela kravál, ví, že tam nikdo nespí, já bych tomu nevěřila ani zanic. :-)
U těch stanů mají třeba jistotu, že když by se majitel probudil, stačí zdrhnout, než se vyhrabe ze spacáku a stanu. Když by vykrádali dům, určitě by byli aspoň potichu. :-)

Příspěvek upraven 13.07.11 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
13.7.11 12:27

Holky, já nevím, co se divíte. Krade se, vždycky se kradlo, jen občas najsou nějakou lepší fintu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.7.11 12:57

Já zas nevím, proč nováček zakládá zrovna takovouhle diskusi :roll: a ještě trapně komentuje, že nejde o fake. Asi chceš ten svůj výtvor pěkně rozšířit mezi lidi, ale proč to děláš a co z toho máš :nevim: Njn, prázdniny, dětičky se nudí :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová