duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
11.9.08 13:03

mishutko vitej a gratuluju!

peto, do kdy je mas vubec brat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.9.08 13:03

mishutko vítej!!!gratuluju k srdíčku!!!
peti - a kolik jich bereš?
fram -vyvěšený tel. - to je dobrý :lol:
no s tou zkumavkou na moč mě taky napadlo jestli jim nemám zavolat a zeptat se jestli jí na ko nepotřebují..jak tam byl se mnuo artík,tak byl docela hukot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.9.08 13:04

fram - tak si můžeme založit dodavatelsko firmu na utroše :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
11.9.08 13:08

holky,mám z CARU psáno,žeutroš asi tak do 12.tt.No a beru 6 za den,takže docela síla :?
no a já jsem si na ty zkumavky vzpoměla,protože jsem dostala papír,co na které KO,kdy se dělají jaké odběry a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.9.08 13:11

peti, tak hlavne ze vselek pomaha! ale teda ta davka je fakt konska.. to nemas tu krabku ani na tyden..

hihi kacko, tak jo :lol: mne ho dal muj dr. taky pozehnane, dalsi jsem dostala v caru, takze jsem taky zasobena. jen uz ale nevim, kde vsude jsem ty krabicky v byte schovala.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.9.08 13:25

Děkuju moc za gratulace!! :)

Já utroš taky nafasovala, zavádím ho a mám to vypsáno na jednu ráno a jednu večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.9.08 13:29

no se schovkou mi to povídej - mám v kabelce jedno platíčko,ve skříni u oblečení jednu krabičku a zbytek bych snad měla mít v lékárničce,ale jestli tam jsou to fakt netuším..no když zjistím že nejsou,dostanu recept..
no teď jsem si vzpomněla že mě pěkně nakrkli v lékárně že se musí platit!!!přitom to jsou důležité léky!!!!! :twisted:
mishutko - tak vítej v klubu :wink:
peti 6 no to by mě zabilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
11.9.08 13:44

no možná že po IVF jsou raději dávky větší..........
tak já jdu ted povozit kamarádce kočárek :lol: ona jde k holiči na zkoušku svatebního účesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.9.08 14:12

peti - hezké projetí a brzy se vrať :-)

holky,teď jsem tu měla bandu cikošů a protože už jsem viděla že by byli neplatiči,tak jsem je přesvědčila že nemá cenu žádat…tak se na mě slovně vrhli jak banda supů a výsledek je že jsem prokletá…já pak odešla,ale zapomněla jsem sklidit bonbóny,tak je ti hajzlíci ukradli!!!jsem si musela jít dát jídlo,ale moc mi to nevonělo tak jsem raděj nakoupila…já bych ty hnusný cikány :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.9.08 14:23

Ahoj koťata, prvně bych chtěla pogratulovat k výročí a ať vám vztah vydrží ještě dalších …let :)

Máji gratulace k ústpěšné zkoušce… :)

Mishutko vítej mezi náma ospalýma těhulema :lol:

A holky prosím chci se zeptat, byla jsem dnaska v tom Gennetu, je to tam super, sestřičky fantastický, prostředí taky, super, odebrali mě krev a mám dojít 29/9 na ten UTZ stojí 1100,– a bude mi ho dělat nějaký Dr Hynek, neznáte ho některá??? Jaký je??? Nebude mu vadit když semnou půjde přítel a malý??? Mám z toho zvláštní pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.9.08 14:30

Holky, jsem si ještě vzpomněla na jeden dotaz.....měla jste některá partnera u vnitřního UZ? Manžel byl takový špatný z toho, že u toho prvního nebyl a já bych ho chtěla vzít na ten ve 12.týdnu…co myslíte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.9.08 14:33

Mishi, já jsem teda na vnitřní UTZ chlapa nevzala a myslím že to ani není vhodný , ale to je můj názor, ale v tom 12tt bych chtěla aby šel velkej i malej semnou, už je to přez břicho, tak je tam chci mít, ať se můžou pokochat taky a vůbec teď už bych je chtěla mít u každýho UTZ…( teda pokud bude přez břuch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.9.08 14:37

miriam - ahoooj!!!!
no vidíš,díky za nápovědu co jsem zapomněla!!!!
gratuluju všem k výročí!!!!! :-) :srdce:
jsem ráda že se ti v gennetu líbilo!!!dr. hynka neznám…ale určitě bude milej!!!a ty jdeš na jaký utz za 1100?já myslela že jsou utz hrazený pojišťovnou,nebo to je ten 4D?
já když jsem chodila na utz k nějaký mudře tak nevadilo že tam byl se mnou manžel a co si pamatuju,tak tam chodili i maminky s dětma,tak by to nemělo vadit!!!!

mishutko - já myslím že ti ve 12tt budou dělat už normální utz přes bříško…já osobně bych se u vnitřního utz styděla vzít manžela,jsem velkej stydlín,ale když vám to neva tak proč ne?!teď jsou dr. všeobecně přístupnější k aktivnějšímu přístupu z rodiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.9.08 14:38

Miri, no já to mojemu taky vysvětlovala a dokonce i sestřička říkala, že to záleží pouze na mě, jestli ho tam chci nebo ne a u nás bude i v tom 12tt vnitřní:( Když on byl z toho fakt špatný, no:( Tak mám furt brouka v hlavě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.9.08 14:39

ahoj miriam, doktora hynka bohuzel neznam.. ale doprovod by tam nemel byt problem.
na vnitrni UTZ bych pritule ssebou urco nevzala a on by ani nechtel jit.. ale ve 12.tydnu uz ti budou delat stejne jen utz pres bricho. a na tom prvnim by on stejne nic nevidel a jeste by z toho byl rozcarovany.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí