Poradna duly
Jana Čurdová
Mirio,já jsem teda s přítelem,co má 2 holčičky a ty zase naopak.Nejraději by byly tady a k mamince ne ne.
No je to těžký vid.............a když ty za to nemůžeš.A bud ráda,že chce být s tebou ![]()
Peti já jsem šťastná že chce být doma, ale nechci aby ztratil uplně kontakt s tátou, protože já svýho tátu nemám ráda protože utekl k jiný ženský a to samý udělal Matesův táta, nevim co mám dělat, nutit ho nechci, ale zase chci aby k němu jezdil.
Asi to nechám na Matýskovi a jeho tátovi ať si to vyřídí spolu, co??? ![]()
Mirio,tak tak,at si to vyříděj chlapi
![]()
tak dnes už nebudu,tak pááááá všem a hezký večer ![]()
kuk! tak jsem dobehla dom.. snazila jsem se dat do galerie fotecku, ja jsem teda nemehlo, se tu v tom jeste moc nevyznam.. no zapomnela jsem k tomu napsat moje jmeno a ted nemuzu najit, jak to zmenit. poradi nekdo? predem dekuji!!
a teda ten metrik se mi taky nejak nedari..
ulozila jsem ho do podpisu, ale nejak se mi tu nic neukazuje. chjoo, jsem pro zivot nepouzitelna.. ![]()
fram já ti moc neporadím protože jsem počítačový analfabet, ale jestli máš v pospisu metřík musíš zaškrtnout pokaždé zobrazit podpis, je to v tom nastavení.
Jdu mrknout na to tvoje mrně ![]()
fram to je zázrak viď??? To je neskutečný že za pár měsíců z toho nic bude uřvanec co tě nenechá vyspat ![]()
S tím metříkem ti fakt neporadím já jsem na to tupec. ![]()
hihi, ale podarilo se ti to! ted mi to tam pise jen ten text.. ![]()
ja to vzdavam.. ale jen pro dnesek.
preju vam krasny vecer a nadherny prosluneny vikend!!
Ahoj všem dubňátkám,
byli jsme s rodinkou na horách a teď nestíhám pročíst všechny zprávičky
A to zítra jedeme opět na pár dní „mimo web“ ![]()
Tak alespoň info, co dlužím:
Tutu, 34 let, 2 synové (1,5 a 3,5 roku), termín dalšího porodu posunutý od MUDr. na 25. 4. 2009.
Vypadá to, že za pár dní už nám prázdniny definitivně skončí, pak budu na příjmu pravidelněji a budu sledovat dění!!
Dobrou a klidnou noc
Tutu
Frááám…gratuluju k srdíčku…tak už nám to kmitá
mě to na té koze uplně rozněžnilo,jak jsem ho viděla..jo a nevolnosti dojdu..neboj..minulý týden mi v pondělí nic nebylo..a ve středu to začalo a od té doby mám žaludek jak na vodě…zatím jsem blila jen jednou,ale přijde mi, že když se najim,je mi fajn a za půl hodiny trochu hlad a za hodinu už je mi špatně..tak se zase najim a zase je to lepší…s takovou budu mít +30 kg!!
No a prsa…z původních B-C jsem teď tak na C+…a to mám pocit, že ještě zdaleka není konečná fáze…budu ted jak Dolly!!!!
![]()