DÚ 4. třída

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
18.9.18 17:44

Určitě dám. Sama jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.9.18 17:47

už jsem napjatá jak kšandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
18.9.18 19:27

Já mám kluka ve 4 třídě a doufám, že takovou číčovinu nedonese :mrgreen: Mně dalo dneska zabrat souhlasáky samohlásky, a různě znějící a vymýšlet u otho věty a rozebírat je atd.. :mrgreen: ne ještě takové nějaké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.9.18 07:45

Tak úkol jsme měli dobře 8o Karle a chlap jsou hanlivé výrazy 8o

No, překvapilo mě to. A už se děsím co donese dalšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45693
20.9.18 07:56

Aha. Takže když na Karla zavolám Karle tak ho tím pohaním. Chytrá učitelka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.9.18 08:27
@veria píše:
Aha. Takže když na Karla zavolám Karle tak ho tím pohaním. Chytrá učitelka. :roll:

Jak asi paní učitelka vyvolává své žáčky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
20.9.18 08:40
@Netopirek píše:
Tak úkol jsme měli dobře 8o Karle a chlap jsou hanlivé výrazy 8oNo, překvapilo mě to. A už se děsím co donese dalšího

Ať žije současné moderní školství, fakt úroveň :roll: . Takže věta „je to slušnej chlap“ je tedy urážka? :D

Tak určitě sem dej i další zadání, jsem zvědav! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
20.9.18 08:44

@Netopirek Takže pokaždé, když zavoláš na Karla, tak ho tím haníš? :lol: A toto se děje u všech jmen v 5. pádě a nebo se to týká jen Karla? :mrgreen: No to by mě fakt zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
20.9.18 08:56
@Netopirek píše:
Tak úkol jsme měli dobře 8o Karle a chlap jsou hanlivé výrazy 8oNo, překvapilo mě to. A už se děsím co donese dalšího

To by mi vadilo, že paní učitelka dětem říká něco, co evidentně není pravda. Karel je slovo bez citového zabarvení, tedy není hanlivé. A je jedno, jestli ho budu skloňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.9.18 17:57

Jo lidi, taky jsem si nebyla jistá jestli se smát a nebo řvát. Dceři jsem vysvětlila po svém jak to je. A že víc slov co tam je psaných jako hanlivých. Hanlivá nejsou. Jestli to vstřebala se uvidí.
Je to první dle mě deb.lní úkol od téhle učitelky. Ale bohužel ne první co jsme od první třídy dělali. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
20.9.18 18:05

@Netopirek Asi bych jí napsala do notýsku nebo někam, ať mi to vysvětlí nebo jestli nebudete mít v nejbližší době rodičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
20.9.18 21:24

@Monchichik dobrý nápad. Snad nezapomenu. Většinu času se řeší či dcera je/dělá a co s ní budeme dělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí