duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
8.9.08 11:48

ja si na ne teda stezovat nemuzu.. je tam par doktoru, kteri jsou takovi svi, ale ja mela fakt stesti na super doktorku.. jenze tam bohuzel nejde zustat cele tehu, takze me poslali zpatky. jinak je to tam fakt fajn, to prostredi je dost dobry. a ani tam nemas pomalu dojem, ze jsi u doktora.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.9.08 12:51

Titty : já bych teď taky spala víc než Lucinka. Naštěstí u mě nejsou nevolnosti spojené se spánkem.

Markýsku : dvě jména - určitě v dokladech bude muset mít obě. Ale říkat si bude moct jedním :wink:

Já už se tak hrozně těším na další kontrolu. Bude první genetický ultrazvuk, takže se na drobečka pořádně vynadívám. A zaplatím si příplatek a dostaneme 3D UZ natočený na CD :D .

Jinak ten kočárek taky doporočuju shlédnout naživo. Já takhle chtěla Mikado oxford, ale když jsem ho viděla ve skutečnosti, už se mi tolik nelíbil. Byl moc široký, přitom ne moc stabilní a ty plasty takové nepříjemné :?
Ale kupovat budeme až po 20. týdnu. Minule jsem to ani dřív neřešila, teď už bych ho chtěla mít a nemůžu se dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
8.9.08 13:07

Kočárek - na to se moc těším… Mám v plánu si hezky vysondovat tak v listopadu jestli jsou už nové kolekce a omrknout je. Abych měla hezky větší výběr :oops: :lol: Přeci jen, v prosinci určitě ještě seženu kolekci 08 kdyby se mi 09 nelíbila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.9.08 13:16

aleesho- to jdeš na ten UZ ve 12tt, na ten se taky moc těším, kdy jdeš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.9.08 13:26

MiriaM: jdu 22.9. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
8.9.08 13:37

MiriaM , půjdu k Apolináři, chci tam zajet příští týden. Mám kousek odtamtud zubaře, tak to zkusím spojit s preventivní prohlídkou. :)

Dneska jsem málem znovu viděla svůj oběd. :roll: Zašli jsme do hospody na zahrádku, abych nemusela vařit. Jídlo bylo moc dobré, ale snědla jsem toho moc najednou, doma si dávám svoji obvyklou porci tak na třikrát.
Už se těším, až zase zalehnu, ale Martínek na spaní nějak nevypadá, tak jestli usnu dřív než on? Jenže on začne za chvíli vřískat, že se nudí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
8.9.08 13:38

Ty jo tak to je bomba, jsi zvědavá, viď???
Kdy tak řeknou pohlaví???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65278
8.9.08 13:44

Aleesho,tak mikádo oxford se ted tady u nás docela rozmohl,ale musím říct,že mi přijde jako zvětšenina kočárku na panenky.Vzhledově je hezký,ale moc bych mu nevěřila.
Jinak já počkám,jestli bolder taky po novém roce nevyjede s novou kolekcí.Loni jich tolik jako letos nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
8.9.08 13:44

No minule jsem se pohlaví dozvěděla až v pátém měsíci, asi je to vidět i trochu dřív, ale to jsem zase nebyla na UTZ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.9.08 13:59

To se dělá už 3D ultrazuk i takhle brzo? To bych taky chtěla, ale u nás to asi nehrozí :?

Co se týče břich, tak my už každý týden fotíme, břicho už i nějaké mám, ale jestli je těhotenské, to opravdu nevím nevím :lol:

Jména zatím řešíme lehce, holku máme jasnou, to bychom mohli mít i tři najednou - Barbora, Karolína, Kateřina (přibližně v tomto pořadí), ale ten kluk - mám pocit, že snad ani žádné hezké jména nejsou :D Momentálně se snažím protlačit Erika, ale asi mi to neprojde. Včera jsem dokonce použila lest - při reklamě „honili jsme se kolem klavíru a Ludvík upadl a rozbil si hlavu“ jsem prohlásila - „A co třeba Ludvík?“ (rozpačitá pauza) „Vidíš, teď ti Erik oproti Ludvíkovi připadá jako hezké jméno, že?“ No, a prý ne, prý je to tak na stejné úrovni 8O (teda omlouvám se všem Ludvíkům) Takže u nás to bude ještě zajímavé.

Kočárek máme už vybraný asi rok :D , je to Patron Apollon Alux, zatím se nám teda líbil nejvíc, mají ho i známí, takže jsme s ním oba jeli a bez problémů. Oni si teda taky na nic nestěžují. http://www.baby.patron.eu/…-k1426y29y08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.9.08 14:08

Říká se, že pohlaví je vidět na UZ po 15. týdnu. Minule jsem to myslím věděla okolo 20.

3D UZ jde od začátku, dokonce je to zkraje i hezčí, protože se tam mimi vejde celé. Já ho měla protekčně v práci a v tom 30. týdnu, kdy se komerčně dělá, už to nebylo nic moc - Lucinka měla obličej nalepený v placentě nebo si ho schovávala rukou. A moje nová dr. ho taky dělá průběžně :)

Mně by se Erik taky líbil, ale máme příjmení začínající a končící na K, tak se to k tomu nehodí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
8.9.08 14:20

Angua , koukám, že se ti líbí Patron :wink: Mně docela vyhovoval, jediný, a pro mě hooodně podstatný nedostatek, byl, že nemá otočná kolečka. Zatočit, když v něm bylo 12 kg dítě a maxi nákup, to byl docela záhul …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.9.08 15:29

aleesha Tak to se na to musím zítra u dr. přeptat. Právě jsem všude viděla, že to dělají až někdy od 21tt (+-), tak jsem myslela, že je to právě proto, že to miminko je už takové „lidštější“ - to, co máme v břichách jsou zatím jenom takoví zakrslí dinosauři :lol: (snad se teda nikdo neurazí… :wink: ) Jé, ale teď se dívám na metřík a mám tam už nový „typ“ - tak jo, dinosaury beru zpět…

escargot Líbí, hned jsem zbystřila, že ho máš, i když jiný typ… Otočná kolečka jsou pro mě novinka, zatím to žádný kočár, se kterým jsem jela neměl (pravda, nebylo jich moc :)) Není pak ale zase těžší držet rovnou stopu, když je kopec jakoby „dvěma směry“? Vím, jak někdy zápasím s vozíkem před Hypernovou, kde je právě takto dvojitě šikmé parkoviště. Jsme kopcovitý kraj, takže s tímhle bych se asi setkávala dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.9.08 16:36

Ahoj,tak dnes v práci bylo fajn moc se mi tam líbí a i mrnousek byl hodný ani mi nebylo moc špatně :D …

Leni super seznam děkuju :wink: .
Snad se Eliáškovi bude už zítra líbit..Já si myslím,že každy to vždycky obreci :wink: .

Titty gratuluju k prukazce :wink: .

Aleesho díky za vysvětlení :wink: .

Anguo pěkný kočárek :wink: .
A Erik je super,taky by se mi líbil..ale manželovi ne :roll: …

Jinak já se ve středu chystám do ČR těším se jak malá :) ..Dostala jsem pozvánku na sraz ZŠ..tak se moc těším a taky uvidim rodiče a všechny doma :D ..
Tak snad vše zvládneme :wink: .

Hezký zbytek dne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.9.08 16:37

Jo ještě k seznámku..jestli jste nespokojeny a chcete verzi bud s metrikama nebo bez..mě je to jedno… :wink: ..Tak se dohodněte :D :D :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí