Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak nechápu co potřebuješ - už máš doma wifi síť a jen potřebuješ připojit nějaký počítač, který wifinu nemá nebo potřebuješ i zdroj vysílání té wifi sítě.
j.a.n.i1 píše:
Nějak nechápu co potřebuješ - už máš doma wifi síť a jen potřebuješ připojit nějaký počítač, který wifinu nemá nebo potřebuješ i zdroj vysílání té wifi sítě.
Pardon,ano wifi síť mám doma a potřebuji k ní připojit další PC,ketré wifi nemá.Moc tomu nerozumím,takže se neumím pořádně vyjádřit.
Monny89 píše:
síťový kabel
Ten já právě nechci z toho důvodu,že bychom museli vrtat přes strop do jiné místnosti a ještě pak do další,USB je nejjednodušší varianta,jen nevím jaké pořídit.
My měli nějakou relativně levnou od Asusu a fungovala (vlastně funguje) spolehlivě… ale je fakt, že pokud jde o velké PC a je to technicky alespoň trochu možné, tak drát je drát.
Bude to pro dceru do pokojíčku,tak to by myslím mělo stačit.Já vím že „drát je drát“,ale je to tu moc složité,tak proto uvažuju o jiné variantě.
Jenka píše:
Bude to pro dceru do pokojíčku,tak to by myslím mělo stačit.Já vím že „drát je drát“,ale je to tu moc složité,tak proto uvažuju o jiné variantě.
Jojo, stačí to
jen pokud má dcera pokojíček v patře, tak to nemá rádo stropy se železnou výztuží, fungují jako slušné odstínění.
No mám to právě odzkoušené,páč mám wifi na mobilu,signál tam je,i když slabší než dole u zdroje,ale jede.
A to právě přičítám tomu stropu s těma železnýma sítěma.
Asi to pořídím prozatím a pak to nějak provrtáme na kabel,ale přes léto na to nebude čas a dole se s dcerou pereme o PC ![]()
Já myslím, že se nemusíš bát žádného, koukni se třeba na alzu, heuréku…
značky jako teac, genius, tam neprohloupíš, kdyby něco, máš záruku ![]()
Ahoj,
chci si pořídit připojení na net do druhého pokoje přes Wifi USB,leč absolutně nevím co mám koupit,jestli stačí nějaké levné,nebo dražší,nebo co dobře funguje Vám,poradíte??
Děkuji,Jana.