Dodatek k nájemní smlouvě

263
12.7.11 09:48

dodatek ke smlouvě

Zdravim vás, vim že to sem asi nepatří ale nevim kam to zařadit. chci se zeptat když je připsán dodatek k nájemní slouvě kvůli zvýšení nájmu zda se tím dodatkem automaticky prodlužuje nájemní smlouva o rok. děkuji ta dopověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
12.7.11 10:02

Pokud to tam není psáno nebo zmíněno tak si to nemyslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.7.11 10:12

no já si taky myslím že když to tam není uvedeno tak že ne. ale pronajímatel mi tvrdí něco jiného ale mě se to nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.7.11 10:25

automaticky určitě ne. Smlouva je ve znění dodatku, tzn že je změněno jen to, co je v tom dodatku uvedené.

• Citovat
  • Upravit
263
12.7.11 10:44

takže když mám v nájemní smlouvě napsáno že nájemní smlova se sjednává na dobu určitou do 31.7.2011 s 3 měsíční výpovědní lhůtou. tak se musím vystěhovat k 1.8. je to tak? ty 3 měsíce jsou vypovědní lhůta kdyz bych se chtěla vystehovat behem toho roru co byla nájemní smlouva sjednaná. je to tak nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.7.11 11:16

no, jestli to máš takhle přesně, tak je to blbost. U doby určité nemůže být výpovědní lhůta, protože nájem prostě k tomu 31.7. a 1.8. už musíš být pryč.

Jestli to máš jako 2 samostatné věty nejlépe oddělené odstatvcem, tak je to jak píšeš. Výpovědní lhůta pro případ, že chceš skončit nájem před tím 31.7.

• Citovat
  • Upravit
263
12.7.11 11:18

tak tomu rozumím dobře. a tak i tak k 1.8 musím být pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.7.11 11:20

jo.

Jen, kdyby v tom dodatku bylo, že nájem se prodlužuje do … nebo nájem se sjednává na další kalendářní rok, nebo něco takového.

• Citovat
  • Upravit
263
12.7.11 11:26

to tam nemám ten dodatek je jen že se zvedl nájem protože byl vysoky nedoplatek na službách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.7.11 11:30

tak se s ním zkus domluvit na dodatku č. 2, tedy jestli o to stojíš, protože takhle jsi brzy bez bydlení.

• Citovat
  • Upravit
263
12.7.11 11:34

no my právě chceme odstěhovat a on ten byt prodat ale chce at tu jsme než si někoho sežene a nechce nas pustit tak my navykládal blbosti. tak jsem chtěla vědět zda tomu ja rozum kdyz se s nim budu dohadovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.7.11 11:36

aha, tak to není, co řešit. Smlouva končí 31.7. V dodatku nic sjednaného není, takže má smůlu.

• Citovat
  • Upravit
263
12.7.11 11:39

já to jen chtěla vědě+t na sto pro. tak děkuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat