Wifi USB

Jenka
12.7.11 10:33

Wifi USB

Ahoj,
chci si pořídit připojení na net do druhého pokoje přes Wifi USB,leč absolutně nevím co mám koupit,jestli stačí nějaké levné,nebo dražší,nebo co dobře funguje Vám,poradíte??
Děkuji,Jana.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101565
12.7.11 10:39

Nějak nechápu co potřebuješ - už máš doma wifi síť a jen potřebuješ připojit nějaký počítač, který wifinu nemá nebo potřebuješ i zdroj vysílání té wifi sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
12.7.11 10:41
j.a.n.i1 píše:
Nějak nechápu co potřebuješ - už máš doma wifi síť a jen potřebuješ připojit nějaký počítač, který wifinu nemá nebo potřebuješ i zdroj vysílání té wifi sítě.

Pardon,ano wifi síť mám doma a potřebuji k ní připojit další PC,ketré wifi nemá.Moc tomu nerozumím,takže se neumím pořádně vyjádřit.

• Citovat
  • Upravit
36544
12.7.11 10:51

síťový kabel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
12.7.11 11:02
Monny89 píše:
síťový kabel :mrgreen:

Ten já právě nechci z toho důvodu,že bychom museli vrtat přes strop do jiné místnosti a ještě pak do další,USB je nejjednodušší varianta,jen nevím jaké pořídit.

• Citovat
  • Upravit
101565
12.7.11 11:03

My měli nějakou relativně levnou od Asusu a fungovala (vlastně funguje) spolehlivě… ale je fakt, že pokud jde o velké PC a je to technicky alespoň trochu možné, tak drát je drát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.7.11 11:05

USB wifi stojí mezi 200-500.

Manžel to prodává :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
12.7.11 11:14

Bude to pro dceru do pokojíčku,tak to by myslím mělo stačit.Já vím že „drát je drát“,ale je to tu moc složité,tak proto uvažuju o jiné variantě.

• Citovat
  • Upravit
101565
12.7.11 11:16
Jenka píše:
Bude to pro dceru do pokojíčku,tak to by myslím mělo stačit.Já vím že „drát je drát“,ale je to tu moc složité,tak proto uvažuju o jiné variantě.

Jojo, stačí to :-) jen pokud má dcera pokojíček v patře, tak to nemá rádo stropy se železnou výztuží, fungují jako slušné odstínění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
12.7.11 11:25

No mám to právě odzkoušené,páč mám wifi na mobilu,signál tam je,i když slabší než dole u zdroje,ale jede.
A to právě přičítám tomu stropu s těma železnýma sítěma.
Asi to pořídím prozatím a pak to nějak provrtáme na kabel,ale přes léto na to nebude čas a dole se s dcerou pereme o PC :-D

• Citovat
  • Upravit
Marli
12.7.11 17:03

Já myslím, že se nemusíš bát žádného, koukni se třeba na alzu, heuréku… :-) značky jako teac, genius, tam neprohloupíš, kdyby něco, máš záruku :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová