duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
9.9.08 11:09

fram, tak to jsem ráda :wink:

ahoj buresinko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
9.9.08 11:19

tak ta prukajda je fakt hezka! kamaradka, co dostala ten balicek pred dvouma mesicema, tak tam mela casopisy a veci z roku 2006.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 12:10

Aha… no ale co, lepší než drátem do oka… nebo než nic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.9.08 12:18

Buresinko vítej!

Escargot : to Lucka je naštěstí společenská, spíš ta, co ostatním věci bere :oops: Sama se nedá :) Ale děti miluje. Taky doufám, že jí do školky nějak propašuju :wink:
A Eliáš je moc hezké jméno :)

Já minule k průkazce nic nedostala, ani pak v porodnici ty vzorky zdarma, nějak na mě zapomněli :( Taky mám tyhle blbůstky hrozně ráda.

Manžel na UZ minule chodil pokaždé se mnou (dokonce za to dostal od dr. diplom :D ), teď by taky rád, ale musímemi s Luckou, tak uvidíme, jak to bude zvládat. Ale doporučuju - už od toho 12. týdne je to moc pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.9.08 12:24

Já jsem před dvěma lety na Bulovce dostala kufřík s věcičkami pro mimi a myslím, že ještě nějakou igelitku taky s miminčími věcmi od jiné firmy (už je dost dlouho, tak si to přesně nepamatuju). Měla jsem jim za to podepsat, že souhlasím se zasíláním reklamních věcí od těchto firem. Povinné to nebylo, ale podepsala jsem to, a pak mi občas chodily vzorky příkrmů, mléka, plínek a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 12:25

No, já bych ho chtěla přesvědčit, ale když on je takový ten typ, co věci řeší, až přijdou - takže i to jméno by asi nejradši vymyslel až ve chvíli, kdy bude muset dítě poprvé oslovit :lol: Třeba ho přesvědčí, až uvidí dneska tu první fotku, a půjde příště (jestli mi ji teda dají :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 12:26

Tak to já bych podepsala moc ráda, miluju poštu, ale nic mi nechodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.9.08 12:27

Anguo : o fotku si určitě řekni! Akorát za ní možná budou chtít zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
9.9.08 12:32

Anguo ten kufřík jsem dostala k průkazce, je tam mami drink, dudlík, plenka, vlhčené ubrousky, vzorek olejíčku na břicho a ještě nějaké vzorečky, potom časopisy a letáčky, je to bomba mám z toho strašnou radost.

Přítel i s malym semnou půjdou na UTZ teď v tom 12tt

Buresinko vítej mezi náma… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 12:49

MiriaM, tož to ti přeju, já bych se zblánila radostí :pankac: Ještě 10 minut než vyrazím na KO… Asi to nepřežiju, možná i lehce poběžím :lol: :lol: :lol: Nejsem tak trošičku blázen? :oops:

Příště jdu určitě ráno, toto nemám snad ani zapotřebí… V práci stejně nic udělané a já nervózní jak pes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 12:54

Aleesho : To já si určitě řeknu a zaplatím ráda, už jsem se jí dožadovala minule, ale nechtěl mi ji dát, že tam není nic vidět. No jo, chlap, on to vidí každou chvíli, ale co my, šílené prvotěhule, že jo… Ale slíbil ji na dnešek, takže za ni budu bojovat :twisted:

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.9.08 12:54

Ahoj holky,držím palce na kontrolách. Už vám dělali nějaké testy? Mě vůbec nic, jen ultrazvuk… mám to všechno čekat až toho 1. října. To je ale doba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.9.08 12:57

buresinko , mně nedělali kromě vnitřního ultrazvuku ještě taky nic, tak uvidím, co bude dneska, po kontrole určitě napíšu…

Ale vleče se to, že? Já jsem taky myslela, že se toho dneška snad ani nedožiju… Jejda a 1. října, to je ještě doba… Ale ono to nějak uteče, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
9.9.08 13:03

anguo, tak uz se tesim na novou fotecku! :wink: to mne ji dr. sama nabidla a jeste zadara.. ja tam byla tak mimo, ze bych si o ni ani sama nedokazala rict.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.9.08 13:11

Anguo : tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie