Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Markýsku,krásný seznámek,z´ted bych řekla,že je to ono ![]()
Petulce na KO držím palečky
![]()
Od rána volám k dr.ale nikdo mi to tam nebere,mě totiž do kontroly nevyjde utrogestan,tak si tam musím zajet.No ale když není nikdo na telefonu,tak asi ani tam že ![]()
Jinak výročí máme my dnes
4 roky
ale miláček to určo vypustil z hlavy
no je to těžko tapamatovatelné datum 11.září že? ![]()
Dobre ranko!
teda vy jste holky kecalky
nez jsem to docetla, tak jsem zapomnela, co jsem vsechno chtela napsat.. ![]()
ale gratuluju ke zkousce, drzim palce na kontroly, podprdy jsem si byla vcera taky 2 koupit, bo jsem se do niceho uz nevesla..
jinak my jsme asi s pritelem divni, ale nejak ty nase vyroci neslavime, hlavne ani nevime, ktery ten den bysme meli brat v uvahu. ale jsme spolu uz taky 7.5 let, no vecnost.. pokud me teda do porodu neopusti, bo jsem skrz hormony dooost nesnesitelna..
![]()
jo, markysku, tenhle seznamek je nejhezci!! ![]()
peto, kdyby si ten utrous nutne potrebovala, tak myslim, ze mam krabku navrch. mohla bych ti ji poslat.
ahoj holky ![]()
já už se tak strašně těším na víkend, že se trochu vyspím … když můžu, tak vydržím spát klidně do dvanácti ![]()
Elda se nějakej nastydlej… doufám, že to od něj nechytím … nachlazení bez horeček by snad ale nemuselo ani v těhu vadit, nebo jo
?
Majka24 , gratuluju ke zkoušce
můžu se zeptat, co studuješ?
ahojky! necha te Elda vubec tak dlouho vyspavat?
ja uz se na to teda taky tesim.. vzdycky padnu za vlast po sedme, kdyz dorazim z prace. stihnu akorat neco rychle do sebe hodit na jidlo a pak spim jak nemluvne.. ![]()
Doufam, ze to nachlazeni Eldu rychle prejde a tobe se vyhne.
fram , o víkendu se střídáme, jeden den s Eldou vstává manžel a jeden den já ![]()
juu, tak to mas dobre zarizeny! jinak si asi s malym capartikem moc neoddychnes, co?
ale oddychnu … chodím totiž už rok do práce a s prckem je doma manžel
z práce přijdu kolem půl páté a vzhledem k tomu, že Elda před desátou spát nechodí, tak si ho užiju i tak dost ![]()
no doufám, že u druhého děcka to budeme praktikovat taky tak, i když teda manžel se na to moc netváří … být tři roky doma, to by mi asi hráblo ![]()
Escargot : ty to máš teda dobře zařízený
U nás manžel slibuje, ale vstane s Luckou málokdy. A pracuju taky, akorát že z domova, takže je to pěkná honička. Zvlášť teď, když bych chtěla jen spát. Ale dneska mám výjimečně na chvilku hotovo a ospalá nejsem, tak vysedávám u netu ![]()
aleesha , jojo, já vím, je to náročný … taky jsem pracovala z domova hned od porodu, a teda čím byl Elda starší, tím to bylo horší, jak čím dál míň spal … když byl vzhůru, tak jsem si k pc nemohla sednout ani omylem.
naštěstí manžel sám chtěl být doma … domluvili jsme se tak, ještě než se Elda narodil
on mi vždycky s péčí o Eldu hodně pomáhal, zato pokud jde o domácnost, tak to nula nula nic … no ale nemůžu chtít všechno, že jo?
ahojky!!!!
majko - gratulace ke zkoušce!!!
Petro - úspěšnou kontrolu!!!
PetiZ - nabízím ti taky zaslání utrogestanu,mě se dr ptá při každé ko jestli mám dost ![]()
escargot - tak taťku na md závidím…u nás oba pracujeme…
a už zase trpím totální sklerózou…
jo, markys,jak se ti včera líbilo v práci?
Holky vy moje zlatíčka,nakonec jsem se dovolala a mám zase utroš---3 krabičky
a vydyndala jsem na sestřičce zkumavky na moč…když jí mám na KO nosit,tak at mám do čeho ![]()
Ona se mě minule,když jsem se šla objednat a ze zprávou s CARU,taky ptala,jestli ho mám dost,no já řekla že ano,ale když mám 6 deně,je to spotřeba,to mi nedošlo.
peti, jeste ze tak! ale kdyby nahodou chybel, tak klido pido rekni!
no ja se vcera nemohla zase dovolat ke svemu gydrovi.. furt mi to hlasilo ze volane cislo neexistuje. az odpoledne se mi to podarilo a oni meli omylem vyveseny telefon..
Zdravím maminky dubňátek
Taky se s radostí přidávám - TP 29.4., na prvním UZ bylo vidět, jak srdíčko krásné bilo, velikost fazolky byla 16,7mm
2.UZ máme na konci září, kdy si nafasujem i těhu průkazku
![]()
fram,jasně,kdyby byla nouze,vím kam se obrátit
no ale já doufám,že už ty konský dávky budou končit ![]()