duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3087
11.9.08 15:41

Anguo - to já se při hrátkách nestydím,ale tohle mi přijde takový divný,nevím jak to vysvětlit…prostě bych se styděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.9.08 15:43

fram díky moc,tak jsem to pochopila správně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.9.08 15:47

tak jsem nenasla co jsem chtela, ale neco jineho.. je to dopis dr. na gyndry ohledne tohohle NTscreeningu..
tak spolehlivost je dokonce 95 procent.. takze s vetsi pravdepodobnosti zjisti, jestlil je vse v poradku a pak te zbytecne neposilaji na odber plodovky, ktery ma taky dost svych negativ.. ale to nebudu desit.. :lol: ale u toho se zase na 99% dozvis pohlavi mimca.. :wink:

http://cfm.lf1.cuni.cz/…G_7_1_05.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.08 15:51

Tak asi jo… Mému muži by to nejspíš přišlo zajímavé a srandovní zároveň, vím, že by to neřešil, tak proto neřeším ani já :D Ale je jasné, že když z toho někdo nemá dobrý pocit, tak je v pořádku, když to nedělá.

Ad zkumavky - se máte, že jste jich dostaly víc. Já mám jen jednu, kterou si mám opatrovat a vymývat :lol: Ale né, kdyby mě to štvalo, tak to prý stojí v lékárně pár korun.

Jo a už dlouho chci reagovat na tu knížku o jménech (ale ta hlava, ta hlava) :lol: Možná mám profesionální deformaci, ale co zkusit knihovnu? V Praze jich určitě máte ve fondech mraky (jen u nás máme 4 a to nejsme žádný kolos :wink: ). Je to možná lepší, než žadonit na matrice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.9.08 15:57

Ahoj, máte tu odborníka genetika - mě :lol: Ale je to přesně, jak říkáte. Ten prvotrimestrový screening je přesnější - 95% oprati tomu druhotrim., který má jen 65% a hlavně je u něj vysoká falešná pozitivita. To znamená, že i ty , co jsou ve skutečnosti v pořádku, musejí podstoupit invazivní amniocentézu.
Ale to šíjové projasnění není žádná sranda změřit, doktor to musí fakt umět. Vím, že se o tom v Podolí pořád dohadovali a školili se :)
Tak se přestanu vytahovat svými znalostmi, pardon :oops: a zdravím Mischutku :-)

Na vnitřní UZ jsem manžela vzala, mám stejný názor jak Angua :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.9.08 16:06

Ještě Titty : to je mi líto, já to znám - od začátku těhu jsem permanentně trochu nachcípaná, aftů v puse nepočítaně :roll: Prostě horší imunita :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.9.08 16:07

holky, drzim palecky, at se vam ty bacily a choroby vyhnou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
11.9.08 16:38

Holky,tak přítel se mnou na vnitřním UTZ byl,pak řekl,že to musí být kluk,že to teda my ženský vůbec nemáme jednoduchý :lol:
Já měla sukni a on mi stál u hlavy akoukal jen na monitor,takže dobrý,ted se mnou půjde zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
11.9.08 16:49

Aleesho , jen nás vzdělávej, není nad informace přímo od zdroje!

Já jsem si dvě hoďky poležela a je zase líp. Jdeme se provětrat na zahradu - jak jsem teď ráda, že ji máme a nemusím se vláčet někam na hřiště. :)
Martínek se probudil s naprosto úžasnou náladou, jenom je teď mrzutý, že se mu nevěnuju a sedím u počítače. Jdu to napravit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.9.08 17:00

Jo sukně je na to vyšetření dobrá :wink: Jsem si vzpomněla, jaký mi paní doktorka posledně složila kompliment. Prý jsem taková štíhlá, hezky průsvitná, dobře se ultrazvukuju :lol:

Já vysedávám u počítače i s Lucinkou, pouštím jí hudební klipy :oops: Má ráda docela tvrdou muziku - rammstein, scooter, apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.9.08 17:51

Jojo, to bych taky ráda, aby naše mimčo bylo rocker po nás. Proto ho teď v prosinci bereme na koncert Alice Coopera :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.9.08 20:22

aleesho, tak až teď jsem pochopila proč jsem byla s Matýskem na amniocentéze, byla jsem na tripl. a asi mě to ukázalo špatné hodnoty a můj pošahaný doktor mi řekl že je to pravděpodobně downův syndrom, takže jsem byla na nervy a 3 týdny čekání na výsledky plodovky byly pěkně na palici…
aleesho děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.9.08 00:09

Čaues..
no jsem se tady i zasmála…stoprocentně souhlasím s Anguou a Aleeshou…přítel na UTZ byl, půjde i na další a stydění teda rozhodně nepociťuju..spíš jsme si krásně blízko, když vidíme oba tu fazolku s blikajícím srdíčkem…tak mě napadlo..to nebudete holky chtít partnery ani při porodu,že?Tam je totiž mnohem víc akce ve spodu a to se budu možná stydět trochu i já..ale zase v ten okamžik to prej řešit nebudu…Nevím nevím…možná budu za rebelku, ale když vás partner uspokojuje jazykem, taky se stydíte? 8O Nemyslím to špatně..ale myslím, že se tím zlepší i vztah k vám, co by těhulkám, když partner na vlastní oči uvidí ten zázrak..toť dobrá rada :wink: :lol:

Zdravím novulku Mishutku..a…tipla bych si, že máš asi špatně metřík..jelikož termín porodu máš týden po mě a podle metříku jsi o týden víc :wink: a pak by seděl i ten vnitřní UTZ..já jdu v 9 týdnu na poslední vnitřní..

Titty..tak nemoc na tebe leze?No..má se ještě ochladit, to nebude moc příjemná změna..tak asi se musíme zakutat doma a nepokoušet virózy…já se bojím hlavně zimy…od mala jsem pravidelně na antibiotikách alespoň jednou za zimu…tak holt budem vařit bylinkové čaje s medem… :roll:

Holky..vy už ty mimiša takhle hudebně vzděláváte jo?A zpíváte si některá?Nemyslím žádný super zpěv..já si poslední dobu furt mroukám..někde chytím něco z rádia a už to jede :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.9.08 00:12

Jo a PS:děkuju za gratulace ke zkoušce…byl to opravný termín,takže trochu nervy..pro Anguu (moc dobře to asi nezkloňuju,že :roll: :oops: ) dělám dálkově práva, letos v květnu končím…v plánu je státnicovat s malou v náručí…respektive asi to tak dopadne :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.9.08 00:31

Ahoj holky,

tak zase nakukuji, co je tu nového. Doufám, že jste všechny v pořádku a že těhu zdárně zvládáte.

Já jsem dnes byla na KO, dělal vnitřní UTZ (přítel u toho byl i s Šímou). Máme fotečku, tak až ji naskenuji, vložím. Na další KO jdeme 30.9., bude už „venkovní“ UTZ, bude dělat šíjové projasnění. V pondělí musím naběhnout do porodnice se zaregistrovat.

Koukám, že tu řešíte přítomnost partnera na vnitřním UTZ - Radek byl i dříve a nějak jsme to nerešili. A jak psala Majka24 - u porodu je pak takový mazec, že na nějaké stydění se prostě není vůbec čas :D

Tak už se začínám radovat, že nevolnosti a únava jsou na ústupu. i když dneska mne zrovna ničila migréna (a řvoucí Šimon :twisted: ) a od pondělí bojuji s rýmou. Ale už vím, že bude lépe.

Příští týden jedeme na dovolenou (na Kos), tak už se docela těším. Já měla hlavně obavy, že mi bude ještě blbě a že to tam prospím. Tak snad už ne :wink: Letošní léto je to už naše 4. dovolená (jo a ještě byla jedna jarní, ale tu už jsem skoro zapomněla). Vynhrazujem si to, že jsme loni nikde nebyli a příští rok to ještě asi taky moc nepůjde :cry:

Tak já jdu spát. Přeji vám všem, aby nevolnosti a únava zmizely a prckové se dobře vyvíjeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí