Dtest pračky nové
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dtest pračky nové
Moc prosím máte někdo výsledky te´d z dtestu na pračky?,Bohužel nám odešla a když si teď zaplatím formou inkasa prý bude ktivní až za týden…Zajímají mě ty na prvních příčkách názvy…už do toho od včera koukám a je nabídka obrovská myslím že výsledky z dtestu by hodně pomohly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No představuji si minimálně na 7kg prádla a alespoň 1200 otáček. jinak cena tak do 12 000 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samsung WF70F5E0N2W 62%
LG F82A8TD 69%
Tohle jsou 2 nejlepší z nejnovějšího testu
Jinak z loňského srpna jich je víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je fakt dobré ráno jsme si s manželem říkali buď samsung nebo LG
a já argumentuju pro samsung a on pro LG ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mystaro
Ja mam AEG Lavamat - ta dopadla velmi dobre v minulych D-testech a je fakt super.
Dam vyprat i periny, polstare… vsechno. Zdima super, pere bezvadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali pračku podle stejných kritérií nedávno a nakonec po všech hodnoceních a porovnáváních máme Electrolux 1200RPM (vlastně to je Aeg-electrolux, už je to jedna firma). V akci stála 8 tisíc. Pere dobře a odstředění taky super. I LG se mi líbily ale ty zas nedoporučil známý opravář. Přeju šťastný výběr, to porovnávání je fakt šílené
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No samsung jsem viděla v reálu AEG tajky a dnes se ještě vydám do většího abych vidělai LG zdejší prodejce řekl že je nebere neboť je problém se servisem už i to mě malinko odrazuje
Dnes večer už bude jasné jakou si vyberu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mystaro tak AEG patří taky k těm hodně dobrým. V těch loňských testech byli na předních místech. Přeju dobrý výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi by mi spíš pomohlo kdyby jedna z nich byla propadák
takhle jsem pořád na tom skoro stejně Samsung, AEG nebo LG ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mystaro ono nejde jenom o značku, ale přímo i o typ dané pračky, ale většinou u těchto praček člověk neudělá žádnou chybu ![]()
Já sama mám AEG a jsem moc spokojená a další bude nejspíš od stejné značky. Mamka má LG a nemůže si ji vynachválit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemeli byste prosim nekdo nejake aktualnejsi vysledky d Testu? Pracka odesla do vecnych lovist a ten vyber je fakt preveliky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LG ve vyberu sice mam ale jen proto ze to je jedina uzka pracka se susickou na trhu (nepocitam-li candy). Jenze ma dvojnasobnou spotrebu i vody i energie nez treba bosh samsung aeg… a skutecne koukam jen na prani bez suseni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit