duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
10.9.08 14:38

ellen - tak to se po finanční stránce máte dobře :wink: a uvidíš s tou pěčí,třeba tě mile překvapí :wink:
holky no tak já vám teda budu na férovku ko závidět :wink: ale moc vám přeju že to máte za pár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 14:45

kackakocka Za pár???? :-D :-D No, kéž by, ještě nás toho čeká hodně a hodně… Upřímě se docela děsím zrovna období vánoc atp. - úklid, vaření, pečení… A přítel zrovna patří k těm „nejbordelářovějším“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
10.9.08 14:51

ellenno, tak si to tuhle zimu uklidi sam.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 14:58

fram Ten můj a uklidit sám??? :D :D :D Když jsem sem za ním přiletěla na stálo a on šel do práce, říkala jsem si, co s časem. (Já ještě práci neměla). Tak tedy že mu trochu uklidím v pokoji (resp. už v naší ložnici). Otevřela jsem skříň, kde obvykle visívává oblečení na ramínkách… Taková ta velká, dvoukřídlá… Otevřu to a naskytl se mi pohled jak do Pandořiny skříňky… Viselo tam pět ramínek, na jedné z nich oblek, na druhém zmuchlaná košile a uprostřed, dole, obrovská hromada prádla, z níž šel identifikovat rukáv od svetru, kus trenýrek, tu a tam koukala nějaká ponožka… Jak on říká: „Tož nemám problém, co potřebuju najdu, bo nejsu žádny blbec, kurňa“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
10.9.08 15:00

heh, tak to mate doma veselo.. :lol: :lol: tak pak uz jenom radim odjet na vanoce do cech a na vanocni uklid se vyprdnout.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 15:04

FRAM Taky řešení :D :D Ale ještě mě napadla varianta pořídit si bič a pytel kostkovýho cukru… Třeba to taky zabere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 15:30

ellen - já myslela že kontroly jsou za pár…
vánoce?no to bude taky něco,raděj nemyslet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 15:36

kackakocka Jo tak, to jo :-)
Vánoce - fakt raději nemyslet. Když si vzpomenu, jaké je kolem vánoc šílenství třeba v Praze, tak jsem ráda, že jsem od něj daleko. Tady žiju de facto na vesnici a nijak přehnaně tu lidi nešílí (kromě výzdoby… Co jsou někteří schopni si dát na dům a před dům, z toho až přechází zrak…) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
10.9.08 16:32

Tak už jsem zase tady :lol:
Jo tak ten můj,když má náladu,tak uklidí a vyžehlí a uvaří...........no že ta nálada není tak často,to je velká škoda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 16:42

peti - a kdepak jsi byla?
no ondra dlouho nic neudělal…ba ne,vlastně vařil,ale já to stejně nejedla…
jsem nějaká přejetá…¨
peti,nevíš nějaký vtip?jsem taková nabručená,už jsem se stačilo po jednom telefonu rafnout s ondrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
10.9.08 16:44

Byla jsem s našima u babičky,má narozeniny i svátek,tak popřát a s dárečkama :lol: :lol:

A baví se dva kamarádi.Co jsi dal letos manželce ka narozeninám??,Já??No podnos.
No vidíš,dobrý nápad,taky bych jí nejraději rozbil hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 16:44

kackakocka Tak jeden pro lepší náladu:
Na medicine vede profesor prednasku o sexualnich anomaliich u muzu. Na konci chce zjistit, do jake miry studenti prednasenou latku zvladli. Pta se tedy: -„Jak rikame muzi, ktery chce, ale nemuze?“ -„Impotent,“ odpovidaji vsichni sborem. -„A jak rikame muzi, ktery muze, ale nechce?“ Rozhosti se hrobove ticho. Najednou vzadu vyskoci jedna studentka a zacne kricet: „Hajzl je to! Hnusnej hajzl!“

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 16:54

holky díky moc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
10.9.08 16:57

pomohlo to aspoň trošku??
Jo a budete se dnes večer dívat na ty soukromé pasti na Nově?já se na to docela těším,tak jsem zvědavá.
Ellennko,ty asi ne vid :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 17:13

Petra Z No, já se dívat určitě nebudu :-D Bohužel tu nemáme čr tv, ale už jsem hučela do přítele, že bych si moc přála český satelit, takže se teď orientuje na trhu a bude shánět. Doufám, že to nebude trvat dlouho a i já se „pokochám“ českými programy :-) Teď tu máme jen polský satelit (žijeme ve 4 lidech, já a můj snoubenecl, jeho kamarád ze stejné vesnice na Moravě, a jeden polák). Jenže polský satelit je mi docela naprd. Sice jsem se tu hodně polštinu naučila (u nás v městečku jich žije několik tisíc), ale není to zrovna „můj šálek“. Zlatá čeština :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí