Poradna duly
Jana Čurdová
beru zpět s metříkem,to bych byla jediná a byl by o to delší… ![]()
Markýsku,jávím,že někdo to nemá,ale když jsme tak dlouho čekali,máme „zkumavkový miminko“tak mám strach trošku,aby bylo vše jak má.............No už aby byla KO ![]()
Kačko,nezlob se,že se zeptám,ale máte pro malýho neobvyklé jméno,kdo na to přišel?Já jen že jsem dlouho dělala ve školství a za celou dobu jsem se s Artuškem nesetkala.A je roztomilé ![]()
peti nazdar!!!jak pokračuje balení a chystání na stěhování
![]()
no my máme oba příjmení Kočka,takže jsme chtěli aby mu děti neříkali jenom příjmením - to se stává často u Ondry…a byl to jeden z kompromisů - ještě se nám líbil bivoj a dionýsos - ale to jsou už fakt divoky jména..
Artuše jsem vybrala já a bylo to jméno při kterým se malý chvíli nevrtěl a pak mě tak silně čutnul že to byl asi souhlas
a když se narodil tak měl krásný dlouhý černý vlásky a prostě vypadal jak artuš ![]()
rodiče nám jméno vymlouvali ale teď se jim líbí…
pro holčičku máme vybranou julianku a kdyby to byl chlapeček ta to bude asi andreas,ale to uvidíme…taky jsme si říkali že merlin je hezký jméno,ať to mají pospolu,ale záleží na miminku co si vybere…
a ty máš vybraný nějaký jména?
Kati to jsou doopravdy hodně hodně neovyklý jména.A hlavně je super že nekrvácíš.
Holky zase mě začíná být pěkně blbě, ach jo ono to snad nikdy neskončí!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
miriiam - já už nevím co mám dělat..když se najím je mi blbě,když se nenajím taky…včera než jsem jela po práci za mamčou a artuškem jsem zajela k ondrovi do práce a najednou ho začlao bolet břicho,pak šel zvracet..divil se co jsem mu to přinesla
tak aspoň že ví jak trpím…už se nemůžu dočkat úterka abych viděla bušící srdíčko a řekla si že to za to stojí!!!!
miri a jaký se líbí jména tobě?
Kači to víš že jo, všechno tohle stojí za to, já to mám jako ty najím nenajím, je to jedno, zle mi je pořád…
Mě se líbí česká klasika, mám Matěje, když teď bude kluk, tak to bude Jakub, no a když to bude holčička tak nevim, líbí se mi Anička, Maruška a tak.
kubíček,anička i maruška jsou krásný!!!mě se ještě líbí berenika,johana,tadeáš,matyáš - ale ty mi neproěšli u minulýho těhu tak teď asi taky ne..i když kdyby to byla holčička tak julianu máme vybranou snad od počátku našeho prvního rozhovoru na téma děti ![]()
Já o holce moc nepřemýšlím, protože tak nějak cítím že to bude zase kluk, ale byla bych velice mile překvapená kdyby to byla holčička… ![]()
Tak jsem zase na chvíli vytuhla..to je hrozný ta unava
..
Kačko-tak super,že už nekrvácíš ani nešpiníš..jen tak dál..Mě se špinení stále drží
..Včera to bylo fajn,ale dnes se to zase spustilo…
ad metříky-klidně tam dám i starší dětičky jen jsem myslela,že by tam toho bylo hodně..ale jak chcete
…
Péťo-já tomu rozumím,zase je to známka toho,že se něco děje
..Ale určitě to bude vše OK
.
ad jména-koukám,že se tu vedou i netypická jména,jste mi udělali rädost..Já jsem na ně taky trochu ujetá,ale můj manžel to nějak nemůže rozdejchat tak mě celkem krotí
..
Včera jsme si udělali takovy seznam na A4..tak budeme vybírat a postupně vyškrtávat
.
markýsku - on by ten seznámek s dětma byl dlouhý a možná že by jsme se v tom ztráceli,kvůli mě to prosím nedělej…
a kolik utrošů bereš?
pochlub se taky se jménama,bude dobrá inspiračka
máme taky kamarádku a ta má holčičku agláju..ze začátku se mi to jméno moc nelíbilo,ale když jsem si ji spojila s holčičkou tak hezký!!!!
a už přemýšlíte nad kočárkem?vím trochu hodně brzy,ale já vybírala předem takže mám vybráno
bude to z druhé ruky inglesina vittoria
pro holčičku růžovou - ale to ondra nemůže vydejchat že bysme měli růžovej kočárek a pro chlapečka bleděmodrý
Utrošů beru jen dva..Ale úplně to stačí
..
ad jména-moji favorité
..
Annabella,Elly,Madeleine,Sofie,Isabella,Emma
Nikola,Erik,André,Kristián,Eliáš
Ale můj manžel je spíš na typický-Anička,Františka,Jakub,Matěj..
Teda Aglája..nejdřív jsem si řekla panebože..Ale ted si to furt přemílám v hlavě a dobrý
..
ad kočárek-já byla maximálně spokojená s Jané 08..měli jsme ho na Vanessu…
Moc se mi líbí,ale nevím jestli bych ho mohla mít..
..
Jako další se mi líbí casualplay,quinny,mutsy nebo ABC desing
Tak to já už mám taky vybráno co se týče kočárků, bude to X-LANDER určitě zelený, jak pro kluka tak pro holčičku, koupíme jak korbičku, autosedačku tak i sporťák, to vše výjde na docela slušný penízea je hezký.
Kdy budete kupovat kočárek???
Miriam-já osobně až těsně před porodem…Uvidím jak to bude fungovat tady,že bysme si ho zamluvili možná ten měsíc před..Ale doma ho měli až bude miminko…
markýsku - tak holčičí jména josu super!!!!taky mě ještě napalda Magdalena,adelaida
s janéčkem - holka to je těžký,za svou osobu ti můžu říct že já bych ho mít nemohla
teď nevím jestli jsi třeba nakloněna nějakým východním náboženstvím nebo směrama - oni hodně věří na reinkarnaci,tak se ti třeba vanesska takhle vrátí…
ostatní kočárky jsou fajn,casulplay má sestřenka,ale přijde mi že ty kombinace nejsou moch houpavý,nevím,v ruce jsem je neměla…
holky jestli budu mít dalšího klučíka a bude ještě větší éro než artík,tak mě asi klepne… ![]()
malej nemá rád dětský zpívanky,miluje kabáty - byl i na fesťáku a tam trsal,tak mi předevčírem večer povídal - maminko zpívej,tak jsem zkusila ukolébavku a on nee kabáty,maminko!!!
![]()
miriam - x lander je pěknej,má ho kamarádka ![]()
a kočárek - nevím…určitě po 7. měsíci…ale budu brozdat po netu dřív a když najdu dobrou cenu tak jdu asi do něj a někde ho schovám