duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
10.9.08 17:16

z nejhoršího bručení jsem venku,pomohlo :wink:
já bych se dívala,ale nestíhám..peti - tak sleduj a podej prosím referát :wink: jé a dívala ses na ordinaci?mě byla přepnuta,tak nejsem v obrázku…

ellenno - a jak zvládáš žít „bez soukromí“?my jsme chvíli pronajímali byt,tak vím že je to nápor na nervíky,teda aspoň pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
10.9.08 17:25

Ellenko,ale sposta českých pořadů můžeš skouknout na netu :lol: tak aspon něco :lol:
Kačko,koukala tak jedním okem a pak jsem u toho i bulela,když ta Sylva rodila a pak bylo vidět to miminko :lol: No a vše nakonec dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 17:29

tak to je fajn,že to dopadlo dobře,na začátku to vypadalo blbě…

jé holky já bych spala…už aby byl víkend a já mohla být doma…jen se netěším na sobotu,protože jsem mamče slíbila že k ní přijedu a pomůžu jí s anglinou,ale nejraději bych nevystrčila čumák z postele…tak snad to brzy přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
10.9.08 17:30

Ta únava,to je síla vid,mě taky teda dává :lol: ale už to ted není tak strašný,jako ty začátky,to bych spala pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 17:44

kackakocka Soukromí tu máme vcelku dost. Bydlíme ve 4 pokojovém bytě, dvě koupelny, velká kuchyň, jídelní kout, rozděleno do dvou pater. Vzhledem k tomu, že s přítelem děláme noční a spolubydlící dělají denní, tak se nám někdy stane, že se s nimi třeba tři dny ani nepotkáme. :-)

Petra Z Je fakt, že leccos se dá shlédnout i na netu, ale vzhledem k tomu, jak je „spolehlivé“ a někdy i „extra rychlé“ připojení, by měl člověk z každého pořadu seriál na pokračování :-D

Jinak jak píšete o té únavě, tak tu si užívám taky. Teď máme druhý den volno a na dnešek jsem prospala 14 hodin… Před pěti dny asi 20 hodin… Mohla bych de facto stále jen spát :-D Byla jsem velký spáč i před otěhotněním, ale teď je to extrém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 17:46

peti a teď budu lehce :,-(omasochistická..v kolik vstáváš? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
10.9.08 17:49

ellenn - tak to jo,soukromí máte vychytaný :wink: tý jo 20 hodin!!to bych si taky dala :lol: no jak jsem psala závidím,ale PŘEJU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
10.9.08 17:56

Kačko,když jde přítel do práce,tak vstává v 7,tak mě většinou vzbudí,ale ležím ještě a když nikam nejdu,tak vylezu třeba až v 10 :lol:
No a když má volno,tak někdy poležíme spolu dýl,ale když tady jsou holky,tak budíček v půl 7 a vypravit je do školy a školy,takže mě zase vtbudí :lol:
Ale jinak do 10 v posteli vydržím,ale většinou mě vyžene hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 18:14

Ahojky holky,
vítám tě moc moc Ellenno, koukám že se ti v cizině žije dobře, a co tam děláš, myslím zaměstnání a jak jsi tam dlouho, omlouvám se jestli si to už psala… a za to že jsem tak zvědavá…

holky spala jsem asi hoďku odpolko a můžu říct že bych šla zase chrupat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 18:20

Kačí koukala jsem konečně na toho tvýho tvorečka a je to fakt krása… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 18:20

MiriamM Ahoj a díky za přivítání. Za zvědavost se neomlouvej, je to přirozená věc :-) co nevíme, chce me vědět, co neznáme chceme poznat :-) Žije se tu dobře, ale chybí staří přátelé :-( A to hodně… Přeci jen tu jen převládají ti, kteří sem přijeli především vydělat a pak se zase chtějí vrátit a těm nedělá problémy najít si někoho na pokec a posezení u skleničky (a že se tu teda pije ve velkém!!! Hodně velkém!!! :-D ) kdekoliv a kdykoliv, popřípadě jim nevadí vést život samotářů. Já k tomu přišla jak slepý k houslím, prostě jsem se jen zamilovala do kluka z internetu :-) Během tří měsíců naší známosti opustila byt, práci i přátele… No a jsem tu už skoro rok… Přiletěla jsem 12.října minulého roku a pracuji tu na nočních v Tescu, kde doplňuju zboží :-) S těhotenstvím jsem jaksi nepočítala, když jsem nastupovala právě na tuhle práci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 18:52

Ellenno, a ty nemáš v plánu se jednou vrátit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 18:54

Věřím že ti kamarádi a rodina chybi, já jsem se odstěhovala jen 100km a trvalo mi dlouho než jsem si navykla na to že nejsem denně se starýma známýma a teď už je to v pohodě jsem v Praze přez rok a dobrý, vím že je to blbý příklad …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.9.08 19:02

MiriamM Kdyby záleželo jen na mě, asi bych se vrátila hned… Ale přítel zpět ještě nechce. Je vyučený cukrář, v čr by měl mizivý plat, tady má nesčetněkrát více a standard, který by si v čr nemohl dovolit. Žije tu pátým rokem, má spousty známých, v práci aspiruje na vyšší pozici a je tu spokojený. Osobně jsem si říkala, že vzhledem k tomu, že je tu mateřská dovolená jen půl roku a pak se nastupuje zpět do práce, že bych tu byla ještě toho půl roku, a pak se vrátila do čech na „zbytek“ mateřské… Do nějakých tří let malého bych ráda měla čas jen pro něj. Dost dobře nechápu, jak místní ženský můžou v 6 měsících dát dítě do jestliček (tady jsou jeste už od 0-3 let) a vrátit se do práce, když většinou se tu dá z jednoho platu vcelku v klidu vyžít. No a přítel (resp. budoucí manžel, příští rok v září se chceme v čr brát) by za námi lítal nebo my za ním. Já bych v čechách měla klid a on svůj tady. Nicméně taková rozhodnutí jsou ještě před námi daleko, takže uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
10.9.08 19:34

Ty jo Ellenn, to je ale velký rozhodnutí, být s miminkem sama, vím co to obnáší, byla jsem taky s Matesem sama asi od jeho 4 nebo 5 měsíců, jeho táta neunesl odpovědnost a odešel, není to stranda, ale je to tam teda na prd, asi tě chápu, chceš si užít zlatíčko co nejdýl… Asi máš pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí