Poradna duly
Jana Čurdová
z nejhoršího bručení jsem venku,pomohlo ![]()
já bych se dívala,ale nestíhám..peti - tak sleduj a podej prosím referát
jé a dívala ses na ordinaci?mě byla přepnuta,tak nejsem v obrázku…
ellenno - a jak zvládáš žít „bez soukromí“?my jsme chvíli pronajímali byt,tak vím že je to nápor na nervíky,teda aspoň pro mě…
Ellenko,ale sposta českých pořadů můžeš skouknout na netu
tak aspon něco ![]()
Kačko,koukala tak jedním okem a pak jsem u toho i bulela,když ta Sylva rodila a pak bylo vidět to miminko
No a vše nakonec dopadlo dobře.
tak to je fajn,že to dopadlo dobře,na začátku to vypadalo blbě…
jé holky já bych spala…už aby byl víkend a já mohla být doma…jen se netěším na sobotu,protože jsem mamče slíbila že k ní přijedu a pomůžu jí s anglinou,ale nejraději bych nevystrčila čumák z postele…tak snad to brzy přejde…
Ta únava,to je síla vid,mě taky teda dává
ale už to ted není tak strašný,jako ty začátky,to bych spala pořád.
kackakocka Soukromí tu máme vcelku dost. Bydlíme ve 4 pokojovém bytě, dvě koupelny, velká kuchyň, jídelní kout, rozděleno do dvou pater. Vzhledem k tomu, že s přítelem děláme noční a spolubydlící dělají denní, tak se nám někdy stane, že se s nimi třeba tři dny ani nepotkáme. ![]()
Petra Z Je fakt, že leccos se dá shlédnout i na netu, ale vzhledem k tomu, jak je „spolehlivé“ a někdy i „extra rychlé“ připojení, by měl člověk z každého pořadu seriál na pokračování ![]()
Jinak jak píšete o té únavě, tak tu si užívám taky. Teď máme druhý den volno a na dnešek jsem prospala 14 hodin… Před pěti dny asi 20 hodin… Mohla bych de facto stále jen spát
Byla jsem velký spáč i před otěhotněním, ale teď je to extrém ![]()
ellenn - tak to jo,soukromí máte vychytaný
tý jo 20 hodin!!to bych si taky dala
no jak jsem psala závidím,ale PŘEJU!!!!
Kačko,když jde přítel do práce,tak vstává v 7,tak mě většinou vzbudí,ale ležím ještě a když nikam nejdu,tak vylezu třeba až v 10 ![]()
No a když má volno,tak někdy poležíme spolu dýl,ale když tady jsou holky,tak budíček v půl 7 a vypravit je do školy a školy,takže mě zase vtbudí ![]()
Ale jinak do 10 v posteli vydržím,ale většinou mě vyžene hlad ![]()
Ahojky holky,
vítám tě moc moc Ellenno, koukám že se ti v cizině žije dobře, a co tam děláš, myslím zaměstnání a jak jsi tam dlouho, omlouvám se jestli si to už psala… a za to že jsem tak zvědavá…
holky spala jsem asi hoďku odpolko a můžu říct že bych šla zase chrupat…
Kačí koukala jsem konečně na toho tvýho tvorečka a je to fakt krása… ![]()
MiriamM Ahoj a díky za přivítání. Za zvědavost se neomlouvej, je to přirozená věc
co nevíme, chce me vědět, co neznáme chceme poznat
Žije se tu dobře, ale chybí staří přátelé
A to hodně… Přeci jen tu jen převládají ti, kteří sem přijeli především vydělat a pak se zase chtějí vrátit a těm nedělá problémy najít si někoho na pokec a posezení u skleničky (a že se tu teda pije ve velkém!!! Hodně velkém!!!
) kdekoliv a kdykoliv, popřípadě jim nevadí vést život samotářů. Já k tomu přišla jak slepý k houslím, prostě jsem se jen zamilovala do kluka z internetu
Během tří měsíců naší známosti opustila byt, práci i přátele… No a jsem tu už skoro rok… Přiletěla jsem 12.října minulého roku a pracuji tu na nočních v Tescu, kde doplňuju zboží
S těhotenstvím jsem jaksi nepočítala, když jsem nastupovala právě na tuhle práci ![]()
Věřím že ti kamarádi a rodina chybi, já jsem se odstěhovala jen 100km a trvalo mi dlouho než jsem si navykla na to že nejsem denně se starýma známýma a teď už je to v pohodě jsem v Praze přez rok a dobrý, vím že je to blbý příklad …
MiriamM Kdyby záleželo jen na mě, asi bych se vrátila hned… Ale přítel zpět ještě nechce. Je vyučený cukrář, v čr by měl mizivý plat, tady má nesčetněkrát více a standard, který by si v čr nemohl dovolit. Žije tu pátým rokem, má spousty známých, v práci aspiruje na vyšší pozici a je tu spokojený. Osobně jsem si říkala, že vzhledem k tomu, že je tu mateřská dovolená jen půl roku a pak se nastupuje zpět do práce, že bych tu byla ještě toho půl roku, a pak se vrátila do čech na „zbytek“ mateřské… Do nějakých tří let malého bych ráda měla čas jen pro něj. Dost dobře nechápu, jak místní ženský můžou v 6 měsících dát dítě do jestliček (tady jsou jeste už od 0-3 let) a vrátit se do práce, když většinou se tu dá z jednoho platu vcelku v klidu vyžít. No a přítel (resp. budoucí manžel, příští rok v září se chceme v čr brát) by za námi lítal nebo my za ním. Já bych v čechách měla klid a on svůj tady. Nicméně taková rozhodnutí jsou ještě před námi daleko, takže uvidíme. ![]()
Ty jo Ellenn, to je ale velký rozhodnutí, být s miminkem sama, vím co to obnáší, byla jsem taky s Matesem sama asi od jeho 4 nebo 5 měsíců, jeho táta neunesl odpovědnost a odešel, není to stranda, ale je to tam teda na prd, asi tě chápu, chceš si užít zlatíčko co nejdýl… Asi máš pravdu…